Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

Onze de Setembre a Navàs

La Diada Nacional de Catalunya, marcada per la iniciativa de bastir una cadena humana de cap a cap del país, ha marcat i condicionarà excepcionalment la celebració local de l’Onze de Setembre a Navàs. Els actes centrals es faran la vigília per facilitar la participació dels voluntaris a la cadena humana.

L’acte patriòtic central de la diada de l’Onze de Setembre a Navàs es farà el dia 10 de setembre amb la concentració d’entitats a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de l’Ajuntament per acte seguit fer la cercavila, que es farà amb torxes i guanyarà vistositat i espectacularitat.

El recorregut serà de la plaça de l’Ajuntament passant per la Carretera de Berga, Delfina Bonet, passeig de Ramon Vall i plaça Catalunya, on hi haurà el canvi de senyera i la lectura de manifestos patriòtics. Enguany, l’ofrena floral es proposa fer-la amb testos de plantes i flors, amb la finalitat de poder ser reutilitzades en espais públics ajardinats de Navàs.

El dia 11 de setembre a la tarda es faran els actes que tradicionalment organitza l’Agrupació Sardanista al passeig, una audició de sardanes a les 6 de la tarda amb la cobla Principal de Berga, un berenar popular i l’actuació del grup d’havaneres Rems. Com a novetat hi haurà un toc general de campanes a les 17:14 minuts de la tarda a proposta de l’Assemblea Nacional Catalana. Es farà al campanar de l’església de Navàs i també la de Castelladral.

El dia 7 de setembre a 2/4 de 10 del vespre, al pati de l’Escola de Música es projectarà la pel•lícula: ‘Fènix 11-23’, de Joel Joan i Sergi Lara, en un acte organitzat per Fotofilm Navàs.

Castelladral i Sant Cugat faran també durant aquests dies el canvi de bandera. A Castelladral serà al cim del Castellot i a Sant Cugat al Serrat del Duc.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Navàs fa una crida a la població en general per posar, aquest any més que mai, estelades i senyeres a finestres i balcons davant l’oportunitat que tenim al davant per a fer un país lliure, just, pròsper i solidari.

Publicació: 02/09/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimecres 28 de Febrer de 2024
Pel·lícula "EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR"
Divendres 09 de Febrer de 2024
ENTRADES A LA VENDA DE LES GIRLS LIKE THAT
Dilluns 05 de Febrer de 2024
Entrades a la venda pel CONCERT: «DE LA TERRA»
Divendres 12 de Gener de 2024
ARRIBA EL IX CONCURS DE RELATS BREUS
Dimecres 10 de Gener de 2024
CONCERT «EN LA NOSTRA LLENGUA DE JAZZ CLAR + JAZZ BAND NAVÀS – SÚRIA»
Dimecres 10 de Gener de 2024
PROGRAMACIÓ CASAL SANT GENÍS PRIMER SEMESTRE 2024
Dilluns 27 de Novembre de 2023
VERMUT – PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
Dilluns 27 de Novembre de 2023
CONCERT DE NADAL DE LA CORAL NOVA
Dimarts 21 de Novembre de 2023
VOLEU ESCOLTAR LA BANDA FEMENINA DE VERSIONS MÉS CANYERA DE LA TELEVISIÓ?
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CONSUMEIX CULTURA AMB GRANS DESCOMPTES
Dilluns 20 de Novembre de 2023
Premi a la Projecció artística en Il·lustració per a Valentí Gubianas i Escudé i Premi Empremta per a TEST, Festival de Pobles Creatius en la 41a edició dels Premis Lacetània de les Arts i la Cultura
Dilluns 20 de Novembre de 2023
CLOENDA XLII CONCURS DE CINEMA I VÍDEO DE NAVÀS
Dilluns 20 de Novembre de 2023
JAN PUIGDELLÍVOL PROCLAMAT HEREU DE LES COMARQUES BARCELONINES
Subscriu-te a la newsletter de Navàs