Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Navàs reorganitza la Policia Local amb Jordi Martínez com a nou comandament

El caporal Jordi Martínez, fins fa poc cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages, és el nou comandament de la Policia Local de Navàs, una mesura que s’ha pres per donar un nou impuls organitzatiu i de servei del cos policial.

El govern municipal continua treballant amb la Policia Local per millorar-ne aspectes d’organització i eficiència perquè sigui cada vegada més un cos de servei i de proximitat. El consistori creu que és una eina transversal que afecta a tots els departaments de l’Ajuntament, i que la millora del seu funcionament beneficiarà a tot el global de la institució.

Després de mesos de treball, han arribat alguns canvis en l’organigrama policial i en els seus equipaments. El més important és la incorporació d’un nou comandament, el caporal Jordi Martínez. Una persona de llarga experiència dins l’àmbit de la Policia Local. Aquest canvi comportarà una millora qualitativa en la organització policial i una millora en l’assoliment dels objectius que s’ha marcat la regidoria de Governació i el conjunt del govern municipal. Junt amb el canvi de comandament, l’acompanyarà l’arribada d’un nou vehicle policial, l’imminent remodelació de les dependències policials i la renovació de material per als policies.

El manresà Jordi Martínez té una trajectòria de més de 22 anys exercint diferents funcions policials. Ha passat per la policia local de Manresa de 1990 fins al 2007, d’on ja com a Caporal, va anar a Sant Fruitós on gestionà i transformà el què aleshores era un cos de vigilants en Policia Local. En el darrer any ha participat en l’impuls de la policia associada Pla de Bages que promouen diferents ajuntaments de la comarca.

Martínez ha estudiat Ciències Jurídiques de les Administracions Públiques, ha fet dos postgraus , un en Gestió del Risc i Emergències i l’altre en Seguretat Ciutadana. També està finalitzant un Màster en Polítiques Públiques de Seguretat a la UOC. És membre de la ACCPOL i UNIJEPOL.

Així, Jordi Martínez, arriba a Navàs assumint un nou repte organitzatiu i creatiu en un dels municipis més grans de la comarca. Joan Fernández, regidor de governació de Navàs li dóna públicament la benvinguda i assegura que “de ben segur obrirà una nova etapa il·lusionadora i enriquidora pel conjunt del cos i, en conseqüència, per l’Ajuntament». Afegeix que «són mesos de treball que s’aniran visualitzant en un futur proper, uns canvis de millora on el nou comandament en serà un puntal.”

Publicació: 13/12/2012 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dijous 20 de Febrer de 2020
Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola
Dimarts 18 de Febrer de 2020
Una nova edició del Dia de l'Arbre
Dilluns 17 de Febrer de 2020
Curs gratuït de manipulació d'aliments
Dilluns 10 de Febrer de 2020
La reforma del Casal Sant Genís ja és una realitat
Divendres 07 de Febrer de 2020
Ja el tenim aquí, el Carnestoltes Infantil Reganser!
Dijous 23 de Gener de 2020
Músics de prestigi al III Cicle de Concerts d'Hivern
Divendres 17 de Gener de 2020
Procés selectiu a la Diputació de Barcelona
Dijous 16 de Gener de 2020
Alumnes d'Erasmus als dos instituts
Dimecres 15 de Gener de 2020
Obert el període d'inscripció per a la Fira de Primavera
Dilluns 13 de Gener de 2020
Jornada de portes obertes al Pavelló Blau
Dilluns 13 de Gener de 2020
Èxit absolut en la nova edició del Jugamenut
Dijous 02 de Gener de 2020
75è aniversari de la nit més màgica
Divendres 27 de Desembre de 2019
30 anys de Pastorets al Col·legi Sant Josep
Divendres 20 de Desembre de 2019
Horari del Porta a Porta per a les festes nadalenques
Divendres 20 de Desembre de 2019
Alumnes de l'IE Sant Jordi donen aliments a la Taula Solidària
Subscriu-te a la newsletter de Navàs