Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Música i Lletra a Navàs: Roc Casagran i Feliu Ventura

Avui dissabte visitaran el nostre poble diversos artistes reconeguts i premiats a nivell nacional.

A les set de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca en Roc Casagran ens presentarà el seu darrer llibre Ara que estem junts (Columna, 2012), novel·la que parla de les vivències de dos germans que patiran les conseqüències de la Guerra Civil i l’exili al camp d’Argelers (Vallespir, Catalunya nord).

En Roc Casagran treballa de professor de llengua i literatura i també és un reconegut poeta i novel·lista nascut a Sabadell l’any 1980 que ha publicat:

Els carrers de les Fàbriques (Premi Martí Dot, Viena, 2002)

Trènicament trennificats (Emboscall, 2005)

Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera, Sa Nostra, 2005)

L’ombra queixalada (Premi Parc Taulí 2010, Pagès Editors).

Camí d’Ítaca (Mina, 2006) escrit conjuntament amb Oleguer Presas

Austràlia (Premi Pin i Soler 2007, Columna)

Un ós panda al pas zebra (Columna, 2011)

Ara que estem junts (Columna, 2012)

En la presentació del llibre estarà acompanyat musicalment pels valencians Feliu Ventura i Borja Penalba.

Concert al Casal Sant Genís

A les 10 del vespre el Casal Sant Genís acollirà un concert de cançó que començarà amb el cantautor Jordi Barcons al que el seguirà l’actuació d’en Feliu Ventura acompanyat d’enBorja Penalba a la guitarra i la Sara Chordà al violoncel.

La trajectòria del cantautor de Xàtiva (la Costera, País Valencià) ve de lluny, Feliu Ventura va començar a voltar pels escenaris l’any 1996, l’any 1999 ja vàrem tenir el plaer que visités Navàs amb motiu del Correllengua poc abans de publicar el seu primer disc d’estudi. Tretze anys després torna a Navàs havent assolit el reconeixement del públic i la crítica. El 2005 va realitzar una gira de col·laboració amb Lluís Llach que es va materialitzar en la publicació del disc en directeQue no s’apague la llum.

Discografia:

Estels de tela (2000)

Barricades de paper (2003).

Que no s’apague la llum (2005)

Alfabets de futur (2006)

Música i lletra (2011)

Feliu Ventura s’ha consolidat com una de les veus catalanes del sud que configuren el panorama de la cançó catalana del segle XXI amb un discurs compromès en la lírica i contemporani en la música. El cantautor de Xàtiva ha sigut aclamat pels lectors de la revista Enderrock, i ha guanyat tots els premis en la categoria de Cançó d’autor. Millor Artista, Millor Disc per Alfabets de Futur; Millor Cançó, amb Alacant -per interior-; i Millor Concert, pel concert de l’Auditori de Barcelona, on va presentar el disc.

Publicació: 14/12/2012 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimecres 01 de Desembre de 2021
RESULTATS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2022-2023
Dilluns 29 de Novembre de 2021
"EMILIA", DE CRISTINA GUILLÉN, 1R PREMI DEL XL CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Divendres 26 de Novembre de 2021
PORTA ENTREPANS PER A L'ALUMNAT DE 3R DE PRIMÀRIA
Dimecres 24 de Novembre de 2021
JXNAVÀS PRESENTA UNA MOCIÓ A FAVOR DELS ENCAUSATS DEL BAGES PER LA LLIBERTAT
Dimarts 23 de Novembre de 2021
Taller el canal electrònic a les administracions
Divendres 19 de Novembre de 2021
ACTUALITZACIÓ DE DADES DE LA COVID-19 (19/11/2021)
Dilluns 15 de Novembre de 2021
Finalització de les obres de renovació de la canonada d’aigua d'El Mujal a Les Esglésies
Dimarts 09 de Novembre de 2021
PRIMERES REUNIONS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Divendres 05 de Novembre de 2021
DAVID TERÉS, NOU REGIDOR DE L’AJUNTAMENT
Dijous 04 de Novembre de 2021
SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES PER A CAMPS SOLARS FOTOVOLTAICS I AEROGENERADORS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dijous 04 de Novembre de 2021
NAVÀS CONGELA LES ORDENANCES, CONTINUA BONIFICANT LES ENERGIES RENOVABLES I POTENCIA L'ACCÉS A L'HABITATGE
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dilluns 25 d'Octubre de 2021
REFORMA DE LA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL
Divendres 22 d'Octubre de 2021
ACTUALITZACIÓ DE DADES DE LA COVID-19 (22/10/2021)
Dijous 21 d'Octubre de 2021
INSTAL·LACIÓ DE SENSORS D'HUMITAT
Subscriu-te a la newsletter de Navàs