Notícies de festes a Navàs

Ecosalut: tanca edició amb un clar desig de repetir

Amb un desig clar de donar continuïtat a l’experiència de la fira d’Ecosalut a Navàs, expressat pels organitzadors i representants de l’Ajuntament de Navàs, Cecilia Coviella i Joan Fernández, la música gospel del grup Bactua s’han tancat tres dies de trepidant activitat a l’entorn de temes relacionats amb la salut, l’alimentació, la meditació i l’ecologia.

Amb un balanç positiu de tres jornades de fira, amb més de cinquanta activitats programades, una mitjana de públic acceptable i la sensació d’haver encertat en els continguts que han despertat l’interès de la gent, Ecosalut ha tancat edició amb un clar desig de repetir.

Un dels últims tallers d’Ecosalut ha estat el de Viure Ayni, a càrrec de l’enginyer de l’ànima i alquimista Rodolfo Alabi. Ayni és una paraula quechua que significa cooperació i solidaridad recíproca, que sense ser una religió es pot sintetitzar amb aquesta màxima: ‘ajuda als altres com desitges que els altres t’ajudin a tu. Rebre i donar’. Aprendre de l’Ayni, és no buscar només com guanyar més, sinó com donar i compartir més, és la manera de començar a despertar cap a una nova era d’harmonia amb la naturalesa.

Una de les xerrades d’aquesta jornada a anat a càrrec del regidor navassenc, Joan Fernández, que ha defensat ‘Som el què fem’, amb l’argument d’escurçar la diferencia entre el què pensem i el què fem.
El taller de registres akashics i meditació per l’alliberament d’influències nocives ha estat dels més celebrats. Johannes Uske, ha parlat d’aquest espai multidimensional on s’arxiven les experiències de l’ànima, que inclouen els coneixements i les experiències de vides passades, amb una sessió de meditació curativa.

Concerts, meditació, conferències i tallers han continuat despertant l’interès d’un públic curiós i participatiu amb les propostes de la Fira d’Ecosalut a Navàs.

En l’acte de cloenda, Cecilia Coviella, molt emocionada ha donat les gràcies a tothom que ha fet possible l’èxit de la convocatòria, després de mesos de treball. El regidor de l’Ajuntament de Navàs, Joan Fernández ha parlat d’experiència positiva i d’una iniciativa singular que ha transmès ‘vida, energia positiva i ganes de viure’.
A ritme dels clàssics del gospel, amb el grup Bactua, s’ha tancat la primera edició d’Ecosalut a Navàs. Totes les xerrades i tallers es podran trobar ben aviat a internet a Ecosalut.blogspot.com.

Publicació: 21/09/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 10 d'Octubre de 2023
91a FIRA DE TARDOR
Dijous 05 d'Octubre de 2023
UN ANY MÉS HAN TORNAT LES FABRICANTES!
Dimecres 04 d'Octubre de 2023
TORNEIG DE BOTIFARRA PER LA FIRA DE TARDOR
Dimarts 03 d'Octubre de 2023
Per la Fira de Tardor torna l’A PROP!
Dilluns 02 d'Octubre de 2023
CAMINADA ENTREVINYES
Dimarts 01 d'Agost de 2023
JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 28 de Juliol de 2023
US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dijous 27 de Juliol de 2023
LA FESTA MAJOR DE NAVÀS 2023 JA TÉ CARTELL!
Dimecres 26 de Juliol de 2023
CONCERTS AMB «FETUS» I «RIU»
Divendres 30 de Juny de 2023
PUBILLATGE NAVASSENC 2023
Dijous 22 de Juny de 2023
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
Dimarts 20 de Juny de 2023
ADlibitum a Castelladral "Tast Rural, Vi, música i gastronomia"
Divendres 16 de Juny de 2023
Teatre i col·loqui «NO ES PAÍS PARA NEGRAS». Una comèdia dramàtica que et congela el somriure.
Divendres 16 de Juny de 2023
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DEL TOC D’ESTIU 2023
Subscriu-te a la newsletter de Navàs