Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-noticia.php on line 22

Compra a Navàs, el poble hi guanya!

Aquest cap de setmana els guanyadors del primer premi del sorteig de “Compra a Navàs”, na Maria Àngels i en Josep, gaudiran d’un fantàstic cap de setmana carregat d’activitats gastronòmiques i turístiques a la Vall del Corb (a la comarca de l’Urgell). Recordem que aquest primer premi està valorat en 500€. En els propers dies us anunciarem un nou sorteig amb el mateix format i els mateixos 10 premis. Us volem recordar que conserveu bé els vostres tiquets per no perdre cap dels premis que repartirem per Fira de Tardor.

Els premiats s’allotjaran a l’Antic Balneari de Rocallaura, un hostal amb molt d’encant i que disposa d’un restaurant on hi són presents els aliments del territori, situat al municipi de Vallbona de les Monges. De cara al dissabte visitaran la Cerveseria Artesana Matoll, al municipi de Belianes, on els han preparat una visita a la fàbrica, un tast i un obsequi d’unes quantes de les seves cerveses. En acabat gaudiran d’un dinar maridat amb cerveses artesanes al Restaurant Cal Menut, del mateix municipi. Per la tarda aniran a veure un petit celler familiar situat a Sant Martí de Malda, i és que el Celler de Cal Cabo està situat en els baixos d’una casa, on tradicionalment es construïen els cellers.

De cara al diumenge visitaran el potent projecte d’Economia Social i Solidària de la Cooperativa L’Olivera, al mateix municipi de Vallbona de les Monges. Una cooperativa que elabora uns vins i olis d’oliva verge extra exquisits, que a més és un projecte d’integració social de diverses persones amb diversitat funcional, un projecte amb molts anys d’experiència. A més, aniran a dinar al nou Restaurant de Vallbona Cafè que també gestionen, un lloc on seguiran gaudint dels sabors dels productes de la Vall del Corb.

Per acabar us volem continuar animant a comprar al petit comerç alimentari de Navàs, perquè quan ho fem estem generant un bon retorn al territori, una nova economia circular per evitar la degradació i el despoblament del nostre entorn.

Si compres a Navàs, el poble hi guanya!

Publicació: 13/09/2019 a les 14:08
Altres notícies relacionades
Dimarts 04 de juny de 2024
NAVÀS COMESTIBLE!
NAVÀS COMESTIBLE!
Dimarts 03 de març de 2020
Navàs acull un seminari estatal de polítiques agroalimentàries
Navàs acull un seminari estatal de polítiques agroalimentàries
Dijous 20 de febrer de 2020
Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola
Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola
Dijous 27 de juny de 2019
Comprant a Navàs, el poble hi ha guanyat
Comprant a Navàs, el poble hi ha guanyat
Dijous 23 de maig de 2019
Segueix la campanya per comprar aliments de proximitat
Segueix la campanya per comprar aliments de proximitat
Subscriu-te a la newsletter de Navàs