Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA JORNADA DE TEATRE DE LA CATALUNYA CENTRAL A NAVÀS

Aquest cap de setmana Navàs ha omplert les seves places, carrers i el Casal Sant Genís de teatre, tallers, col·loquis, espectacles i altres actes escènics amb la primera Jornada de Teatre de la Catalunya Central organitzada per la Coordinadora de Teatre de la Catalunya Central amb la col·laboració de l’Ajuntament de Navàs, el Consell Comarcal del Bages i l’Escola Diocesana de Navàs.

A primera hora de dissabte un grup de persones de Teatre a Dojo van fer una «Performance teatral» molt divertida al mercat municipal del Passeig Ramon Vall que va atreure a tot el públic. Tot seguit, al Casal Sant Genís es va fer «l’acte d’inauguració» de la primera jornada de teatre amateur a càrrec de Quim Pujolar i amb la intervenció de l’Alcalde de Navàs, Jaume Casals. A la Sala d’actes de l’EDN es va portar a terme una «taula rodona» de Federacions que van parlar i debatre sobre la interpretació amateur a la cultura popular conduïda per la periodista de TV3 Mireia Prats. Per la tarda, a la Plaça de l’Església, els més xics van poder gaudir de teatre breu per infants amb l’obra «T’he enxampat, Caputxeta!» de Carles Cano a càrrec del Grup de Teatre Deixalles81 de Sant Feliu de Codines. Tot seguit, a la Plaça del Cap hi va haver una representació de teatre breu per a jubilats, de creació pròpia amb l’obra «Tic, Tac, Toc» del grup de teatre Cul i Seu de Sant Vicenç de Castellet. I per acabar el dissabte, el Casal Sant Genís de Navàs va reunir a tot el públic per poder gaudir de les dues obres de teatre programades: «12 sense Pietat» a càrrec del Grup de l’ACR de Fals i «No et vesteixis per sopar» del Grup de Teatre Paranys de Sant Joan de Vilatorrada.

L’inici de la jornada de diumenge va començar amb un bon esmorzar de coca amb xocolata a la Plaça de l’Ajuntament. Tot seguit, els assistents que van voler van poder participar en el «taller de participació i animació amb Lydia Canals». A les 12h del migdia, el Grup de Teatre anem de Canto va representar el teatre musical «Súper Trouper» una obra molt animada de creació pròpia representada per joves actors i actrius. Per la tarda, el Casal Sant Genís va acollir la representació de l’obra del grup de teatre amfitrió, el Grup Escènic Navàs «Figuretes de Vidre» que sota la direcció d’en Josep Maria Simó, van donar vida als personatges Salva Cabrera, Dolors Cabra, Andreu Torres, Nadine Acosta i Jaume Caellas. Seguidament es va fer l’acte de cloenda i comiat de les jornades amb la participació de David Terés, Regidor de cultura de l’Ajuntament de Navàs que va rebre un obsequi de part dels organitzadors en agraïment per la bona acollida de la primera jornada per part de l’ajuntament.

Durant tot el cap de setmana els assistents i participants a la jornada van poder gaudir dels diferents àpats (botifarrada i arrossada) a sala d’actes de l’EDN i al Parc de l’Alzineta.

Una primera jornada, on els organitzadors que hi han posat molta il·lusió i ganes, van concloure amb una valoració molt positiva i amb el propòsit de donar-li continuïtat l’any vinent a una altre població.

Des de l’Ajuntament de Navàs volem agrair a la Coordinadora de Teatre de la Catalunya Central que apostés per fer aquesta primera jornada a Navàs i també un agraïment molt especial al Josep Maria Simó, director del Grup Escènic Navàs per la seva implicació i treball pel bon desenvolupament de la Jornada.

Publicació: 25/09/2023 a les 11:32
Altres notícies relacionades
Dilluns 27 de Novembre de 2023
VERMUT – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
Dilluns 27 de Novembre de 2023
CONCERT DE NADAL DE LA CORAL NOVA
Dimarts 21 de Novembre de 2023
VOLEU ESCOLTAR LA BANDA FEMENINA DE VERSIONS MÉS CANYERA DE LA TELEVISIÓ?
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CONSUMEIX CULTURA AMB GRANS DESCOMPTES
Dilluns 20 de Novembre de 2023
Premi a la Projecció artística en Il·lustració per a Valentí Gubianas i Escudé i Premi Empremta per a TEST, Festival de Pobles Creatius en la 41a edició dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CLOENDA XLII CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dilluns 20 de Novembre de 2023
JAN PUIGDELLÍVOL PROCLAMAT HEREU DE LES COMARQUES BARCELONINES
Dijous 09 de Novembre de 2023
AVUI EL CASAL SANT GENÍS S’HA OMPLERT DE NENS I NENES PER GAUDIR DE L’ESPECTACLE GALETES DE FORMATGE DE LA COMPANYIA TXO TITELLES DINS LA PROGRAMACIÓ DE L’ANEM AL TEATRE
Dilluns 30 d'Octubre de 2023
CURS DE SARDANES
Dilluns 16 d'Octubre de 2023
UN CENTENAR DE PERSONES AL TEST DE NAVÀS!
Dilluns 16 d'Octubre de 2023
LA PUNTAIRE, ESCULTURA A LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT
Dilluns 16 d'Octubre de 2023
PRÍNCEP TOTILAU: MARE TERRA
Dimarts 10 d'Octubre de 2023
91a FIRA DE TARDOR
Dilluns 02 d'Octubre de 2023
ACTIVITATS D'OCTUBRE A LA BIBLIOTECA DE NAVÀS
Divendres 29 de Setembre de 2023
BECA X ARTISTES DE LA XARXA DE POBLES CREATIUS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs