Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

La festa s'escampa i s'encomana arreu

El rètol lluminós de Festa Major ja presideix la plaça de l’Ajuntament de Navàs, que serà un any més l’escenari principal on es desenvoluparan els actes més destacats de les festes. També hi hauran altres escenaris que puntualment prendran protagonisme i acolliran la festa que s’escampa i encomana arreu.
Tothom ja té el programa d’actes a casa i si algú s’ha quedat sense pot anar-lo a recollir a l’OAC, que n’hi ha per a tothom.

L’arrancada de la Festa es farà dilluns amb una esbojarrada gimcana a l’esplanada del pavelló, organitzada per Joves Actius.

Dimarts a 2/4 de 10 del vespre podrem veure la projecció amb pantalla gegant de les fotografies de la festa de l’any passat i la pel•lícula Skyfall, organitzat per Fotofilm Navàs.
Dimecres, 21, a partir de les 6 de la tarda hi comença el Torneig de 3×3 de bàsquet al passeig, i més tard botifarrada a la plaça de l’Ajuntament, a 2/4 de 10 del vespre, per veure la final de l’anada de la SuperCopa entre l’Atlètic de Madrid i el Barça, organitzat per la Penya Barcelonista.
El dijous és el dia de la Bouada, que s’anirà coent durant el dia i menjat a partir de les 10 del vespre al carrer de l’Església, on hi haurà un final de festa amb S’temple Bar.
La música prendrà tot el protagonisme divendres, amb una Trobada d’Acordions a les 9 del vespre a la plaça de l’Església i, el Concert Jove amb grups emergents del poble: Trempera, BarraLliure, Xeic i com a convidats Ebri Knight, amb l’animació garantida del grup de Grallers de Navàs.

Dissabte al matí, la Policia Local organitzarà una gimcana, hi haurà un espectacle infantil a la plaça de l’Església i partits de petanca i futbol a la tarda.
L’acte central del dia és la proclamació d’hereus i pubilles i el pregó de la Festa Major a càrrec dels germans Casals. Hi haurà ball amb el Trio Milenium i concert amb Pastorets Rock i All Star Karaoke.

La ballada de Gegants, Bastoners, Nans i Cascavells al voltant de la una del migdia és el reclam més preuat de la jornada. A la tarda hi haurà futbol entre el CE Navàs i Tona, concert amb l’Orquestra Atalaia. Els balls de nit seran amenitzats per la mateixa orquestra i Pachucos i DJ.

la festa encara s’allargarà dos dies més. Dilluns al matí amb una festa aquàtica, concert-vermut amb la Cobla Sant Jordi, 6 hores de natació i aplec de sardanes amb les cobles Mediterrània, Sant Jordi i Sabadell. El ball de nit anirà a càrrec de Versió Original i 80 Principals, Kòdul i DJ.

Dimarts, el darrer dia festiu, destaca un parc infantil per la mainada i a la tarda la sardinada i el ball amb el Pep i la Maria José.
El teatre posarà el darrer apunt amb l’obra ‘Faldilles i pantalons amunt i avall’, amb el Grup Escènic Navàs, a les 6 i les 10 del vespre al Casal Sant Genís.

El darrer dia d’agost es farà la Caminada Nocturna i, el primer dia de setembre, un espectacle de màgia amb Manel el mag.

Publicació: 15/08/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 09 de Febrer de 2024
ENTRADES A LA VENDA DE LES GIRLS LIKE THAT
Dilluns 05 de Febrer de 2024
Entrades a la venda pel CONCERT: «DE LA TERRA»
Divendres 12 de Gener de 2024
ARRIBA EL IX CONCURS DE RELATS BREUS
Dimecres 10 de Gener de 2024
CONCERT «EN LA NOSTRA LLENGUA DE JAZZ CLAR + JAZZ BAND NAVÀS – SÚRIA»
Dimecres 10 de Gener de 2024
PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS PRIMER SEMESTRE 2024
Dilluns 27 de Novembre de 2023
VERMUT – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
Dilluns 27 de Novembre de 2023
CONCERT DE NADAL DE LA CORAL NOVA
Dimarts 21 de Novembre de 2023
VOLEU ESCOLTAR LA BANDA FEMENINA DE VERSIONS MÉS CANYERA DE LA TELEVISIÓ?
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CONSUMEIX CULTURA AMB GRANS DESCOMPTES
Dilluns 20 de Novembre de 2023
Premi a la Projecció artística en Il·lustració per a Valentí Gubianas i Escudé i Premi Empremta per a TEST, Festival de Pobles Creatius en la 41a edició dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CLOENDA XLII CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dilluns 20 de Novembre de 2023
JAN PUIGDELLÍVOL PROCLAMAT HEREU DE LES COMARQUES BARCELONINES
Dijous 09 de Novembre de 2023
AVUI EL CASAL SANT GENÍS S’HA OMPLERT DE NENS I NENES PER GAUDIR DE L’ESPECTACLE GALETES DE FORMATGE DE LA COMPANYIA TXO TITELLES DINS LA PROGRAMACIÓ DE L’ANEM AL TEATRE
Dilluns 30 d'Octubre de 2023
CURS DE SARDANES
Subscriu-te a la newsletter de Navàs