Notícies de l'Ajuntament de Navàs

La Policia Local de Navàs proposa mesures per unes vacances més segures

La Policia Local de Navàs farà una campanya, de l’1 de juliol al 30 de setembre, per donar servei a les famílies del poble mentre disfruten del període de vacances, amb l’objectiu de millorar la seguretat en aquest període. La campanya porta per nom ‘Vacances segures’.

El principal objectiu de la campanya és donar un valor afegit als ciutadans/es de Navàs. El què es persegueix és donar certa tranquil·litat als nostres veïns perquè puguin gaudir de les seves vacances, sabent que si en la seva absència s’esdevé quelcom a casa seva, tan bon punt en tingui coneixement la Policia Local, li serà comunicat amb tota rapidesa i garantia.
La Campanya “Vacances Segures” permet millorar el servei de prevenció envers la seguretat ciutadana, ja que la Policia Local dins les seves funcions establertes legalment disposarà d’una informació addicional amb la qual, el fet de conèixer de quins habitatges es troben absents els seus veïns, permetrà millorar la tasca de vigilància.
La custòdia de les claus de casa també és un altre de les opcions que s’ofereixen, per poder actuar en cas d’emergència.
Les claus que es facilitin a la Policia Local es tancaran hermèticament amb un precinte de seguretat numerat i seran dipositades en una caixa forta. Tot el procediment es farà davant dels interessats i es tornaran una vegada acabin les vacances.
Per a més informació cal adreçar-se a les oficines de a la Policia Local de Navàs o bé trucant al telèfon 93 839 05 55.
En el mateix fulletó que s’ha repartit als establiments del poble, també hi han recomanacions generals, com tancar bé portes i finestres, no fer difusió pública de l’absència a través de les xarxes socials, demanar la col·laboració activa dels veïns, no portar el clauer amb l’adreça del domicili, ni amagar-les vora la porta o al jardí, baixar les persianes, dipositar els objectes de valor en caixes fortes d’entitats d’estalvi, marcar els objectes de valor i prendre nota de la numeració dels aparells electrònics, assegurar-se bé de tancar les portes del pàrquing i avisar ràpidament a la Policia Local en observar persones alienes al barri o en sentir sorolls inusuals en habitatges veïns.
L’Ajuntament de Navàs agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de Sallent, que ha donat suport logístic en aquesta campanya.

Publicació: 01/07/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 06 de Febrer de 2024
6 FEBRER. DIA INTERNACIONAL TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA
Dijous 25 de Gener de 2024
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Divendres 19 de Gener de 2024
PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES D’UN TÈCNIC/A ADSCRIT A SERVEIS FINANCERS
Dimecres 17 de Gener de 2024
DAVID TERÉS RENÚNCIA AL CÀRREC ELECTE
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CALENDARI 2024
Dijous 14 de Desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
Dimarts 12 de Desembre de 2023
JORNADA DE NETEJA I MANTENIMENT DE PARETS, MURS I MOBILIARI URBÀ
Dimarts 12 de Desembre de 2023
ARRIBA 700 – NOUS SERVEIS 4G I 5G A NAVÀS
Divendres 01 de Desembre de 2023
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dijous 30 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Dilluns 27 de Novembre de 2023
NOVA REGIDORA DE L'OPOSICIÓ A L'AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 22 de Novembre de 2023
AL WHATSAPP DEL «OBRO FEEL» PODEM PARLAR DE TU I DEL QUE ESTÀS VIVINT
Dimarts 21 de Novembre de 2023
MOCIÓ PRESENTADA PER LA CUP NAVÀS, ERC, PSC I JUNTS PER INSTAR AL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ QUE INCLOGUI EL PROJECTE CONSTRUCTIU DEL NOU INSTITUT AL PRESSUPOST DEL 2024
Divendres 17 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DEL DNI A NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs