Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

L’accent de Navàs a la Guia d’Enoturisme

En el marc dels actes de la Fira de Tardor, el dijous 17 d’octubre, a les 8 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca de Navàs, es farà la presentació de la Guia d’Enoturisme del Bages, elaborada pel sociòleg Lluís Tolosa i la sommelierClara Antúnez.
La nova guia mostra el Pla de Bages com una Denominació d’Origen de força emergent, amb dotze cellers que s’han fet un lloc i tenen un nom propi en el mercat enològic, que suma valor afegit amb allotjaments, restaurants, vins, visites culturals i vinoteques del Bages, una eina bàsica de promoció potent i de dinamització de l’economia del Bages.
El municipi de Navàs hi té un marcat protagonisme, que recorda el seu important passat vinícola amb un patrimoni espectacular (vinyes, barraques, tines, costums, espais, especialitats autòctones,…) i un futur més que prometedor amb el ressorgiment de l’activitat a càrrec de les noves generacions que han revitalitzat l’interès per la vinya i les ganes de fer bons productes a través de processos tècnicament més acurats. Els autors han trobat col·laboradors i testimonis directes d’aquesta realitat com la família Estruch i la d’Isidre Vinyas entre altres.
El pròleg de la guia és del director general de la Fundació Alícia, Toni Massanés. El llibre proposa llocs per gaudir del turisme del vi i recomana uns 60 vins. En aquesta primera edició s’han publicat tres mil exemplars que es distribuiran a llibreries, cellers, restaurants, hotels i institucions”.

Al final de l’acte hi haurà un tast de vins i tapes. Les places són limitades a cinquanta persones. Cal confirmar assistència trucant a l’Ajuntament de Navàs al telèfon 93 839 00 22 (demanar per Aida) o bé per correu electrònic a solerca@navas.cat.

Publicació: 11/10/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dijous 11 d'Abril de 2024
PREESTRENA DE L’ESPECTACLE «EL COCODRIL CREC» (Gratuït)
Dimarts 09 d'Abril de 2024
Espectacle «MARRO DE BRUIXES» de la companyia Cosinsart
Dilluns 08 d'Abril de 2024
CONCERT ANIVERSARI CORAL NOVA 20 ANYS!
Dilluns 08 d'Abril de 2024
ESTRENA DEL NOU SHOW MUSICAL DE LES ESTRELLES D’OR
Dimarts 02 d'Abril de 2024
CARAMELLES NAVÀS 2024
Dimarts 02 d'Abril de 2024
EXPOSICIÓ "AIGUA" A LA BIBLIOTECA DE NAVÀS
Dimecres 27 de Març de 2024
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
Dilluns 18 de Març de 2024
NO ET BEGUIS L’AIGUA de Woody Allen
Dimecres 06 de Març de 2024
ESPECTACLE FAMILIAR «EL BOSC»
Dimecres 28 de Febrer de 2024
Pel·lícula "EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR"
Divendres 09 de Febrer de 2024
ENTRADES A LA VENDA DE LES GIRLS LIKE THAT
Dilluns 05 de Febrer de 2024
Entrades a la venda pel CONCERT: «DE LA TERRA»
Divendres 12 de Gener de 2024
ARRIBA EL IX CONCURS DE RELATS BREUS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs