Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Navàs reorganitza la Policia Local amb Jordi Martínez com a nou comandament

El caporal Jordi Martínez, fins fa poc cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, és el nou comandament de la Policia Local de Navàs, una mesura que s’ha pres per donar un nou impuls organitzatiu i de servei del cos policial.

El govern municipal continua treballant amb la Policia Local per millorar-ne aspectes d’organització i eficiència perquè sigui cada vegada més un cos de servei i de proximitat. El consistori creu que és una eina transversal que afecta a tots els departaments de l’Ajuntament, i que la millora del seu funcionament beneficiarà a tot el global de la institució.

Després de mesos de treball, han arribat alguns canvis en l’organigrama policial i en els seus equipaments. El més important és la incorporació d’un nou comandament, el caporal Jordi Martínez. Una persona de llarga experiència dins l’àmbit de la Policia Local. Aquest canvi comportarà una millora qualitativa en la organització policial i una millora en l’assoliment dels objectius que s’ha marcat la regidoria de Governació i el conjunt del govern municipal. Junt amb el canvi de comandament, l’acompanyarà l’arribada d’un nou vehicle policial, l’imminent remodelació de les dependències policials i la renovació de material per als policies.

El manresà Jordi Martínez té una trajectòria de més de 22 anys exercint diferents funcions policials. Ha passat per la policia local de Manresa de 1990 fins al 2007, d’on ja com a Caporal, va anar a Sant Fruitós on gestionà i transformà el què aleshores era un cos de vigilants en Policia Local. En el darrer any ha participat en l’impuls de la policia associada Pla de Bages que promouen diferents ajuntaments de la comarca.

Martínez ha estudiat Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, ha fet dos postgraus , un en Gestió del Risc i Emergències i l’altre en Seguretat Ciutadana. També està finalitzant un Màster en Polítiques Públiques de Seguretat a la UOC. És membre de la ACCPOL i UNIJEPOL.

Així, Jordi Martínez, arriba a Navàs assumint un nou repte organitzatiu i creatiu en un dels municipis més grans de la comarca. Joan Fernández, regidor de governació de Navàs li dóna públicament la benvinguda i assegura que “de ben segur obrirà una nova etapa il·lusionadora i enriquidora pel conjunt del cos i, en conseqüència, per l’Ajuntament». Afegeix que «són mesos de treball que s’aniran visualitzant en un futur proper, uns canvis de millora on el nou comandament en serà un puntal.”

Publicació: 13/12/2012 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 13 de Setembre de 2019
Quins llibres t'agradaria trobar a la Biblioteca?
Divendres 13 de Setembre de 2019
Compra a Navàs, el poble hi guanya!
Dimarts 10 de Setembre de 2019
Queda anul·lada la Marxa de Torxes prevista per avui
Dimarts 10 de Setembre de 2019
L’Ajuntament de Navàs convoca 3 places per la brigada municipal
Dijous 05 de Setembre de 2019
Actes de la Diada Nacional de Catalunya
Dimarts 06 d'Agost de 2019
La Penya Barcelonista de Navàs, campiona del torneig Internacional de Penyes
Divendres 19 de Juliol de 2019
Canvi de president del CB Navàs
Dijous 18 de Juliol de 2019
Obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira de Tardor
Dimarts 16 de Juliol de 2019
Participa del Pla Local de Joventut!
Dilluns 15 de Juliol de 2019
Millora del camí de Cal Tiet
Divendres 12 de Juliol de 2019
PREMI NACIONAL AL COL·LEGI SANT JOSEP PEL PROJECTE ETWINNING “MONUMENTAL EUROPE”
Dijous 11 de Juliol de 2019
Aquest dissabte, música i gastronomia a l'Ad Libitum de Castelladral
Dimecres 10 de Juliol de 2019
Col·legi Sant Josep a Brussel·les, treballant per les noves pedagogies de l’educació del segle XXI
Dimarts 09 de Juliol de 2019
Aprovat el nou cartipàs municipal
Dilluns 08 de Juliol de 2019
M’he trobat un ocell, què faig?
Subscriu-te a la newsletter de Navàs