Notícies de l'Ajuntament de Navàs

L’Ajuntament demana la participació ciutadana pels pressupostos de 2015

L’Ajuntament de Navàs està decidit a donar un pas més en la promoció de la participació ciutadana, amb l’inici inèdit d’un procés obert a la ciutadania per tal que pugui aportar idees i prendre decisions rellevants pel poble. Això es podrà fer realitat a través de propostes pels Pressupostos de 2015.

La prova pilot es farà amb una partida de 50.000 € per tal que la ciutadania pugui triar directament en què els vol invertir.
El procés de participació comença amb la presentació de propostes per poder fer actuacions, ja sigui per inversió nova, restauració o activitat. Qualsevol veí empadronat a Navàs, major de 16 anys pot duu la iniciativa, també a nivell col·lectiu com entitats, organitzacions, associacions, clubs, etc.
A la pàgina web de navas.cat hi trobareu un enllaç amb tota la informació detallada. També s’han repartit tríptics casa per casa i es pot ampliar la informació a l’OAC i a Serveis Financers.
La manera pràctica de participar en aquest procés és omplint la fitxa de Proposta que es troba a la web. Les diferents àrees tècniques de l’Ajuntament de Navàs es posaran al servei de la ciutadania per ajudar a formalitzar la proposta d’inversió que pot tenir un cost d’entre 10.000 i 40.000 €. El termini per rebre propostes és el dia 9 d’octubre. Les propostes que es formalitzin en aquest període s’exposaran a l’estand de l’Ajuntament per la Fira de Tardor. La data màxima per presentar-les, serà però, fins el 24 d’octubre.
El calendari del procés continuarà amb la tria i es publicaran a la pàgina web, xarxes socials i a la Placeta que arriba casa per casa. Posteriorment es farà una sessió informativa on els interessats podran defensar les seves propostes i una campanya divulgativa amb totes les iniciatives presentades. Finalment es determinarà un calendari de votacions del 17 al 28 de novembre.
El sistema de votacions serà el següent: L’Ajuntament enviarà a cada domicili cinc bitllets de 2 NAVACÈNTIMS. A cada bitllet hi haurà un espai on es podrà anotar els dos dígits de la inversió que més agradi. L’urna serà a l’OAC en l’horari d’oficines habitual. També es concretarà els dies i horaris per votar a l’oficina municipal de Palà, als veïns del Cardener.
L’Ajuntament de Navàs ha previst fer dues sessions informatives sobre els Pressupostos Participatius del 2015, el dimarts 23 de setembre a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca, i l’endemà, dia 24 de setembre a les 8 del vespre al local municipal de Palà de Torroella.
Per a més informació podeu consultar a la web: navas.cat i http://goo.gl/EpRg7U

Publicació: 18/09/2014 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 27 de Febrer de 2024
OBERTS ELS AJUTS PER AL LLOGUER DE L'AGÈNCIA D'HABITATGE DE CATALUNYA ADREÇATS A PERSONES DE +65 ANYS
Dimarts 06 de Febrer de 2024
6 FEBRER. DIA INTERNACIONAL TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA
Dijous 25 de Gener de 2024
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Divendres 19 de Gener de 2024
PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES D’UN TÈCNIC/A ADSCRIT A SERVEIS FINANCERS
Dimecres 17 de Gener de 2024
DAVID TERÉS RENÚNCIA AL CÀRREC ELECTE
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CALENDARI 2024
Dijous 14 de Desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
Dimarts 12 de Desembre de 2023
JORNADA DE NETEJA I MANTENIMENT DE PARETS, MURS I MOBILIARI URBÀ
Dimarts 12 de Desembre de 2023
ARRIBA 700 – NOUS SERVEIS 4G I 5G A NAVÀS
Divendres 01 de Desembre de 2023
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dijous 30 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Dilluns 27 de Novembre de 2023
NOVA REGIDORA DE L'OPOSICIÓ A L'AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 22 de Novembre de 2023
AL WHATSAPP DEL «OBRO FEEL» PODEM PARLAR DE TU I DEL QUE ESTÀS VIVINT
Dimarts 21 de Novembre de 2023
MOCIÓ PRESENTADA PER LA CUP NAVÀS, ERC, PSC I JUNTS PER INSTAR AL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ QUE INCLOGUI EL PROJECTE CONSTRUCTIU DEL NOU INSTITUT AL PRESSUPOST DEL 2024
Subscriu-te a la newsletter de Navàs