Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

Músics de prestigi al III Cicle de Concerts d'Hivern

Arriba la tercrea edició del Cicle de Concerts d’Hivern de Navàs, organitzat conjuntament entre l’Escola de Música Mestre Josep Maria Castella i la Regidoria de Cultura, un cicle que omplirà de música el mes de febrer i que ja s’està consolidant amb una programació curta, però de gran qualitat, i que anirà des del so de la guitarra, el jazz a la música clàssica. Aquest cicle, a més, servirà per inaugurar el Casal Sant Genís, el 9 de febrer.

El cicle s’encetarà l’1 de febrer a partir de les 19h a l’Escola de Música, amb el duo de guitarra format per Vicenç Solsona i Jordi Farrés, dos dels guitarristes més virtuosos del panorama musical català i estatal, amb una àmplia experiència en el camp musical, i és que Solsona ha col·laborat amb diversos músics com Paquito D’Rivera, Danilo Perez o Deena de Rose, i ha acompanyat a cantants com Jose Luis Perales, Chavela Vargas, Rocío Jurado o Manolo García. Per la seva banda, Farrés, resident a Navàs, ha cursat els seus estudis al Taller de Músics de Barcelona i ara n’és professor, i ha acompanyat en gires i concerts a músics com Jim Snidero, John Stowell o Llibert Fortuny, entre altres, actuant en la majoria de festivals i sales del país. En la música popular, ha acompanyat artistes com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Cris Juanico o Gorka Knorr.

El segon cap de setmana, concretament el diumenge 9 de febrer a partir de les 18:30h al Casal Sant Genís, serà el torn del jazz, i serà ni més ni menys que de la mà del prestigiós trompetista argentí Guillermo Calliero (considerat el millor trompetista argentí del 2005) i del pianista Federico Mazzanti, que a més acompanyaran en alguna peça a la jazzband de l’EMM Mestre Josep Maria Castella. Els dos artistes ens mostraran el seu virtuosisme a través de la fusió del jazz amb la música sud-americana, com ara el tango o la samba. Calliero, amb més de 300 discos a les espatlles, ha participat en multitud de grups en els millors festivals de l’escena jazzística, mentre que Mazzanti ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat en diferents formacions, algunes d’elles de gran renom, com la Porteña Jazz Band, Ray Gelato Quartet o a la Barcelona Jazz Orquestra.

Just abans de començar el concert es farà una breu inauguració del Casal Sant Genís. En aquest sentit, i per tal d’evitar possibles aglomeracions, l’entrada, no numeral i gratuïta, estarà subjecta a una reserva prèvia. Així doncs, tothom qui vulgui assistir al concert haurà de reservar l’entrada trucant al 93 839 00 22 o adreçant-se a l’OAC en horari d’oficina. Tenint en compte que el nombre de localitats al Sant Genís és limitat, s’aniran donant entrades fins que s’esgotin, i es donaran per estricte ordre de reserva fins que s’acabin. En cas que un cop esgotades se n’alliberi alguna, s’avisarà a la següent persona de la llista de reserva. La data límit per reservar serà el dijous 6 de febrer.

Per acabar el cicle, serà el moment d’homenatjar un dels grans genis de la música com ho és Beethoven, del qual enguany en celebrem el 250è aniversari del seu naixement. Per aquest motius, el duo manresà Guillamí, format per Pep Pérez al piano i Alfred Cots al violí, interpretaran la Sonata núm.10, Op. 96 de L. V. Beethoven i la Sonata núm. 1, Op. 13 de G. Fauré. Això serà el 15 de febrer, a les 19h a l’Escola de Música.

Com en les anteriors edicions, els tres espectacles seran gratuïts.

Publicació: 23/01/2020 a les 12:20
Altres notícies relacionades
Divendres 14 de Gener de 2022
ARRIBA EL VII CONCURS DE RELATS BREUS
Dilluns 20 de Desembre de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS DE PESSEBRES 2021
Divendres 17 de Desembre de 2021
CONCURS DE PESSEBRES (Fira del Regal)
Dilluns 29 de Novembre de 2021
"EMILIA", DE CRISTINA GUILLÉN, 1R PREMI DEL XL CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dimarts 19 d'Octubre de 2021
PERSONES PREMIADES EN EL VI CONCURS DE RELATS BREUS
Dimarts 07 de Setembre de 2021
EL CASAL SANT GENÍS ALÇA EL VOL
Dilluns 21 de Juny de 2021
RESTAURACIÓ DELS GEGANTS PUBILLS, EL JORDI I LA MONTSERRAT
Divendres 26 de Febrer de 2021
ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DEL CICLE DE CONCERTS D'HIVERN, EN CLAU FEMENINA
Dimecres 10 de Febrer de 2021
VERKAMI PER A PRODUIR EL DISC DE LA JAZZBAND NAVÀS-SÚRIA AMB EMILIO SOLLA
Dijous 31 de Desembre de 2020
LA CAVALCADA DE REIS ES TRANSFORMA EN UN ACTE ESTÀTIC
Dilluns 30 de Novembre de 2020
GUARDONATS AL XXXIX CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dilluns 29 de Juny de 2020
Arriba una nova edició del Juliol a la Fresca!
Divendres 05 de Juny de 2020
Placa commemorativa als sis navassencs deportats en camps de concentració nazi
Divendres 22 de Maig de 2020
Arriba el V Concurs de Relats Breus de Navàs
Dilluns 10 de Febrer de 2020
La reforma del Casal Sant Genís ja és una realitat
Subscriu-te a la newsletter de Navàs