Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

EL CASAL SANT GENÍS ALÇA EL VOL

El renovat Casal Sant Genís serà l’epicentre de les arts escèniques del municipi amb una programació estable de gran qualitat, i per a totes les edats, que començarà el 19 de setembre i acabarà el 19 de desembre. Aquesta serà la primera temporada del teatre, i des de la regidoria de Cultura ja s’està treballant per oferir espectacles durant tot l’any.

Durant aquesta tardor s’han programat una desena d’espectacles, a més de tres esdeveniments que ja formen part del corpus cultural del municipi: el Festival TEST, d’obres teatrals de curta durada en espais singulars, que se celebrarà durant la Fira de Tardor; la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany estrenarà per Fira de Tardor, i ens presentarà un clàssic del grup, la divertida l’obra de teatre El bon doctor. O la Cloenda del Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, que arriba a la seva 40a edició, el 28 de novembre.

A part, destaca la inauguració del cicle, a càrrec de l’obra El Silenci del Telers (19 de setembre), el concert d’un dels grans músics del país, Pau Vallvé (8 d’octubre), el dels Ovidi4, amb el seu espectacle poético-musical L’Ovidi se’n va a la Beckett (20 de novembre), les germanes Judit i Meritxell Neddermann (12 de desembre), que ens presentaran el seu espectacle Present, on fan una revisió de les nadales populars catalanes. L’incombustible Lluís Gavaldà, que anirà acompanyat pel també pianista d’Els Pets Joan Pau Chaves, farà un repertori on segur que no hi faltaran alguns dels clàssics més esperats de la banda, però on també el públic podrà escollir les cançons que interpretaran. Aquest concert, programat pel 18 de desembre, es durà a terme al Teatre de Palà de Torroella.

Per a la mainada també hi haurà dos espectacles molt especials, La setmana dels 7 dissabtes (24 d’octubre) a càrrec de Pampallugues teatre, amb la navassenca Montse Santasusana, una obra de teatre musical infantil que parla als nens i nenes de l’art de saber esperar per assaborir cada monent. Maure el dinousarure (21 de novembre) és l’alltre espectacle infantil, on un simpàtic titella ofereix una història que se centra en una relació d’amistat en un univers de complicitat i confiança.

Per cloure la programació, la gent més gran podrà gaudir de l’espectacle dels 9’s Amics Navàs-Palà, els quals fan una revisió de les grans cançons d’època i de grans temes actuals, el 23 d’octubre. I finalment, el Casal de Gent Gran de Banyoles ens interpretarà la seva particular revista, el 19 de desembre.

VENDA D’ENTRADES

Properament es posaran a la venda totes les entrades a la web entrades.navas.cat , excepte les de l’obra del Grup Escènic Navàs, que només es vendran a Cal Seriols.

Properament, a les vostres bústies, rebreu el llibret amb tota la programació; mentrestant, us el podeu descarregar a  continuació.

Publicació: 07/09/2021 a les 14:11
Altres notícies relacionades
Dilluns 25 de Juliol de 2022
ANEM AL LICEU! (PLACES EXHAURIDES!!)
Dilluns 25 de Juliol de 2022
PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS SEGON SEMESTRE 2022
Divendres 08 de Juliol de 2022
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE TARDOR – FIRA D’ARTESANIA DE NAVÀS (16 d’octubre de 2022)
Dimarts 28 de Juny de 2022
ARRIBA LA FESTA INTERCULTURAL A NAVÀS
Dilluns 20 de Juny de 2022
FIBLADES FA VIBRAR EL PÚBLIC DURANT LA SEVA ESTRENA EN UNA FÀBRICA VELLA DE SALLENT PLENA DE GOM A GOM
Dimarts 14 de Juny de 2022
FESTA NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS
Dimarts 07 de Juny de 2022
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 19 de Maig de 2022
RECORREGUT CULTURAL I GEOLÒGIC PEL PLA DE SANT PERE "Sant Cugat del Racó, Navàs"
Dilluns 09 de Maig de 2022
CORAL NOVA DE NAVÀS, 37è Premi Flama
Dimarts 19 d'Abril de 2022
EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dimarts 12 d'Abril de 2022
40 ANYS EULÀLIA I GENÍS
Dimarts 12 d'Abril de 2022
PÍNDOLES - Teatre breu en espais vius
Divendres 01 d'Abril de 2022
PREESTRENA ESPECTACLE CICLES
Dimarts 22 de Febrer de 2022
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 14 de Febrer de 2022
JURAT DE LA 18A CONVOCATÒRIA DE TESTIMONI ESCÈNIC "POBLES CREATIUS"
Subscriu-te a la newsletter de Navàs