Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

Navàs T’APAssiona es dóna una tercera oportunitat per repetir i augmentar el nombre de seguidors, a la bona acollida que va tenir en les últimes edicions la proposta de sortir, sol o en colla, a fer tapes pels bars i restaurants del poble els caps de setmana, del 25 d’octubre al 30 de novembre.
Enguany els establiments són dotxe i vint-i-quatre les tapes elaborades, que es podran acompanyar amb vins del celler Piteus, blanc o negre. El preu de tapa i copa serà de 3 €.
La campanya és promoguda per l’Ajuntament de Navàs i la col·laboració de dotze bars-restaurants. Amb la primera tapa es dóna una targeta per anar timbrant amb el segell de cada establiment i una vegada omplerta (amb un mínim de 10 restaurants) participar en un sorteig d’un sopar per a dues persones en un establiment a triar dels que participen en aquesta moguda gastronòmica.
L’Ajuntament ha editat uns llibrets il·lustrats amb les fotografies de les tapes, on hi figuren els ingredients, els locals, les adreces, els dies i les hores que es poden fer les degustacions. Les fotografies són dels navassencs Carles Estrada i Climent Fàbrega, que han fet un esplèndid reportatge gràfic dels plats, unes tapes que a primera vista reclamen l’oportunitat de fer-ne un tast.
La imaginació i la creativitat dels cuiners han donat propostes originals i llamineres com: coca amb ceba caramelitzada i botifarra farcida de foie, volavents amb ceba caramelitzada, mini hamburguesa de cua de bou amb yuca, secret ibèric amb ceba caramelitzada i melmelada, hot dog de xurro amb peu de porc, entre d’altres.
Els locals que col·laboren són: La Trobada, Bar Paseo, Cal Ramon, Alberg-Restaurant Castelladral, Bar Jumi, Bar de l’Estació, La Mêlée, Bar l’Amistad, Les Tapes, El Raconet del Polígon, 6sentits i Bar El Pavelló.














