Notícies de festes a Navàs

FESTES DE NADAL

I amb el desembre, arriben les Festes de Nadal a Navàs!

L’Ajuntament i el teixit associatiu local han organitzat pel desembre i gener un complet programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per poder celebrar les festes nadalenques.

Aquest any seguim amb el tradicional «BALL DE NADAL», el 25 de desembre, amb el DJ Melli, DJ Weah i DJ Boix & Costix, organitzat pel Club Bàsquet Navàs i el Club Esportiu Navàs, i la «FESTA DE CAP D’ANY», el 31 de desembre, amb el DJ Guillermo Temazzo, DJ Weah i DJ Maleza, organitzada per l’empesa Freends. El 23 de desembre hi haurà el «WINTER IS COMING» amb DJ Costix i DJ Kanal, organitzat per La Faràndula.

Els infants podran passar-ho molt bé amb tots els tallers i jocs que trobaran al «JUGAMENUT», les tardes del 27 al 29 de desembre, i al «CAGA TIÓ» gegant del dijous 22 de desembre, a la Plaça de l’Ajuntament.

L’Agrupament Escolta Ali-Bei també ha preparat el tradicional «PESSEBRE VIVENT», que podrem veure el dia 18 de desembre, de 6 a 7 de la tarda, a la Plaça de l’Església.

L’Agrupació Sardanista també ha organitzat el tradicional «CONCERT DE CAP D’ANY», amb l’Orquestra Selvatana, el dia 1 de gener, a les 7 de la tarda, al Pavelló Blau.

La Comissió de la Cavalcada ha organitzat el «PATGE REIAL» pels infants que vulguin portar la carta pel dilluns 26 de desembre, a les 12 del migdia, a la Plaça de l’Ajuntament. Del dia 27 al 30 de desembre hi hauran les bústies dels patges al carrer: Plaça Gaudí, Plaça de l’Ajuntament i Plaça de l’Església. Els reis, però, els podrem rebre com sempre en la «CAVALCADA DELS REIS» el dia 5 de gener, a les 7 de la tarda, a la Carretera de Berga.

Com a novetat, també hi haurà el «PATGE REIAL» el 30 desembre, a les 17:30h, al Mujal. Organitzat per l’Associació de Veïns del Mujal.

El 17 de desembre, de 10 a 14h i de 16 a 19h, el carrer i plaça de l’església acollirà la «FIRA DEL REGAL» amb parades, tallers de nadal, decoració nadalenca, exposició de pessebres, activitats i jocs infantils, espectacle infantil “El llop ferotge”, de la companyia del Príncep Totilau, exhibicions de ball, tast al Centre enoturístic, actuació de l’escola de música, lliurament de premis del concurs de pessebres i moltes sorpreses més!

Del 13 de desembre al 24 de gener, els joves podran gaudir de totes les activitats organitzades pel Raig amb el «NADAL JOVE AL RAIG» amb el quinto, realitat virtual, torneig de catan, karaoke…

Al Casal Sant Genís també acollirà tot un seguit de concerts durant el desembre. El primer d’ells serà el concert de Nadal de L’Escola Municipal de Música Josep Maria Castella el dia 15 de desembre, a les 17:15h amb «EL TRENCANOUS» el concert dels alumnes de sensibilització, iniciació, 1r i 2n de MB. I a les 19:30h «VIU EL NADAL» el concert amb les corals de 3r i 4t de FMB i música avançada. Les entrades gratuïtes es poden reservar a entrades.navas.cat. El 17 de desembre, a les 19h, serà el torn del «CONCERT DE NADAL DE LA CORAL NOVA» amb el seu repertori nadalenc dirigit per la Mercè Redorta. Finalment, el diumenge 18 de desembre, a les 19h, podrem gaudir del concert «THE SEY SISTERS» amb el seu nou disc We got your back, el tercer àlbum d’aquest espectacular trio de veus negres que ens convida a viure un sentit viatge musical des de les arrels del soul i la música africana fins el pop més modern. El 23 de desembre, en dues sessions a les 17h i a les 19 h, al Casal Sant Genís acollirà el «FESTIVAL DE NADAL: LA LLUM QUE NEIX AMB TU», l’espectacle nadalenc de l’equip de competició i l’Escola de Fit Kid Navàs. Les entrades es podran reservar a http://entrades.navas.cat

Al Casal de la Gent Gran, el dia 21 de desembre, a les 18h, hi haurà la «TORRONADA I BALL AMB RAUL» amb un preu de 10€ i el dia 26 desembre, a les 17:30h, es presentarà «L’ESPECTACLE NADALENC DE LES ESTRELLES D’OR». El preu de col·laboració serà de 4€ i es regalaran 4 tires de números per el sorteig d’un primer premi d’un pernil i un segon premi d’una caixa de cava.

Durant tot el nadal hi haurà «CONCURS D’APARADORS DE NADAL» i la «CAMPANYA COMERCIAL» als establiments adherits.

A continuació podeu descarregar-vos el fulletó amb tots els actes.

BONES FESTES!

Publicació: 01/12/2022 a les 08:50
Altres notícies relacionades
Dilluns 02 d'Octubre de 2023
CAMINADA ENTREVINYES
Dimarts 01 d'Agost de 2023
JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 28 de Juliol de 2023
US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dijous 27 de Juliol de 2023
LA FESTA MAJOR DE NAVÀS 2023 JA TÉ CARTELL!
Dimecres 26 de Juliol de 2023
CONCERTS AMB «FETUS» I «RIU»
Divendres 30 de Juny de 2023
PUBILLATGE NAVASSENC 2023
Dijous 22 de Juny de 2023
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
Dimarts 20 de Juny de 2023
ADlibitum a Castelladral "Tast Rural, Vi, música i gastronomia"
Divendres 16 de Juny de 2023
Teatre i col·loqui «NO ES PAÍS PARA NEGRAS». Una comèdia dramàtica que et congela el somriure.
Divendres 16 de Juny de 2023
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DEL TOC D’ESTIU 2023
Dijous 15 de Juny de 2023
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 15 de Juny de 2023
38è PREMI FLAMA
Dimecres 07 de Juny de 2023
REVETLLA DE SANT JOAN I V CANVI D’ESTELADA
Subscriu-te a la newsletter de Navàs