Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

EL CASAL SANT GENÍS ALÇA EL VOL

El renovat Casal Sant Genís serà l’epicentre de les arts escèniques del municipi amb una programació estable de gran qualitat, i per a totes les edats, que començarà el 19 de setembre i acabarà el 19 de desembre. Aquesta serà la primera temporada del teatre, i des de la regidoria de Cultura ja s’està treballant per oferir espectacles durant tot l’any.

Durant aquesta tardor s’han programat una desena d’espectacles, a més de tres esdeveniments que ja formen part del corpus cultural del municipi: el Festival TEST, d’obres teatrals de curta durada en espais singulars, que se celebrarà durant la Fira de Tardor; la tradicional obra de teatre del Grup Escènic Navàs, que enguany estrenarà per Fira de Tardor, i ens presentarà un clàssic del grup, la divertida l’obra de teatre El bon doctor. O la Cloenda del Concurs de Cinema i Vídeo de Navàs, que arriba a la seva 40a edició, el 28 de novembre.

A part, destaca la inauguració del cicle, a càrrec de l’obra El Silenci del Telers (19 de setembre), el concert d’un dels grans músics del país, Pau Vallvé (8 d’octubre), el dels Ovidi4, amb el seu espectacle poético-musical L’Ovidi se’n va a la Beckett (20 de novembre), les germanes Judit i Meritxell Neddermann (12 de desembre), que ens presentaran el seu espectacle Present, on fan una revisió de les nadales populars catalanes. L’incombustible Lluís Gavaldà, que anirà acompanyat pel també pianista d’Els Pets Joan Pau Chaves, farà un repertori on segur que no hi faltaran alguns dels clàssics més esperats de la banda, però on també el públic podrà escollir les cançons que interpretaran. Aquest concert, programat pel 18 de desembre, es durà a terme al Teatre de Palà de Torroella.

Per a la mainada també hi haurà dos espectacles molt especials, La setmana dels 7 dissabtes (24 d’octubre) a càrrec de Pampallugues teatre, amb la navassenca Montse Santasusana, una obra de teatre musical infantil que parla als nens i nenes de l’art de saber esperar per assaborir cada monent. Maure el dinousarure (21 de novembre) és l’alltre espectacle infantil, on un simpàtic titella ofereix una història que se centra en una relació d’amistat en un univers de complicitat i confiança.

Per cloure la programació, la gent més gran podrà gaudir de l’espectacle dels 9’s Amics Navàs-Palà, els quals fan una revisió de les grans cançons d’època i de grans temes actuals, el 23 d’octubre. I finalment, el Casal de Gent Gran de Banyoles ens interpretarà la seva particular revista, el 19 de desembre.

VENDA D’ENTRADES

Properament es posaran a la venda totes les entrades a la web entrades.navas.cat , excepte les de l’obra del Grup Escènic Navàs, que només es vendran a Cal Seriols.

Properament, a les vostres bústies, rebreu el llibret amb tota la programació; mentrestant, us el podeu descarregar a  continuació.

Publicació: 07/09/2021 a les 14:11
Altres notícies relacionades
Divendres 14 de Gener de 2022
ARRIBA EL VII CONCURS DE RELATS BREUS
Dilluns 20 de Desembre de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS DE PESSEBRES 2021
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS DE PESSEBRES (Fira del Regal)
Dilluns 29 de Novembre de 2021
"EMILIA", DE CRISTINA GUILLÉN, 1R PREMI DEL XL CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dimarts 19 d'Octubre de 2021
PERSONES PREMIADES EN EL VI CONCURS DE RELATS BREUS
Dilluns 21 de Juny de 2021
RESTAURACIÓ DELS GEGANTS PUBILLS, EL JORDI I LA MONTSERRAT
Divendres 26 de Febrer de 2021
ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS D'HIVERN, EN CLAU FEMENINA
Dimecres 10 de Febrer de 2021
VERKAMI PER A PRODUIR EL DISC DE LA JAZZBAND NAVÀS-SÚRIA AMB EMILIO SOLLA
Dijous 31 de Desembre de 2020
LA CAVALCADA DE REIS ES TRANSFORMA EN UN ACTE ESTÀTIC
Dilluns 30 de Novembre de 2020
GUARDONATS AL XXXIX CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dilluns 29 de Juny de 2020
Arriba una nova edició del Juliol a la Fresca!
Divendres 05 de Juny de 2020
Placa commemorativa als sis navassencs deportats en camps de concentració nazi
Divendres 22 de Maig de 2020
Arriba el V Concurs de Relats Breus de Navàs
Dilluns 10 de Febrer de 2020
La reforma del Casal Sant Genís ja és una realitat
Dijous 23 de Gener de 2020
Músics de prestigi al III Cicle de Concerts d'Hivern
Subscriu-te a la newsletter de Navàs