Notícies sobre comunicació de Navàs
L’Escola de Formació Agrària de Manresa, del 3 al 6 d’abril organitza un curset de 20 hores adreçat al col·lectiu vinyaire de la comarca, per aprendre a elaborar vi ecològic als petits productors.
Els objectius del curset és aprendre a determinar el moment adequat de la collita del raïm, saber com es fa el procés d’elaboració de vi blanc, rosat i negre, fer cava, vi ranci o mistela. Es veuran diferents cellers i la maquinària necessària per elaborar el vi i entendre el concepte de vi natural i també a indentificar els defectes del vi.
El curs va adreçat a treballadors en actiu del sector agrari, vinyaires i persones que vulguin ampliar els seus coneixements de vinicultura. Els professors del curs són Joan Soler, enginyer tècnic agrícola i enòleg, president de la DO Pla de Bages, Gerard Vinyas, vitivinicultor i Tomàs Llop, pagès.
Les inscripcions s’han de fer a l’Escola Agrària de Manresa, fins a 10 dies abans de l’inici del curs, tel. 93 8749060 o a l’adreça electrònica:
ccagraria.manresa@gencat.cat.
Cal dur DNI, imprès de matrícula, fotocòpies de la nòmina, rebut autònoms i targeta de la Seguretat Social.
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació donen suport al curs de formació.
Més informació: