Notícies de l'Ajuntament de Navàs

GENÍS ROVIRA BARAT, NOU ALCALDE DE NAVÀS

Genís Rovira Barat (CUP) va ser escollit nou alcalde de Navàs en la sessió del ple extraordinari que es va celebrar el passat 18 de setembre en una pista del Club d’Avis plena. El canvi a l’alcaldia, previst en compliment de l’acord de govern entre la CUP i ERC, es va efectuar sense cap contratemps, amb 9 vots favorables (va excusar la seva absència la regidora Anna Rubio) i 3 vots en blanc, els de l’oposició.

En el seu discurs, ja reescollit alcalde,  Rovira va donar les gràcies “de tot cor” a la seva família i als companys de govern i de l’oposició per comprendre la seva situació personal, per la qual va haver de deixar l’alcaldia el 2019 només 4 mesos després de ser nomenat. Pel que fa a la seva labor de govern, el nou alcalde va argumentar que les seves prioritats seran el canvi de model de l’ensenyament al municipi, pel qual avui mateix, juntament amb el tinent d’alcalde Salvador Busquets i la regidora d’Educació, Marta Manubens, ja s’han reunit amb els Serveis Territorials del Departament d’Esnenyament per començar a parlar de la comissió participativa i de la taula local de planificació. A més, va parlar sobre el macroprojecte de plaques solars al Pla del Riols, que “atempta” contra una aprt del paisatge local, i va expressar la voluntat de govern de seguir treballant per la sobirania energètica i la implantació d’energies renovables “però de forma conscient sense atemptar en el territori”; la transparència també és un dels objectius que es va marcar, així com la neteja del poble i la millora de la jardineria, la urbanització d’algunes zones del poble en contra de les barrqueres arquitectòniques, la potenciació de l’Oficina Local d’Habitatge, el comerç i la indústria local, el foment de la Cultura i el Turisme, entre altres. Finalment, Rovira va encoratjar el seu equip de govern “amb confiança, comunicació, respecte i suprt mutu”, i va obrir les obrir les portes a l’oposició a aprlar del que sigui.

 

RENÚNCIA DE L’ANNA RUBIO FUNES COM A REGIDORA

Aquest matí, la regidora Anna Rubio Funes (CUP) ha entrat una instància en la que exposa la seva renúncia com a regidora de Joventut i Turisme. En el ple ordinari que se celebrarà aquest vespre, a partir de les 19:30h, es donarà compte de la renúncia. L’Anna va entrar a l’Ajuntament el 2018 i es va ocupar de les àrees de Turisme i Comunicació. A partir del 2019 va assumir les àrees de Turisme i Joventut. D’entre les accions que ha dut a terme, destaca la inauguració del Centre Enoturístic del Pla de Bages, a l’antic escorxador, la remodelació del Raig com a centre informatiu juvenil, la creació de les rutes pintoresques, de coneixement del territori, la implantació del Jugamenut o l’aprovació del Pla Local de Joventut.

Un agraïment immens per tota la feina feta, Anna!

Publicació: 20/09/2021 a les 13:48
Altres notícies relacionades
Dijous 19 de Maig de 2022
EL PLE DE L’AJUNTAMENT DEMANA QUE ES RECUPERI EL SERVEI D’URGÈNCIES I ES MILLORI L’ATENCIÓ PRIMÀRIA DEL CAP NAVÀS
Dimecres 11 de Maig de 2022
LLIURAT A NAVÀS L'ESTUDI DE REORDENACIÓ DE LA CARRETERA DE BERGA AMB CRITERIS SOCIOAMBIENTALS
Dimarts 03 de Maig de 2022
L’AJUNTAMENT DE NAVÀS REBRÀ DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA 136.847,40 EUROS EN AJUTS ECONÒMICS
Dijous 24 de Març de 2022
EL PLE APROVA EL PRESSUPOST DEL 2022
Dimecres 02 de Març de 2022
CONVOCATÒRIA OBERTA D’AJUTS AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A LA GENT GRAN PER PART DE L’AGÈNCIA DE L’HABITATGE DE CATALUNYA (AHC)
Dimecres 02 de Març de 2022
TRAMITACIÓ DEL DNI A NAVÀS
Dimarts 01 de Març de 2022
SURT A CONCURS LA LICITACIÓ PER AL CONTRACTE DE LES OBRES D’AMPLIACIÓ DE LA RESIDÈNCIA D’AVIS I ÀVIES DE NAVÀS
Dimecres 19 de Gener de 2022
BORSA DE TREBALL D’OPERARIS DE PALETA OFICIAL SEGONA PER A LA BRIGADA D’OBRES DE L’AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimarts 21 de Desembre de 2021
ANUL·LADES LES FESTES DE NADAL I CAP D'ANY
Dijous 16 de Desembre de 2021
ÚS DELS GRONXADORS
Divendres 03 de Desembre de 2021
TRAMITACIÓ DEL DNI A NAVÀS
Dimecres 01 de Desembre de 2021
RESULTATS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022-2023
Divendres 05 de Novembre de 2021
DAVID TERÉS, NOU REGIDOR DE L’AJUNTAMENT
Dijous 04 de Novembre de 2021
SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES PER A CAMPS SOLARS FOTOVOLTAICS I AEROGENERADORS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dijous 04 de Novembre de 2021
NAVÀS CONGELA LES ORDENANCES, CONTINUA BONIFICANT LES ENERGIES RENOVABLES I POTENCIA L'ACCÉS A L'HABITATGE
Subscriu-te a la newsletter de Navàs