Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola

El proper 5 de març se celebrarà la 9a edició del ja tradicional maridatge de vins i gastronomia al teatre municipal de Palà de Torroella (Navàs). Enguany, el menjar anirà a càrrec de la prestigiosa Escola d’Hoteleria Joviat de Manresa, i la tria dels vins que maridaran l’àpat, tots de Navàs, la farà Joan Soler, enòleg i president de la DO Pla de Bages. L’acte el conduirà l’enòlogia Sara Pérez, amb la participació d’Anna Rubio, regidora de Turisme.

Els tiquets per poder assistir al maridatge ja estan a la venda (25€/persona) i es poden comprar presencialment a l’OAC de l’Ajuntament de Navàs o bé per telèfon al 93 839 00 22. També està previst un bus per anar-hi pel mòdic preu de 5€ per persona.

El Maridatge forma part de la Mostra de Vins del Municipi de Navàs que se celebrarà el proper diumenge 8 de març a Castelladral, juntament amb la històrica Festa de l’Arròs, que arriba a la 37a edició. La diada començara a les 8 del matí, amb la caminada popular fins el Castell de Solivella; a les 9:30h, hi haurà un tast de vins de la varietat Mandó, a càrrec de Josep Maria Claret, del Celler Collbaix. A les 11 s’inciarà la Fira agroalimentària i artesana i  la 9a Mostra de vins del municipi de Navàs, amb servei de bar, castell inable per la mainada i exhibició de drons de competició amb Kdrones. A les 12h, ball folk amb la Diatònica i a les 14h, l’arrossada. Tot els actes es celebraran al Pla de les Alzines.

Publicació: 20/02/2020 a les 10:12
Altres notícies relacionades
Dimecres 23 de Novembre de 2022
SENYALITZACIÓ DE LA XARXA DE MOBILITAT TURÍSTICA
Dijous 19 de Maig de 2022
RECORREGUT CULTURAL I GEOLÒGIC PEL PLA DE SANT PERE "Sant Cugat del Racó, Navàs"
Dijous 12 de Maig de 2022
5A EDICIÓ DE LA FIRA DEL VI DEL BAGES
Dilluns 27 de Juliol de 2020
Navàs el caràcter de la terra
Divendres 06 de Març de 2020
El maridatge de Palà mostra el potencial vinícola navassenc
Dilluns 01 de Juliol de 2019
Viatges en avió aquest estiu? Et deixem informació que et pot interessar
Subscriu-te a la newsletter de Navàs