Notícies sobre comunicació de Navàs
David Garcia, el cuiner del restaurant To+ de Palà de Torroella ha guanyat amb autoritat el concurs del Top Chef que organitza la cadena Antena 3. No ha estat fàcil i els obstacles han estat importants, tan importants com la competència aferrissada que ha trobat en els companys d’arreu d’Espanya. A la final però, hi van arribar dos catalans, Marc Joli (Girona) i David García.
El concurs va començar amb 16 aspirants, sota l’atenta mirada del jurat format per Alberto Chicote, Susi Díaz i Yayo Daporta, en la segona temporada del Top Chef España.
Els dos finalistes van elaborar un menú d’alta volada, amb un jurat d’excepció: Martín Berasategui, Pedro Larumbe, Andoni Luis Adúriz, Carles Gaig, Toño Pérez, Francis Paniego i Angel León.
Des de l’Ajuntament de Navàs volem felicitar públicament a David Garcia per aquest merescut guardó. Una felicitació que fem extensible a tota la seva família.
David Garcia, format a l’Escola Joviat de Manresa, ha fet una aposta professional per rellançar la fonda dels seus pares a Palà de Torroella, des d’on projecta la seva particular aventura gastronòmica, en base a la cuina tradicional però amb una reelaboració imaginativa i altament creativa.
Des de fa tres anys, és un dels motors del Maridatge de la Mostra de Vins del municipi de Navàs, a la que hi ha donat categoria i prestigi, al costat dels vinyataires i de l’enòleg Joan Soler.