Notícies de l'Ajuntament de Navàs

GENÍS ROVIRA BARAT, NOU ALCALDE DE NAVÀS

Genís Rovira Barat (CUP) va ser escollit nou alcalde de Navàs en la sessió del ple extraordinari que es va celebrar el passat 18 de setembre en una pista del Club d’Avis plena. El canvi a l’alcaldia, previst en compliment de l’acord de govern entre la CUP i ERC, es va efectuar sense cap contratemps, amb 9 vots favorables (va excusar la seva absència la regidora Anna Rubio) i 3 vots en blanc, els de l’oposició.

En el seu discurs, ja reescollit alcalde,  Rovira va donar les gràcies “de tot cor” a la seva família i als companys de govern i de l’oposició per comprendre la seva situació personal, per la qual va haver de deixar l’alcaldia el 2019 només 4 mesos després de ser nomenat. Pel que fa a la seva labor de govern, el nou alcalde va argumentar que les seves prioritats seran el canvi de model de l’ensenyament al municipi, pel qual avui mateix, juntament amb el tinent d’alcalde Salvador Busquets i la regidora d’Educació, Marta Manubens, ja s’han reunit amb els Serveis Territorials del Departament d’Esnenyament per començar a parlar de la comissió participativa i de la taula local de planificació. A més, va parlar sobre el macroprojecte de plaques solars al Pla del Riols, que “atempta” contra una aprt del paisatge local, i va expressar la voluntat de govern de seguir treballant per la sobirania energètica i la implantació d’energies renovables “però de forma conscient sense atemptar en el territori”; la transparència també és un dels objectius que es va marcar, així com la neteja del poble i la millora de la jardineria, la urbanització d’algunes zones del poble en contra de les barrqueres arquitectòniques, la potenciació de l’Oficina Local d’Habitatge, el comerç i la indústria local, el foment de la Cultura i el Turisme, entre altres. Finalment, Rovira va encoratjar el seu equip de govern “amb confiança, comunicació, respecte i suprt mutu”, i va obrir les obrir les portes a l’oposició a aprlar del que sigui.

 

RENÚNCIA DE L’ANNA RUBIO FUNES COM A REGIDORA

Aquest matí, la regidora Anna Rubio Funes (CUP) ha entrat una instància en la que exposa la seva renúncia com a regidora de Joventut i Turisme. En el ple ordinari que se celebrarà aquest vespre, a partir de les 19:30h, es donarà compte de la renúncia. L’Anna va entrar a l’Ajuntament el 2018 i es va ocupar de les àrees de Turisme i Comunicació. A partir del 2019 va assumir les àrees de Turisme i Joventut. D’entre les accions que ha dut a terme, destaca la inauguració del Centre Enoturístic del Pla de Bages, a l’antic escorxador, la remodelació del Raig com a centre informatiu juvenil, la creació de les rutes pintoresques, de coneixement del territori, la implantació del Jugamenut o l’aprovació del Pla Local de Joventut.

Un agraïment immens per tota la feina feta, Anna!

Publicació: 20/09/2021 a les 13:48
Altres notícies relacionades
Dilluns 25 d'Octubre de 2021
REFORMA DE LA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL
Dimarts 21 de Setembre de 2021
NOU CARTIPÀS MUNICIPAL
Dimecres 15 de Setembre de 2021
Renovació del DNI
Dijous 09 de Setembre de 2021
SALVADOR BUSQUETS RENÚNCIA A L'ALCALDIA EN COMPLIMENT DE L'ACORD DE GOVERN
Dimecres 25 d'Agost de 2021
DECIDEIX, TRIA, VOTA! PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022-2023
Divendres 16 de Juliol de 2021
ACTUALITZACIÓ DE DADES DE LA COVID-19 (16/7/2021)
Dijous 17 de Juny de 2021
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE DE MASOVERIA URBANA AL MUJAL
Dimarts 16 de Febrer de 2021
IMPULS DE L'OFICINA LOCAL D'HABITATGE DE NAVÀS
Dijous 04 de Febrer de 2021
CANVI D'UBICACIÓ DELS COL·LEGIS ELECTORALS PER AL 14F
Dimecres 23 de Desembre de 2020
BASES DEL CONCURS DE TÈCNIC/A DE GARANTIA JUVENIL PEL 2020
Dilluns 28 de Setembre de 2020
DECOMISSADA I DESMANTELLADA UNA PLANTACIÓ DE CANNABIS A NAVÀS
Divendres 18 de Setembre de 2020
Protocols dels espais esportius de Navàs. Pavelló Blau, Camp de Futbol ''La Devesa'' i la pista Sant Jordi.
Dijous 09 de Juliol de 2020
Jaume Casals Ció renúncia al seu càrrec com a regidor de l’Ajuntament de Navàs
Dimarts 19 de Maig de 2020
Ajuts en el lloguer de l'habitatge habitual
Divendres 08 de Maig de 2020
APROVAT EL PRESSUPOST DEL 2020
Subscriu-te a la newsletter de Navàs