Notícies de món rural del municipi de Navàs.
La sisena temporada de Navàs T’APAssiona posa a prova un any més la capacitat de creació i síntesi gastronòmica de 9 restaurants de Navàs, del 9 al 19 de novembre, amb 18 tapes per degustar amb productes de proximitat, al preu de 4,00 € cadascuna i una copa de vi del celler Molí de Collbaix. Durant quinze dies, els caps de setmana hi haurà més al·licients per sortir de tapes, valorar-ne la qualitat i la quantitat.
Albergínies farcides de carn i bolets, peu de porc guisat a la catalana, són els tastets del restaurant les Tapes. Esparracat de botifarra de casa Anfruns amb trinxat de patata i escarola i oli de tòfona, llom de bacallà amb ceba caramel·litzada, bolets i all i oli de codony, les tapes del restaurant cal Ramon. Remenat de pollastre amb pèsol negre, estrellats d’ous, ceps i botifarra negre, al restaurant la Trobada. Bomba terrorífica, melós de porc amb bolets de temporada, les tapes del restaurant de l’Estació. Farcit de pasta de filó amb llodrigó desossat a l’allet, coca de carbassó i formatge, a la barra del restaurant l’Alberg de Castelladral. Truita de patata i ceba en escabetx, coca de taronja amb paté de campanya i botifarra negre de cal Valentí, les dues propostes del restaurant Jumi. Paté de campanya amb pa rústic i salsa de mango, hummus de pèsol negre i remolatxa amb galeta de curri, són les tapes del restaurant el Petit Racó de Navàs. Callos fets per la Maria Àngels, pop a la brasa amb allada i patata aixafada, els tastets del restaurant Amistad. MICI (carn picada mixta amb condiments a la brasa) i SARMALE (rotllets de carn picada, arròs i tocino) al Rústic Bar.
Les persones que tinguin segellada la targeta que justifiqui que han passat per tots els 9 restaurants entraran en un sorteig d’una panera de productes ecològics.
Navàs T’APAssiona està promoguda per la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport dels nou establiments dedicats a la restauració que hi participen i els cellers Molí de Collbaix.