Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

Músics de prestigi al III Cicle de Concerts d'Hivern

Arriba la tercrea edició del Cicle de Concerts d’Hivern de Navàs, organitzat conjuntament entre l’Escola de Música Mestre Josep Maria Castella i la Regidoria de Cultura, un cicle que omplirà de música el mes de febrer i que ja s’està consolidant amb una programació curta, però de gran qualitat, i que anirà des del so de la guitarra, el jazz a la música clàssica. Aquest cicle, a més, servirà per inaugurar el Casal Sant Genís, el 9 de febrer.

El cicle s’encetarà l’1 de febrer a partir de les 19h a l’Escola de Música, amb el duo de guitarra format per Vicenç Solsona i Jordi Farrés, dos dels guitarristes més virtuosos del panorama musical català i estatal, amb una àmplia experiència en el camp musical, i és que Solsona ha col·laborat amb diversos músics com Paquito D’Rivera, Danilo Perez o Deena de Rose, i ha acompanyat a cantants com Jose Luis Perales, Chavela Vargas, Rocío Jurado o Manolo García. Per la seva banda, Farrés, resident a Navàs, ha cursat els seus estudis al Taller de Músics de Barcelona i ara n’és professor, i ha acompanyat en gires i concerts a músics com Jim Snidero, John Stowell o Llibert Fortuny, entre altres, actuant en la majoria de festivals i sales del país. En la música popular, ha acompanyat artistes com Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Cris Juanico o Gorka Knorr.

El segon cap de setmana, concretament el diumenge 9 de febrer a partir de les 18:30h al Casal Sant Genís, serà el torn del jazz, i serà ni més ni menys que de la mà del prestigiós trompetista argentí Guillermo Calliero (considerat el millor trompetista argentí del 2005) i del pianista Federico Mazzanti, que a més acompanyaran en alguna peça a la jazzband de l’EMM Mestre Josep Maria Castella. Els dos artistes ens mostraran el seu virtuosisme a través de la fusió del jazz amb la música sud-americana, com ara el tango o la samba. Calliero, amb més de 300 discos a les espatlles, ha participat en multitud de grups en els millors festivals de l’escena jazzística, mentre que Mazzanti ha participat en els millors festivals de jazz del món i ha col·laborat en diferents formacions, algunes d’elles de gran renom, com la Porteña Jazz Band, Ray Gelato Quartet o a la Barcelona Jazz Orquestra.

Just abans de començar el concert es farà una breu inauguració del Casal Sant Genís. En aquest sentit, i per tal d’evitar possibles aglomeracions, l’entrada, no numeral i gratuïta, estarà subjecta a una reserva prèvia. Així doncs, tothom qui vulgui assistir al concert haurà de reservar l’entrada trucant al 93 839 00 22 o adreçant-se a l’OAC en horari d’oficina. Tenint en compte que el nombre de localitats al Sant Genís és limitat, s’aniran donant entrades fins que s’esgotin, i es donaran per estricte ordre de reserva fins que s’acabin. En cas que un cop esgotades se n’alliberi alguna, s’avisarà a la següent persona de la llista de reserva. La data límit per reservar serà el dijous 6 de febrer.

Per acabar el cicle, serà el moment d’homenatjar un dels grans genis de la música com ho és Beethoven, del qual enguany en celebrem el 250è aniversari del seu naixement. Per aquest motius, el duo manresà Guillamí, format per Pep Pérez al piano i Alfred Cots al violí, interpretaran la Sonata núm.10, Op. 96 de L. V. Beethoven i la Sonata núm. 1, Op. 13 de G. Fauré. Això serà el 15 de febrer, a les 19h a l’Escola de Música.

Com en les anteriors edicions, els tres espectacles seran gratuïts.

Publicació: 23/01/2020 a les 12:20
Altres notícies relacionades
Dilluns 25 de Juliol de 2022
ANEM AL LICEU! (PLACES EXHAURIDES!!)
Dilluns 25 de Juliol de 2022
PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS SEGON SEMESTRE 2022
Divendres 08 de Juliol de 2022
S’OBRE EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE TARDOR – FIRA D’ARTESANIA DE NAVÀS (16 d’octubre de 2022)
Dimarts 28 de Juny de 2022
ARRIBA LA FESTA INTERCULTURAL A NAVÀS
Dilluns 20 de Juny de 2022
FIBLADES FA VIBRAR EL PÚBLIC DURANT LA SEVA ESTRENA EN UNA FÀBRICA VELLA DE SALLENT PLENA DE GOM A GOM
Dimarts 14 de Juny de 2022
FESTA NACIONAL DELS PAÏSOS CATALANS
Dimarts 07 de Juny de 2022
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 19 de Maig de 2022
RECORREGUT CULTURAL I GEOLÒGIC PEL PLA DE SANT PERE "Sant Cugat del Racó, Navàs"
Dilluns 09 de Maig de 2022
CORAL NOVA DE NAVÀS, 37è Premi Flama
Dimarts 19 d'Abril de 2022
EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE LA FIRA DE PRIMAVERA
Dimarts 12 d'Abril de 2022
40 ANYS EULÀLIA I GENÍS
Dimarts 12 d'Abril de 2022
PÍNDOLES - Teatre breu en espais vius
Divendres 01 d'Abril de 2022
PREESTRENA ESPECTACLE CICLES
Dimarts 22 de Febrer de 2022
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 14 de Febrer de 2022
JURAT DE LA 18A CONVOCATÒRIA DE TESTIMONI ESCÈNIC "POBLES CREATIUS"
Subscriu-te a la newsletter de Navàs