Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

Campanya de dinamització de locals en desús: Persianes Amunt!

Del 13 al 15 de desembre, alguns dels locals comercials en desús del carrer de l’Església i carrer Sant Josep tornaran a prendre vida en la I edició de la campanya Persianes Amunt!, una campanya que té com a objectiu dinamitzar els locals comercials que han quedat sense activitat.

Persianes Amunt! Oferirà als i les navassenques diverses activitats d’oci i cultura, en un marc poc habitual: el carrer de l’Església i el carrer Sant Josep.

El trinomi comerç, oci i cultura tindran un espai de trobada a Navàs. La nostra voluntat és la de donar vida a espais en desús mostrant-ne el seu enorme potencial una vegada convertits en sales ocupades amb diverses activitats.

Per amanir l’oferta d’activitats dins dels locals, hi haurà un concert en directe de l’artista santpedorenca Anaïs Vila, que ens oferirà la seva nova proposta musical «Veus per veure-hi clar», on les harmonies vocals seran l’element principal. La cantautora estarà acompanyada per les veus de la Violeta Batista i la Raquel Herreros. Un concert intimista, directe, elegant i transparent. També hi haurà, al llarg del carrer Pau Duarri i carrer de l’Església, jocs de fusta gegants, jocs tradicionals de fusta per a infants i adults, que millor que gaudir d’una tarda jugant en família?

Persianes Amunt! Vol apropar art i oci als i les navassenques, incorporant-los en espais quotidians i habituals de pas del poble. Persianes Amunt! És una proposta per aconseguir una millora en la dinamització del comerç de Navàs, per això la ubicació dels diferents espais és majoritàriament dins del carrer de l’Església, on malauradament, en els darrers anys, ha anat perdent força comercial.

Esperem que gaudiu tant de les jornades d’art com de les diverses activitats d’oci que us volem oferir al llarg d’aquest 3 dies de desembre previs al Nadal, la nostra intenció també és la de proposar espais d’intercanvi i espais on compartir, passejant pels carrers de l’Església i Sant Josep.

Quatre locals.

Aquest ha sigut el nombre escollit per fer aquesta I edició de la campanya Persianes Amunt!, esperant que si hi ha continuïtat, puguem ampliar als locals de la resta del municipi i ampliar l’oferta d’activitats a oferir als i les navassenques.

Seguim i seguirem treballant per tal que Persianes Amunt! Esdevingui una forma de dinamitzar el comerç local de Navàs i amb el darrer objectiu d’apropar locals sense activitat a persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte.

Publicació: 30/11/2018 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 12 de Juliol de 2022
CURS DE MANIPULACIÓ D’ALIMENTS
Dijous 07 de Juliol de 2022
PROGRAMA OCUPACIÓ + TRANSFORMACIÓ (Ajut a autònoms i microempreses que tinguin entre 1 i 5 persones treballadores assalariades)
Dilluns 13 de Juny de 2022
L’AJUNTAMENT OBRE NOVES CONVOCATÒRIES PER COBRIR LES NECESSITATS DE DIFERENTS SERVEIS MUNICIPALS
Dijous 26 de Maig de 2022
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2022
Dimecres 25 de Maig de 2022
PRIMER CONTACTE ENTRE AJUNTAMENT, GENERALITAT I PROPIETARIS DELS TERRENYS BUITS DEL POLÍGON
Dimecres 30 de Març de 2022
OBERT PROCÉS SELECTIU PER A L’ATORGAMENT DE LLICÈNCIES PER AL MERCAT SETMANAL DE NAVÀS
Dijous 24 de Març de 2022
EL PLE APROVA EL PRESSUPOST DEL 2022
Dilluns 07 de Febrer de 2022
OBERT PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (30 d’abril i 1 de maig de 2022)
Dilluns 24 de Gener de 2022
BORSA DE TREBALL DE PEONS ADSCRITS AL SERVEI DE NETEJA VIÀRIA DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 19 de Gener de 2022
BORSA DE TREBALL D’OPERARIS DE PALETA OFICIAL SEGONA PER A LA BRIGADA D’OBRES DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 01 de Desembre de 2021
RESULTATS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022-2023
Divendres 08 de Maig de 2020
APROVAT EL PRESSUPOST DEL 2020
Dijous 17 d'Octubre de 2019
Publicació de les bases de tècnic/a d'educació, esports i drets socials
Dijous 18 de Juliol de 2019
Obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira de Tardor
Subscriu-te a la newsletter de Navàs