Notícies de festes a Navàs

Bases del concurs

BASES DEL PRIMER CONCURS DE GRAFITS – Fira de Tardor 2013

L’Ajuntament de Navàs amb la col·laboració de la comissió de la Fira, i amb l’objectiu de promoure la creativitat i facilitar canals d’expressió als artistes interessats en la pràctica del grafit i de la cultura urbana, convoca el I CONCURS DE GRAFITS amb les bases següents:

PRIMER: Aquest concurs està obert a persones de més de 16 anys que poden participar-hi individualment o en grups.

SEGON: El concurs es divideix en tres fases: (1) selecció, que consisteix en l’admissió de propostes i la selecció de finalistes; (2) actuació, que consisteix, el dia 20 d’octubre, en l’execució de les obres en els espais que determinarà l’organització; (3) execució de l’obra guanyadora, com a premi, en dates per determinar, en un mur del poble de Navàs.

TERCER: Es podrà participar al concurs per inscripció, la qual serà gratuïta. Per a realitzar-la, s’ha de fer arribar a l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament (presencialment o per mail) (Plaça de l’Ajuntament, 8 / 08670 – Navàs / chavarriabm@navas.cat) abans del dijous 10 d’octubre de 2013, una instància on s’hi adjunti fotocòpia del DNI, una mostra amb fotografies en color de treballs previs realitzats. En cas de menors d’edat, la instància caldrà que sigui signada pel pare, mare o tutor. Amb els treballs presentats, el jurat farà una tria i determinarà quins seran els participants. La decisió del jurat es basarà en criteris artístics i serà inapel·lable. Es comunicarà els artistes seleccionats el dia 14 d’octubre.

QUART: L’actuació serà el diumenge 20 d’octubre, de les 15:00 a les 19:00 hores a la Plaça de l’església. En cas de pluja, l’organitzador pot ajornar l’acte.

Als artistes seleccionats se’ls cedirà un plafó de 2,44 x 1,22 m per tal que hi executin l’obra. Cada artista s’haurà de portar tot el material que necessiti per a realitzar la seva obra.

CINQUÈ: El tema del grafit serà lliure. No s’admetran treballs que tinguin continguts polítics, obscens, xenòfobs, sexistes o altres temàtiques que atemptin contra la dignitat de les persones.

SISÈ: Els artistes, pel fet de participar, accepten que poden ser enregistrats amb fotografia i vídeo durant l’esdeveniment. L’organització farà la difusió que cregui oportuna d’aquestes imatges, sempre en relació a l’objecte de la convocatòria.

SETÈ: El jurat, estarà format per persones vinculades a la cultura, l’art i al món de la festa, sent president el que ho és de la Comissió de la Fira o persona en qui delegui.
Hi haurà un únic premi. La decisió serà inapel·lable.

VUITÈ: El mateix diumenge de la Fira, a partir d’1/4 de 8 del vespre, s’atorgarà un premi de 300 € al millor grafit del concurs. També es convidarà a l’artista guanyador a pintar una paret del poble integrada dins el Parc de l’Alzineta, que quedarà permanentment exposada.

NOVÈ: En tot allò no previst en aquestes bases, l’organització prendrà les decisions que cregui oportunes. Les bases d’aquest concurs s’entenen acceptades pels concursants, pel sol fet de participar-hi.

DESÈ: Durant l’actuació hi haurà un DJ que posarà música urbana per ambientar.

Per a més informació: 93.839.00.22 ext. 1144, chavarriabm@navas.cat (Mireia Chavarria)

Publicació: 27/09/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 30 de Juliol de 2021
UNA FESTA MAJOR MARCADA PER LES RESTRICCIONS DE LA COVID-19
Dijous 06 d'Agost de 2020
ARRIBA LA FESTA MAJOR!
Dilluns 29 de Juny de 2020
Arriba una nova edició del Juliol a la Fresca!
Dilluns 02 de Març de 2020
Èxit de participació en el Carnestoltes Reganser
Divendres 07 de Febrer de 2020
Ja el tenim aquí, el Carnestoltes Infantil Reganser!
Dimarts 05 de Novembre de 2019
Valora la Festa Major
Dilluns 28 d'Octubre de 2019
Obert el període d'inscripcions per al Concurs de Pessebres - Nadal 2019
Dilluns 08 de Juliol de 2019
Aquest dimarts es farà la formació pel punt Lila i Irisat de la Festa Major
Dimecres 26 de Juny de 2019
Arriba la programació de l'Estiu a la Fresca
Dimarts 30 d'Abril de 2019
Arriba la 87a Fira de Primavera aquest cap de setmana
Dilluns 01 d'Abril de 2019
Èxit al primer Sopar de dones de Navàs
Dilluns 11 de Febrer de 2019
BASES DEL CARNESTOLTES INFANTIL 2019
Dimecres 29 d'Agost de 2018
NAVÀS TANCA UNA FESTA MAJOR EXITOSA
Dimecres 08 d'Agost de 2018
Oberta la Inscripció a la Fira de Tardor
Dilluns 30 de Juliol de 2018
FESTA MAJOR DE NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs