Notícies sobre comunicació de Navàs
Una desena de parades van participar en la segona edició del Mercat de l’Estraperlo, que es va celebrar dissabte passat de 10 del matí a 4 de la tarda, a la plaça d’Antoni Gaudí de Navàs.
Entre les parades hi havia productes com colònies i ambientadors naturals, pinyons, ametlles, nous, bolets en conserva, formatges de llet crua i vins ecològics, melmelades, licors, roba i complements, mató, coques i productes de l’hort ecològics.
El fred no va fer minvar l’afluència de públic que va passejar, intercanviar i adquirir productes d’aquest singular mercat.
Un dels moments més dinàmics va ser la xerrada que va fer l’enòleg Joan Soler, que va posar en valor les varietats autòctones del Bages i va donar consells per elaborar bons vins casolans als vinyaires del municipi que van acudir a la cita. La cirereta del pastís va ser un tast de vins.
Una paella d’arròs vegetariana va aplegar als paradistes a l’hora de dinar. Una proposta comuna per plantejar més edicions del Mercat de l’Estraperlo, va anar sorgint en converses entre públic i paradistes al llarg de la jornada.