Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

Ens apassionem de nou

Navàs T’APAssiona es dóna una tercera oportunitat per repetir i augmentar el nombre de seguidors, a la bona acollida que va tenir en les últimes edicions la proposta de sortir, sol o en colla, a fer tapes pels bars i restaurants del poble els caps de setmana, del 25 d’octubre al 30 de novembre.

Enguany els establiments són dotxe i vint-i-quatre les tapes elaborades, que es podran acompanyar amb vins del celler Piteus, blanc o negre. El preu de tapa i copa serà de 3 €.

La campanya és promoguda per l’Ajuntament de Navàs i la col·laboració de dotze bars-restaurants. Amb la primera tapa es dóna una targeta per anar timbrant amb el segell de cada establiment i una vegada omplerta (amb un mínim de 10 restaurants) participar en un sorteig d’un sopar per a dues persones en un establiment a triar dels que participen en aquesta moguda gastronòmica.

L’Ajuntament ha editat uns llibrets il·lustrats amb les fotografies de les tapes, on hi figuren els ingredients, els locals, les adreces, els dies i les hores que es poden fer les degustacions. Les fotografies són dels navassencs Carles Estrada i Climent Fàbrega, que han fet un esplèndid reportatge gràfic dels plats, unes tapes que a primera vista reclamen l’oportunitat de fer-ne un tast.

La imaginació i la creativitat dels cuiners han donat propostes originals i llamineres com: coca amb ceba caramelitzada i botifarra farcida de foie, volavents amb ceba caramelitzada, mini hamburguesa de cua de bou amb yuca, secret ibèric amb ceba caramelitzada i melmelada, hot dog de xurro amb peu de porc, entre d’altres.

Els locals que col·laboren són: La Trobada, Bar Paseo, Cal Ramon, Alberg-Restaurant Castelladral, Bar Jumi, Bar de l’Estació, La Mêlée, Bar l’Amistad, Les Tapes, El Raconet del Polígon, 6sentits i Bar El Pavelló.

Publicació: 28/10/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimecres 02 d'abril de 2025
PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA CÍCLICA A NAVÀS
PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA CÍCLICA A NAVÀS
Divendres 14 de març de 2025
US PRESENTEM LA CÍCLICA!
US PRESENTEM LA CÍCLICA!
Dilluns 17 de febrer de 2025
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (3 i 4 de maig de 2025)
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (3 i 4 de maig de 2025)
Dijous 12 de desembre de 2024
Tiquet Rural 2025
Tiquet Rural 2025
Dimecres 30 d'octubre de 2024
A BON BOCÍ, BON GLOP DE VI! NAVÀS US ANIMA A SORTIR DE TAPES!
A BON BOCÍ, BON GLOP DE VI! NAVÀS US ANIMA A SORTIR DE TAPES!
Dimarts 22 d'octubre de 2024
BASES DE CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA TEMPORAL DE COORDINADOR/A DE GENT GRAN I CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL (A1)
BASES DE CONVOCATÒRIA PER A LA COBERTURA TEMPORAL DE COORDINADOR/A DE GENT GRAN I CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL (A1)
Dimarts 15 d'octubre de 2024
92a FIRA DE TARDOR
92a FIRA DE TARDOR
Dimarts 15 d'octubre de 2024
Presentació de la mà de Maria Nicolau, cuinera, autora del llibre Cremo! i col·laboradora habitual de Catalunya Ràdio, TV3 i El País
Presentació de la mà de Maria Nicolau, cuinera, autora del llibre Cremo! i col·laboradora habitual de Catalunya Ràdio, TV3 i El País
Divendres 04 d'octubre de 2024
CAMINADA ENTREVINYES
CAMINADA ENTREVINYES
Dilluns 01 de juliol de 2024
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE TARDOR
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A LA FIRA DE TARDOR
Divendres 10 de maig de 2024
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024
PLANS LOCALS D'OCUPACIÓ 2024
Divendres 22 de març de 2024
EL SERVEI D’OCUPACIÓ LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS
EL SERVEI D’OCUPACIÓ LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimarts 12 de desembre de 2023
AJUTS A LA CONTRACTACIÓ
AJUTS A LA CONTRACTACIÓ
Dimarts 14 de novembre de 2023
HAS ESTUDIAT ADE, ECONOMIA O CIÈNCIES POLÍTIQUES? VOLS TREBALLAR A L’AJUNTAMENT?
HAS ESTUDIAT ADE, ECONOMIA O CIÈNCIES POLÍTIQUES? VOLS TREBALLAR A L’AJUNTAMENT?
Divendres 21 d'abril de 2023
EL TOU DEL MUJAL DE CABRA, GUANYADOR DEL PREMI AL MILLOR FORMATGE DE L’ESTAT ESPANYOL A LA CATEGORIA DE PASTA TOVA PELL RENTADA
EL TOU DEL MUJAL DE CABRA, GUANYADOR DEL PREMI AL MILLOR FORMATGE DE L’ESTAT ESPANYOL A LA CATEGORIA DE PASTA TOVA PELL RENTADA
Subscriu-te a la newsletter de Navàs