Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

Campanya de dinamització de locals en desús: Persianes Amunt!

Del 13 al 15 de desembre, alguns dels locals comercials en desús del carrer de l’Església i carrer Sant Josep tornaran a prendre vida en la I edició de la campanya Persianes Amunt!, una campanya que té com a objectiu dinamitzar els locals comercials que han quedat sense activitat.

Persianes Amunt! Oferirà als i les navassenques diverses activitats d’oci i cultura, en un marc poc habitual: el carrer de l’Església i el carrer Sant Josep.

El trinomi comerç, oci i cultura tindran un espai de trobada a Navàs. La nostra voluntat és la de donar vida a espais en desús mostrant-ne el seu enorme potencial una vegada convertits en sales ocupades amb diverses activitats.

Per amanir l’oferta d’activitats dins dels locals, hi haurà un concert en directe de l’artista santpedorenca Anaïs Vila, que ens oferirà la seva nova proposta musical «Veus per veure-hi clar», on les harmonies vocals seran l’element principal. La cantautora estarà acompanyada per les veus de la Violeta Batista i la Raquel Herreros. Un concert intimista, directe, elegant i transparent. També hi haurà, al llarg del carrer Pau Duarri i carrer de l’Església, jocs de fusta gegants, jocs tradicionals de fusta per a infants i adults, que millor que gaudir d’una tarda jugant en família?

Persianes Amunt! Vol apropar art i oci als i les navassenques, incorporant-los en espais quotidians i habituals de pas del poble. Persianes Amunt! És una proposta per aconseguir una millora en la dinamització del comerç de Navàs, per això la ubicació dels diferents espais és majoritàriament dins del carrer de l’Església, on malauradament, en els darrers anys, ha anat perdent força comercial.

Esperem que gaudiu tant de les jornades d’art com de les diverses activitats d’oci que us volem oferir al llarg d’aquest 3 dies de desembre previs al Nadal, la nostra intenció també és la de proposar espais d’intercanvi i espais on compartir, passejant pels carrers de l’Església i Sant Josep.

Quatre locals.

Aquest ha sigut el nombre escollit per fer aquesta I edició de la campanya Persianes Amunt!, esperant que si hi ha continuïtat, puguem ampliar als locals de la resta del municipi i ampliar l’oferta d’activitats a oferir als i les navassenques.

Seguim i seguirem treballant per tal que Persianes Amunt! Esdevingui una forma de dinamitzar el comerç local de Navàs i amb el darrer objectiu d’apropar locals sense activitat a persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte.

Publicació: 30/11/2018 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 08 de Maig de 2020
APROVAT EL PRESSUPOST DEL 2020
Dijous 17 d'Octubre de 2019
Publicació de les bases de tècnic/a d'educació, esports i drets socials
Dijous 18 de Juliol de 2019
Obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira de Tardor
Dimarts 28 de Maig de 2019
Ajuts econòmics als i les joves emprenedors/es
Divendres 29 de Març de 2019
La 3a Trobada de cooperatives escolars aplega més de 550 alumnes del Bages a Navàs
Dijous 14 de Febrer de 2019
S'aprova el pressupost pel 2019 amb una forta previsió d'inversions
Dilluns 11 de Febrer de 2019
Obert període d'inscripcions per participar a la Fira de Primavera
Dilluns 04 de Febrer de 2019
Jornada tècnica "El futur del sector porcí a debat"
Dimecres 16 de Gener de 2019
L’alcalde de l'Ajuntament de Navàs ha rebut la visita de l'alumnat de la cooperativa TRÈVOLS’08 del projecte d'emprenedoria del Col·legi Sant Josep
Dimarts 18 de Desembre de 2018
ELS COMERÇOS DE NAVÀS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
Dilluns 12 de Novembre de 2018
ACTUALITZEM NAVÀS!
Dimecres 24 d'Octubre de 2018
A BON BOCÍ BON GLOP DE VI
Dimecres 17 d'Octubre de 2018
TOT A PUNT PER GAUDIR DE LA FIRA DE TARDOR
Dilluns 08 d'Octubre de 2018
Dinar amb aliments ecològics i de proximitat
Subscriu-te a la newsletter de Navàs