Modificació del Reglament regulador del servei de recollida selectiva de residus Porta a Porta

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’han organitzat dues sessions informatives sobre la modificació del Reglament regulador del servei de recollida Porta a Porta, a més del tancament de l’àrea d’emergència situada al costat de la deixalleria. Aquestes sessions seran el dijous 21 de novembre, a les 20:15h, i el dissabte 23 de novembre, a les 12h, ambdues a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Després d’aproximadament 1 any i mig de funcionament del Porta a Porta, el resultat és positiu, però s’han identificat algunes problemàtiques que es poden resoldre mitjançant la modificació del reglament, ajustant-lo a la realitat actual. Hem donat la confiança a la població per a fer ús de tot el material que des de l’Ajuntament de Navàs s’ha posat a disposició de la població, i malgrat la població està responent bé a la recollida, veiem que, a hores d’ara, no tot funciona de forma correcta i no es fa un bon ús, en alguns casos, ni del material (cubells) ni de l’espai de l’àrea d’emergència.

Per tot plegat, apostem per la participació ciutadana per tal de modificar el reglament, amb l’objectiu d’aconseguir millorar en l’eficiència del sistema de recollida i la netedat dels espais comuns. Per aquest motiu, s’han organitzat aquestes dues xerrades informatives, per tal que tothom que hi tingui alguna cosa a dir hi pugui participar, ja sigui de forma presencial o a través del següent formulari: https://forms.gle/3kLVbejKuJu31T1o9 Aquest formulari servirà perquè tots i totes vosaltres pugueu fer comentaris referents a aquest tema en concret.

Agrair als i les navassenques que sou respectuoses amb el servei de recollida selectiva de residus Porta a Porta i aprofitar per anunciar que gràcies a aquest bon ús, l’any 2020 podrem reduir 5€ en la taxa d’escombraries.

Amb la vostra opinió, el poble hi guanya!

Publicació: 21/11/2019 a les 16:16
Altres notícies relacionades
Dimecres 27 de Maig de 2020
AIGÜES DESINFECTADES AMB LLUM ULTRAVIOLADA A LES PISCINES DE L'EIX
Dimarts 18 de Febrer de 2020
Una nova edició del Dia de l'Arbre
Divendres 20 de Desembre de 2019
Horari del Porta a Porta per a les festes nadalenques
Dimecres 23 d'Octubre de 2019
Apostem per una mobilitat més sostenible
Dilluns 15 de Juliol de 2019
Millora del camí de Cal Tiet
Dilluns 08 de Juliol de 2019
M’he trobat un ocell, què faig?
Subscriu-te a la newsletter de Navàs