Notícies de món rural del municipi de Navàs.
El xef del restaurant TO+ de Palà de Torroella, David Garcia, presenta la primera ginebra feta al Bages, i de cuina navassenca.
Així, el passat divendres 19 de juliol, a la terrassa del Restaurant TO+, David Garcia va presentar el nou projecte després de dos anys de treball conjunt amb el fabricant bagenc Spirit desing, amb Josep Sànchez al capdavant. Ambdós van il·lustrar als assistents a la presentació amb el com i perquè de les tres varietats de ginebra que, de moment, la Ginebra Más, treu a la llum.
Cap a les 9 del vespre va començar la presentació i degustació de les ginebres. Totes combinades amb tònica, formant el popular convidat Gin-Tònic. Es van presentar tres varietats, la seca, la de fruits vermells (gerds), i la d’espígol (lavanda). Totes les convinacions acompanyades de petits plats que maridaven perfectament amb l’especificitat de cada ginebre. La festa de presentació va acabar amb una mica d’entrepans i gelats a peu dret per fer coixí, i seguir degustat, si es volia les ginebres, acompanyats de música de fons. A l’acte de presentació hi van participar nombrosos clients i amics del Restaurant TO+ de Palà, així com veïns de la zona, i una representació del govern municipal amb l’alcalde Jaume Casals i el regidor del Món Rural Joan Fernandez.