Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

EL TOU DEL MUJAL DE CABRA, GUANYADOR DEL PREMI AL MILLOR FORMATGE DE L’ESTAT ESPANYOL A LA CATEGORIA DE PASTA TOVA PELL RENTADA
Del 17 al 20 d’abril s’ha celebrat el 36è Saló Gourmets al recinte firal Ifema de Madrid on s’escullen els millors formatges d’Espanya.
Enguany, la Formatgeria de Cal Music del Mujal de Navàs ha tornat a participar al campionat 13è GourmetQuesos amb els seus formatges elaborats amb llets ecològiques, amb ramat de pastura, sense les quals no hagués estat possible arribar fins aquí i s’ha endut el 1r premi amb el «Tou del Mujal de cabra» a la categoria de pasta tova pell rentada i el 3r premi amb «El Ferrer» dins la categoria de pasta dura de vaca
Moltes felicitats Lourdes i Martí pel vostre projecte i per aquest doble premi!
CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA TEMPORAL D'UNA PLAÇA DE PSICÒLEG/OGA INFANTIL DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS

S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE TARDOR

Xerrada per a joves sobre el currículum i les feines d’estiu, el 4 de juny a “El Raig”

AJUTS BO LLOGUERS PER A JOVES

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA CÍCLICA A NAVÀS

US PRESENTEM LA CÍCLICA!

OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (3 i 4 de maig de 2025)

Tiquet Rural 2025

A BON BOCÍ, BON GLOP DE VI! NAVÀS US ANIMA A SORTIR DE TAPES!

BASES DE CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA TEMPORAL DE COORDINADOR/A DE GENT GRAN I CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL (A1)

92a FIRA DE TARDOR

Presentació de la mà de Maria Nicolau, cuinera, autora del llibre Cremo! i col·laboradora habitual de Catalunya Ràdio, TV3 i El País

CAMINADA ENTREVINYES

S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE TARDOR

PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024
