Notícies de món rural del municipi de Navàs.

Navàs T’APAssiona: El gust és meu!

La sisena temporada de Navàs T’APAssiona posa a prova un any més la capacitat de creació i síntesi gastronòmica de 9 restaurants de Navàs, del 9 al 19 de novembre, amb 18 tapes  per degustar amb productes de proximitat, al preu de 4,00 € cadascuna i una copa de vi del celler Molí de Collbaix. Durant quinze dies, els caps de setmana hi haurà més al·licients per sortir de tapes, valorar-ne la qualitat i la quantitat.
Albergínies farcides de carn i bolets, peu de porc guisat a la catalana, són els tastets del restaurant les Tapes.  Esparracat de botifarra de casa Anfruns amb trinxat de patata i escarola i oli de tòfona, llom de bacallà amb ceba caramel·litzada, bolets i all i oli de codony, les tapes del restaurant cal Ramon. Remenat de pollastre amb pèsol negre, estrellats d’ous, ceps i botifarra negre, al restaurant la Trobada. Bomba terrorífica, melós de porc amb bolets de temporada, les tapes del restaurant de l’Estació. Farcit de pasta de filó amb llodrigó desossat a l’allet, coca de carbassó i formatge, a la barra del restaurant l’Alberg de Castelladral. Truita de patata i ceba en escabetx, coca de taronja amb paté de campanya i botifarra negre de cal Valentí, les dues propostes del restaurant Jumi. Paté de campanya amb pa rústic i salsa de mango, hummus de pèsol negre i remolatxa amb galeta de curri, són les tapes del restaurant el Petit Racó de Navàs. Callos fets per la Maria Àngels, pop a la brasa amb allada i patata aixafada, els tastets del restaurant Amistad. MICI (carn picada mixta amb condiments a la brasa) i SARMALE (rotllets de carn picada, arròs i tocino) al Rústic Bar.

Les persones que tinguin segellada la targeta que justifiqui que han passat per tots els 9 restaurants entraran en un sorteig d’una panera de productes ecològics.

Navàs T’APAssiona està promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport dels nou establiments dedicats a la restauració que hi participen i els cellers Molí de Collbaix.

Publicació: 25/10/2017 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dijous 22 de Setembre de 2022
NAVÀS ACOTA LA IMPLANTACIÓ DE PARCS SOLARS FOTOVOLTAICS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dimarts 18 de Gener de 2022
GOSSOS DE RASTREIG DE CREU ROJA
Divendres 14 de Gener de 2022
MESURES SANITÀRIES PER PREVENIR LA DIFUSIÓ DE LA GRIP AVIÀRIA
Dijous 04 de Novembre de 2021
SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES PER A CAMPS SOLARS FOTOVOLTAICS I AEROGENERADORS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dimarts 09 de Febrer de 2021
Crema controlada a la zona de can Saubeta
Divendres 06 de Març de 2020
El maridatge de Palà mostra el potencial vinícola navassenc
Dilluns 15 de Juliol de 2019
Millora del camí de Cal Tiet
Dijous 11 de Juliol de 2019
Aquest dissabte, música i gastronomia a l'Ad Libitum de Castelladral
Dimecres 12 de Juny de 2019
Diverses actuacions al món rural
Dimarts 19 de Febrer de 2019
Vins originals de Navàs pel Maridatge 2019 a Palà de Torroella
Dilluns 04 de Febrer de 2019
Jornada tècnica "El futur del sector porcí a debat"
Dijous 06 de Desembre de 2018
Navàs recupera la seva «memòria pagesa» en un acte a Castelladral.
Dimarts 04 de Desembre de 2018
Documental sobre la nostra pagesia, dijous a Castelladral
Divendres 24 d'Agost de 2018
Arriba també la Festa Major de Torroella
Divendres 13 de Juliol de 2018
Els boscos i els paisatges que ens envolten
Subscriu-te a la newsletter de Navàs