Notícies sobre comunicació de Navàs

Navàs a les jornades "Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles" que es fan a València

L’alcalde de Navàs, Jaume Casals i el tècnic en sobirania alimentària, Jordi Almiñana participen des d’avui (14 a 16 de setembre) a València, en unes jornades per debatre sobre les estratègies de governança alimentària per a la sostenibilitat a les ciutats. L’esdeveniment pretén reforçar la tasca que ajuntaments i societat civil estan realitzant de manera conjunta per millorar i fer més sostenible l’alimentació, especialment la de les seves poblacions.
Els actes principals estan convocats el divendres 15 i el dissabte 16 de setembre al Palau de l’Exposició de València. La novetat consisteix en que els participants formen part de delegacions conjuntes entre els ajuntaments i les organitzacions socials que col·laboren en el desenvolupament d’iniciatives d’alimentació sostenible.
Unes 15 delegacions d’altres tantes ciutats han confirmat la seva assistència, i s’espera que el nombre final de participants s’acosti a les 200 persones procedents de tot el territori estatal.
Dijous 14 s’inicia la programació amb una reunió de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, que aprofita aquesta convocatòria per a avançar en la seva constitució legal i consolidar i impulsar la seva iniciativa d’intercanvi i coordinació de polítiques agroecològiques.
Divendres estarà dedicat a treballar sobre la governança alimentària i el paper que diferents sectors, organitzacions i agents socials tenen a l’hora de garantir una alimentació sana, accessible i de qualitat per a la ciutadania.
La sessió de dissabte 16 estarà dedicada fonamentalment a conèixer les iniciatives que actualment s’estan desenvolupant a l’Estat espanyol i en l’àmbit europeu, a l’intercanvi d’experiències i l’anàlisi de bones pràctiques sobre diferents qüestions relacionades amb l’alimentació. Els actes es tancaran el dissabte a la nit amb la Festa dels Mercats de Proveïments Municipals de València.
L’organització de les jornades va a càrrec dels ajuntaments de València i Saragossa, en col·laboració amb la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, l’oficina de la FAO a Espanya, diverses organitzacions socials de la ciutat de València, i la Fundació Entretantos, que participa com a responsable tècnic. Aquestes jornades constitueixen un dels tres grans esdeveniments de la capitalitat mundial de l’alimentació sostenible, i són el preludi de la III Reunió anual i Cimera d’Alcaldes del Pacte de Milà sobre Polítiques Alimentàries Urbanes que se celebrarà els dies 19, 20 i 21 de l’octubre d’aquest mateix any.

www.ciudadesagroecologicas.eu

Publicació: 14/09/2017 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimecres 28 d'Octubre de 2020
NOVA GUIA D'INFORMACIÓ MUNICIPAL, COMERCIAL I DE SERVEIS
Dijous 17 d'Octubre de 2019
Actualització dels horaris del servei de transport de passatgers
Divendres 17 de Maig de 2019
Serveis d'ambulàncies durant les eleccions del 26 de maig
Dimarts 26 de Febrer de 2019
Implantació de la cita prèvia a l'Organisme de Gestió Tributària
Dimarts 05 de Febrer de 2019
Oficines de l'ajuntament estaran tancades per formació
Dimarts 27 de Novembre de 2018
Incidència amb la Seu Electrònica
Dimecres 31 d'Octubre de 2018
El Carnestoltes Reganser arriba a Navàs!
Diumenge 22 de Juliol de 2018
20 anys de revetlla al barri Bonavista, amb incertesa pel temps i el futur
Diumenge 22 de Juliol de 2018
La Festa de l'Esport a Navàs premia trajectòries i capacitat d'organització
Dijous 14 de Juny de 2018
Renúncia com a regidor d'en Gerard Massegú Blanch
Dimecres 13 de Juny de 2018
L’EDN guanya dos premis del concurs de Coca-Cola de Relats Breus
Dimarts 12 de Juny de 2018
Resultat de la convocatòria de places de monitors/res pel Virus Jove 2018
Dijous 07 de Juny de 2018
Campanya Tracta’m bé #BagesTractamBé
Dijous 07 de Juny de 2018
Costos, marges i beneficis: No és el mateix facturar que fer diners
Dijous 07 de Juny de 2018
Jornades de portes obertes a les piscines de Navàs
Subscriu-te a la newsletter de Navàs