Navàs el caràcter de la terra
Navàs mostra el seu potencial turistic

L’Ajuntament de Navàs edita un vídeo de promoció turística per posar en valor el seu patrimoni, cultura i oferta turística.

Visitar i conèixer els diferents nuclis del municipi, rutes de senderisme, allotjaments i hotels rurals, la gastronomia, el comerç, la història i el patrimoni vitivinícola són alguns dels objectius que es marca l’E·ns local en aquesta acció. Una campanya de promoció s’ha vist afectada per la pandèmia del COVID-19, i que n’ha minimitzat i endarrerit les seves accions.

El vídeo ha estat realitzat per l’empresa navassencs Koalitics, i havia de ser presentat fa uns mesos dins el marc de la inauguració de la remodelació de l’equipament cultural Sant Genís al nucli de Navàs.

L’audiovisual ens convida a visitar indrets i paisatges únics, per fomentar, donada la conjuntura actual el turisme interior. Palà de Torroella, Sant Cugat del Racó, El Mujal, Valldeperes o Castelladral són els nuclis que configuren aquest municipi de 84 km2, i vertebren paisatges als principals atractius de la Catalunya Interior com Montserrat, Cardona o els Pirineus.

La regidora de Turisme, Anna Rubio, agraeix en nom de l’Ajuntament de Navàs a tots els projectes i persones que han fet possible aquest treball.
Més informació a turisme.navàs.cat

Publicació: 27/07/2020 a les 12:45
Altres notícies relacionades
Dimecres 23 de Novembre de 2022
SENYALITZACIÓ DE LA XARXA DE MOBILITAT TURÍSTICA
Dijous 19 de Maig de 2022
RECORREGUT CULTURAL I GEOLÒGIC PEL PLA DE SANT PERE "Sant Cugat del Racó, Navàs"
Dijous 12 de Maig de 2022
5A EDICIÓ DE LA FIRA DEL VI DEL BAGES
Divendres 06 de Març de 2020
El maridatge de Palà mostra el potencial vinícola navassenc
Dijous 20 de Febrer de 2020
Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola
Dilluns 01 de Juliol de 2019
Viatges en avió aquest estiu? Et deixem informació que et pot interessar
Subscriu-te a la newsletter de Navàs