COMUNICAT: ACTUALITZACIÓ DELS CASOS DE COVID-19 A NAVÀS

Actualització del 27/3/2020 – 12:30h
L’Ajuntament de Navàs posa en coneixement de la ciutadania que s’han confirmat fins a 7 casos positius de Covid-19. A més, hem de lamentar que des del 17 de març hi ha hagut vuit defuncions, de les quals només una està confirmada que la causa és per Coronavirus, dues estan pendents de confirmació i la resta, cinc, per causes naturals.
En nom de tot l’Ajuntament de Navàs, el nostre més sincer condol als familiars i amistats, i una ràpida recuperació a les persones afectades. Sapigueu que podeu comptar amb nosaltres pel que faci falta.

A més, informem que la Policia Local ha fet diversos requeriments a persones que havien trencat el confinament, essent el cas més greu el d’una persona que no seguia el confinament malgrat haver d’estar en quarantena.  Reiterem que serem impecables en aquells casos que no segueixin les indiciacions de les autoritats sanitàries. Demanem responsabilitat a tothom.

——————-

Actualització del 24/3/2020 – 13:00h

L’Ajuntament de Navàs posa en coneixement de la ciutadania que s’han confirmat fins a 5 casos positius de Covid-19 al municipi, i hem de lamentar la mort d’una persona a causa d’aquesta pandèmia, a l’espera de la confirmació d’una segona persona.

En nom de tot l’Ajuntament de Navàs, el nostre més sincer condol als familiars i amistats, i una ràpida recuperació a les persones afectades. Sapigueu que podeu comptar amb nosaltres pel que faci falta.

En aquests moments, des de l’Ajuntament de Navàs estem en contacte directe amb el Departament de Salut i estem fent les gestions necessàries. Amb tot, demanem responsabilitat a la població:

  1. Respectar l’anominat d’aquestes persones i dels familiars.
  2. No viralitzar rumors ni àudios que no ajuden ni a les famílies afectades ni a la col·lectivitat. Tot el que hem d’informar ho fem des dels canals d’informació de l’Ajuntament.
  3. Fer cas de els recomanacions i obligacions sanitàries per evitar la propagació del virus; és a dir, no sortir al carrer si no és estrictament necessari.

Són moments difícils, però ens en sortirem i ho farem gràcies a la col·laboració de tots i totes.

Cuidem-nos!

Publicació: 27/03/2020 a les 12:00
Altres notícies relacionades
Dilluns 30 de Març de 2020
LA RESIDÈNCIA TINDRÀ 25 TESTS DE DETECCIÓ RÀPIDA DE LA COVID-19
Dissabte 28 de Març de 2020
COMUNICAT: INFORMACIONS DE LA RESIDÈNCIA SOBRE EL COVID-19
Dijous 26 de Març de 2020
ES REPARTEIXEN 104 TARGETES MONEDER ALS INFANTS AMB BEQUES MENJADOR
Diumenge 22 de Març de 2020
COMUNICAT: SUSPENSIÓ DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Divendres 20 de Març de 2020
TANCAMENT DEL CAP DURANT TOTA LA SETMANA
Subscriu-te a la newsletter de Navàs