Notícies sobre Comerç de Navàs

Navàs a les jornades "Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles" que es fan a València

L’alcalde de Navàs, Jaume Casals i el tècnic en sobirania alimentària, Jordi Almiñana participen des d’avui (14 a 16 de setembre) a València, en unes jornades per debatre sobre les estratègies de governança alimentària per a la sostenibilitat a les ciutats. L’esdeveniment pretén reforçar la tasca que ajuntaments i societat civil estan realitzant de manera conjunta per millorar i fer més sostenible l’alimentació, especialment la de les seves poblacions.
Els actes principals estan convocats el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre al Palau de l’Exposició de València. La novetat consisteix en que els participants formen part de delegacions conjuntes entre els ajuntaments i les organitzacions socials que col·laboren en el desenvolupament d’iniciatives d’alimentació sostenible.
Unes 15 delegacions d’altres tantes ciutats han confirmat la seva assistència, i s’espera que el nombre final de participants s’acosti a les 200 persones procedents de tot el territori estatal.
Dijous 14 s’inicia la programació amb una reunió de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, que aprofita aquesta convocatòria per a avançar en la seva constitució legal i consolidar i impulsar la seva iniciativa d’intercanvi i coordinació de polítiques agroecològiques.
Divendres estarà dedicat a treballar sobre la governança alimentària i el paper que diferents sectors, organitzacions i agents socials tenen a l’hora de garantir una alimentació sana, accessible i de qualitat per a la ciutadania.
La sessió de dissabte 16 estarà dedicada fonamentalment a conèixer les iniciatives que actualment s’estan desenvolupant a l’Estat espanyol i en l’àmbit europeu, a l’intercanvi d’experiències i l’anàlisi de bones pràctiques sobre diferents qüestions relacionades amb l’alimentació. Els actes es tancaran el dissabte a la nit amb la Festa dels Mercats de Proveïments Municipals de València.
L’organització de les jornades va a càrrec dels ajuntaments de València i Saragossa, en col·laboració amb la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, l’oficina de la FAO a Espanya, diverses organitzacions socials de la ciutat de València, i la Fundació Entretantos, que participa com a responsable tècnic. Aquestes jornades constitueixen un dels tres grans esdeveniments de la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible, i són el preludi de la III Reunió anual i Cimera d’Alcaldes del Pacte de Milà sobre Polítiques Alimentàries Urbanes que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de l’octubre d’aquest mateix any.

www.ciudadesagroecologicas.eu

Publicació: 14/09/2017 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 23 de Novembre de 2021
Taller el canal electrònic a les administracions
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dimecres 06 d'Octubre de 2021
89A FIRA DE TARDOR DE NAVÀS
Dissabte 01 de Maig de 2021
SORTEIG CAMPANYA "SOMNI FET REGAL"
Dimarts 06 d'Abril de 2021
89A FIRA DE PRIMAVERA: MÉS CULTURA I COMERÇ LOCAL
Dijous 25 de Març de 2021
CAMPANYA COMERCIAL DE SOMNI!
Dimecres 13 de Gener de 2021
GUANYADORS/ES DEL CONCURS D'APARADORS DE NADAL DE NAVÀS
Dijous 17 de Desembre de 2020
COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!
Dimecres 11 de Novembre de 2020
BONIFICACIÓ DEL 25% DE LA TAXA DE RESIDUS ALS ESTABLIMENTS AFECTATS PER LA COVID-19
Dimarts 10 de Novembre de 2020
PREMIATS I PREMIADES DE LA CAMPANYA FIRA'T
Dimecres 28 d'Octubre de 2020
NOVA GUIA D'INFORMACIÓ MUNICIPAL, COMERCIAL I DE SERVEIS
Dilluns 19 d'Octubre de 2020
Continua i s’amplia la Campanya Fira’t!
Dimecres 14 d'Octubre de 2020
SUSPESA LA 88A FIRA DE TARDOR
Dilluns 05 d'Octubre de 2020
ARRIBA LA "88A FIRA DE TARDOR", ADAPTADA A LA SITUACIÓ SOCIOSANITÀRIA
Dimarts 08 de Setembre de 2020
Projecte "Petits pobles, bons poductes, grans idees"
Subscriu-te a la newsletter de Navàs