Notícies de l'Ajuntament de Navàs

Navàs fa campanya per l'ús del cinturó de seguretat

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya organitza durant aquesta setmana una campanya conjunta a totes les poblacions catalanes per incentivar l’ús del cinturó de seguretat, les cadiretes dels infants als vehicles i el casc. La Policia Local de Navàs participarà de la iniciativa muntant alguns controls informatius aquesta setmana al nucli de Navàs.

L’objectiu de la campanya és obtenir dades fiables de l’ús del cinturó i les cadiretes per a nens i nenes en els vehicles de les diferents poblacions, i poder-ne extreure estadístiques i conclusions. La Policia Local de Navàs va començar abans de l’estiu una campanya informativa i no sancionadora a favor de l’ús del cinturó dins el nucli urbà així com de les cadiretes per portar la canalla a l’escola i en desplaçaments per l’interior del poble.
Després de la campanya informativa feta a l’estiu, els controls que es fan a partir d’ara ja implicaran sancions en cas d’infraccions en matèria de seguretat passiva, com és el cas de cinturons de seguretat, sistemes de retenció infantil i cascs. En aquesta campanya hi participaran Mossos d’Esquadra, Policia Local de Navàs i la resta de policies de Catalunya.

Després de diversos controls informatius i repartiment de tríptics, la Policia Local de Navàs ha detectat un alt acompliment de la normativa de seguretat. Durant l’estiu s’ha fet aquesta campanya informativa amb la mirada posada en la necessitat de reduir els d’accidents mortals derivats de la falta de portar posat el cinturó i el casc. Segons l’estadística de Trànsit el 22% dels morts en accident no duien cordat el cinturo de seguretat.
L’Àrea de Governació de l’Ajuntament de Navàs espera confirmar els bons resultats d’aquesta campanya informativa, i sigui més elevat i efectiu l’ús del cinturó a dins el casc urbà, tal i com els agents ja han detectar en els darrers dies.

Publicació: 18/09/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 06 de Febrer de 2024
6 FEBRER. DIA INTERNACIONAL TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA
Dijous 25 de Gener de 2024
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Divendres 19 de Gener de 2024
PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES D’UN TÈCNIC/A ADSCRIT A SERVEIS FINANCERS
Dimecres 17 de Gener de 2024
DAVID TERÉS RENÚNCIA AL CÀRREC ELECTE
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CALENDARI 2024
Dijous 14 de Desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
Dimarts 12 de Desembre de 2023
JORNADA DE NETEJA I MANTENIMENT DE PARETS, MURS I MOBILIARI URBÀ
Dimarts 12 de Desembre de 2023
ARRIBA 700 – NOUS SERVEIS 4G I 5G A NAVÀS
Divendres 01 de Desembre de 2023
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dijous 30 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Dilluns 27 de Novembre de 2023
NOVA REGIDORA DE L'OPOSICIÓ A L'AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 22 de Novembre de 2023
AL WHATSAPP DEL «OBRO FEEL» PODEM PARLAR DE TU I DEL QUE ESTÀS VIVINT
Dimarts 21 de Novembre de 2023
MOCIÓ PRESENTADA PER LA CUP NAVÀS, ERC, PSC I JUNTS PER INSTAR AL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ QUE INCLOGUI EL PROJECTE CONSTRUCTIU DEL NOU INSTITUT AL PRESSUPOST DEL 2024
Divendres 17 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DEL DNI A NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs