Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Navàs reorganitza la Policia Local amb Jordi Martínez com a nou comandament

El caporal Jordi Martínez, fins fa poc cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, és el nou comandament de la Policia Local de Navàs, una mesura que s’ha pres per donar un nou impuls organitzatiu i de servei del cos policial.

El govern municipal continua treballant amb la Policia Local per millorar-ne aspectes d’organització i eficiència perquè sigui cada vegada més un cos de servei i de proximitat. El consistori creu que és una eina transversal que afecta a tots els departaments de l’Ajuntament, i que la millora del seu funcionament beneficiarà a tot el global de la institució.

Després de mesos de treball, han arribat alguns canvis en l’organigrama policial i en els seus equipaments. El més important és la incorporació d’un nou comandament, el caporal Jordi Martínez. Una persona de llarga experiència dins l’àmbit de la Policia Local. Aquest canvi comportarà una millora qualitativa en la organització policial i una millora en l’assoliment dels objectius que s’ha marcat la regidoria de Governació i el conjunt del govern municipal. Junt amb el canvi de comandament, l’acompanyarà l’arribada d’un nou vehicle policial, l’imminent remodelació de les dependències policials i la renovació de material per als policies.

El manresà Jordi Martínez té una trajectòria de més de 22 anys exercint diferents funcions policials. Ha passat per la policia local de Manresa de 1990 fins al 2007, d’on ja com a Caporal, va anar a Sant Fruitós on gestionà i transformà el què aleshores era un cos de vigilants en Policia Local. En el darrer any ha participat en l’impuls de la policia associada Pla de Bages que promouen diferents ajuntaments de la comarca.

Martínez ha estudiat Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, ha fet dos postgraus , un en Gestió del Risc i Emergències i l’altre en Seguretat Ciutadana. També està finalitzant un Màster en Polítiques Públiques de Seguretat a la UOC. És membre de la ACCPOL i UNIJEPOL.

Així, Jordi Martínez, arriba a Navàs assumint un nou repte organitzatiu i creatiu en un dels municipis més grans de la comarca. Joan Fernández, regidor de governació de Navàs li dóna públicament la benvinguda i assegura que “de ben segur obrirà una nova etapa il·lusionadora i enriquidora pel conjunt del cos i, en conseqüència, per l’Ajuntament». Afegeix que «són mesos de treball que s’aniran visualitzant en un futur proper, uns canvis de millora on el nou comandament en serà un puntal.”

Publicació: 13/12/2012 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 26 de Novembre de 2021
PORTA ENTREPANS PER A L'ALUMNAT DE 3R DE PRIMÀRIA
Dimecres 24 de Novembre de 2021
JXNAVÀS PRESENTA UNA MOCIÓ A FAVOR DELS ENCAUSATS DEL BAGES PER LA LLIBERTAT
Dimarts 23 de Novembre de 2021
Taller el canal electrònic a les administracions
Divendres 19 de Novembre de 2021
ACTUALITZACIÓ DE DADES DE LA COVID-19 (19/11/2021)
Dilluns 15 de Novembre de 2021
Finalització de les obres de renovació de la canonada d’aigua d'El Mujal a Les Esglésies
Dimarts 09 de Novembre de 2021
PRIMERES REUNIONS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Divendres 05 de Novembre de 2021
DAVID TERÉS, NOU REGIDOR DE L’AJUNTAMENT
Dijous 04 de Novembre de 2021
SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES PER A CAMPS SOLARS FOTOVOLTAICS I AEROGENERADORS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dijous 04 de Novembre de 2021
NAVÀS CONGELA LES ORDENANCES, CONTINUA BONIFICANT LES ENERGIES RENOVABLES I POTENCIA L'ACCÉS A L'HABITATGE
Dijous 28 d'Octubre de 2021
TORNA EL NAVÀS T'APASSIONA
Dilluns 25 d'Octubre de 2021
REFORMA DE LA COMISSARIA DE LA POLICIA LOCAL
Divendres 22 d'Octubre de 2021
ACTUALITZACIÓ DE DADES DE LA COVID-19 (22/10/2021)
Dijous 21 d'Octubre de 2021
INSTAL·LACIÓ DE SENSORS D'HUMITAT
Dimarts 19 d'Octubre de 2021
PERSONES PREMIADES EN EL VI CONCURS DE RELATS BREUS
Dimecres 06 d'Octubre de 2021
89A FIRA DE TARDOR DE NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs