Notícies de món rural del municipi de Navàs.
Unes 35 persones van participar a la sessió informativa sobre el treball de la vinya ecològica a càrrec del responsable del Celler el Molí (Celler Collbaix) Josep Maria Claret. En la xerrada es van explicar els diferents processos del treball de la vinya ecològica, incidint en l’evolució de la seva pròpia experiència en la explotació vitivinícola de la seva propietat. El públic assitent va mostrar interès i va tenir la seva oportunitat de fer preguntes sobre aquesta opció respectuosa amb el medi ambient i gens agressiva.
Abans de fer un sopar a base de pa amb tomàquet i embotits artesans, el participants van poder fer un tast de dos vins del Celler Collbaix. Un blanc amb cupatge de picapoll i macabeu, i un negre elaborat amb cupatge de diferents varietats. Ambdós vins transmetien una excel·lent cura en el treball a la vinya i en el celler. Els vins van ser una aportació gratuïta per part del Celler Collbaix.
Des de la regidoria de Món Rural, es va agrair l’assistència de tots els vinyaires i al mateix Josep Maria Claret, així com al Centre Excursionista de Navàs per la cessió del local i la seva col·laboració en l’activitat programada.