Notícies de festes a Navàs

Ecosalut: tanca edició amb un clar desig de repetir

Amb un desig clar de donar continuïtat a l’experiència de la fira d’Ecosalut a Navàs, expressat pels organitzadors i representants de l’Ajuntament de Navàs, Cecilia Coviella i Joan Fernández, la música gospel del grup Bactua s’han tancat tres dies de trepidant activitat a l’entorn de temes relacionats amb la salut, l’alimentació, la meditació i l’ecologia.

Amb un balanç positiu de tres jornades de fira, amb més de cinquanta activitats programades, una mitjana de públic acceptable i la sensació d’haver encertat en els continguts que han despertat l’interès de la gent, Ecosalut ha tancat edició amb un clar desig de repetir.

Un dels últims tallers d’Ecosalut ha estat el de Viure Ayni, a càrrec de l’enginyer de l’ànima i alquimista Rodolfo Alabi. Ayni és una paraula quechua que significa cooperació i solidaridad recíproca, que sense ser una religió es pot sintetitzar amb aquesta màxima: ‘ajuda als altres com desitges que els altres t’ajudin a tu. Rebre i donar’. Aprendre de l’Ayni, és no buscar només com guanyar més, sinó com donar i compartir més, és la manera de començar a despertar cap a una nova era d’harmonia amb la naturalesa.

Una de les xerrades d’aquesta jornada a anat a càrrec del regidor navassenc, Joan Fernández, que ha defensat ‘Som el què fem’, amb l’argument d’escurçar la diferencia entre el què pensem i el què fem.
El taller de registres akashics i meditació per l’alliberament d’influències nocives ha estat dels més celebrats. Johannes Uske, ha parlat d’aquest espai multidimensional on s’arxiven les experiències de l’ànima, que inclouen els coneixements i les experiències de vides passades, amb una sessió de meditació curativa.

Concerts, meditació, conferències i tallers han continuat despertant l’interès d’un públic curiós i participatiu amb les propostes de la Fira d’Ecosalut a Navàs.

En l’acte de cloenda, Cecilia Coviella, molt emocionada ha donat les gràcies a tothom que ha fet possible l’èxit de la convocatòria, després de mesos de treball. El regidor de l’Ajuntament de Navàs, Joan Fernández ha parlat d’experiència positiva i d’una iniciativa singular que ha transmès ‘vida, energia positiva i ganes de viure’.
A ritme dels clàssics del gospel, amb el grup Bactua, s’ha tancat la primera edició d’Ecosalut a Navàs. Totes les xerrades i tallers es podran trobar ben aviat a internet a Ecosalut.blogspot.com.

Publicació: 21/09/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 30 de Juliol de 2021
UNA FESTA MAJOR MARCADA PER LES RESTRICCIONS DE LA COVID-19
Dijous 06 d'Agost de 2020
ARRIBA LA FESTA MAJOR!
Dilluns 29 de Juny de 2020
Arriba una nova edició del Juliol a la Fresca!
Dilluns 02 de Març de 2020
Èxit de participació en el Carnestoltes Reganser
Divendres 07 de Febrer de 2020
Ja el tenim aquí, el Carnestoltes Infantil Reganser!
Dimarts 05 de Novembre de 2019
Valora la Festa Major
Dilluns 28 d'Octubre de 2019
Obert el període d'inscripcions per al Concurs de Pessebres - Nadal 2019
Dilluns 08 de Juliol de 2019
Aquest dimarts es farà la formació pel punt Lila i Irisat de la Festa Major
Dimecres 26 de Juny de 2019
Arriba la programació de l'Estiu a la Fresca
Dimarts 30 d'Abril de 2019
Arriba la 87a Fira de Primavera aquest cap de setmana
Dilluns 01 d'Abril de 2019
Èxit al primer Sopar de dones de Navàs
Dilluns 11 de Febrer de 2019
BASES DEL CARNESTOLTES INFANTIL 2019
Dimecres 29 d'Agost de 2018
NAVÀS TANCA UNA FESTA MAJOR EXITOSA
Dimecres 08 d'Agost de 2018
Oberta la Inscripció a la Fira de Tardor
Dilluns 30 de Juliol de 2018
FESTA MAJOR DE NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs