Categoria general per poder customitzar la vista de noticies

Premi nacional per un projecte educatiu del Col·legi Sant Josep de Navàs
El Col·legi Sant Josep de Navàs li han concedit el premi nacional pel projecte eTWINNING titulat:” GOLD RULES OF GOOD BEHAVIOUR”, que potencia la bona conducta mitjançant l’actuació interactiva entre els nois i noies de països diferents, en el nostre cas Polònia i Catalunya, utilitzant les noves tecnologies per presentar les activitats i la llengua anglesa com a llengua de comunicació i llenguatge.
 
Aquest és el nom del projecte telemàtic d’anglès del col·legi Sant Josep de Navàs, que ha obtingut el premi nacional eTwinning després de ser qualificat amb el Segells nacional i europeu el passat mes de setembre del 2012.

eTwinning és un portal europeu el qual ofereix una plataforma de treball per a les escoles de qualsevol país. En aquest portal l’objectiu és comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, compartir i en definitiva, sentir-se i formar part d’una organització d’aprenentatge que motiva i engresca a tots: alumnes i mestres.

Els alumnes de 6è de primària de dos cursos escolars consecutius han estat els verdaders protagonistes del projecte, juntament amb els companys de l’escola Tadeusz Kosciuszko de Gebice, Polònia.

L’objectiu del projecte “Gold rules of good behaviour” ha estat potenciar la bona conducta mitjançant l’actuació interactiva entre els nois i noies de països diferents, en el nostre cas Polònia i Catalunya, utilitzant les noves tecnologies per presentar les activitats i la llengua anglesa com a llengua de comunicació i llenguatge. La cooperació, amistat, creativitat, motivació i participació de l’alumnat i les mestres responsables del projecte, Irena Glowinska (Polònia) i Fina Vendrell Vila (Navàs, Catalunya)han estat presents durant els dos anys en què s’ha anat desenvolupant.

Cal destacar la millora en el nivell d’anglès dels alumnes, en el coneixement de nous programes d’eines TIC i l’enriquiment cultural que ha suposat establir amistat entre les dues escoles.

Només dos centres a tot Espanya han obtingut el premi dins la categoria de 0-11 anys, un és a Canàries i l’altre és el nostre. El proper 13 de març es realitzarà l’entrega de premis a Madrid i els dies 14 i 15 de març se celebra la conferència europea de projectes eTwinning a Lisboa. La mestra organitzadora i coordinadora del projecte assistirà a ambdós actes, finançats pel Ministerio Nacional de Educación.

El vincle al projecte és el següent:

Publicació: 16/01/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimarts 13 de Febrer de 2024
CLASSIFICACIONS FIT KID NAVÀS CAMPIONAT DE CATALUNYA 2024
Divendres 09 de Febrer de 2024
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
Divendres 09 de Febrer de 2024
NOVA UBICACIÓ DEL PARC URBÀ SALUDABLE A LA RESIDÈNCIA D'AVIS I ÀVIES DE NAVÀS
Divendres 09 de Febrer de 2024
ENTRADES A LA VENDA DE LES GIRLS LIKE THAT
Divendres 09 de Febrer de 2024
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES - 8M
Dijous 08 de Febrer de 2024
ESTAT D'EMERGÈNCIA PER SEQUERA
Dimarts 06 de Febrer de 2024
6 FEBRER. DIA INTERNACIONAL TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA
Dilluns 05 de Febrer de 2024
Entrades a la venda pel CONCERT: «DE LA TERRA»
Divendres 02 de Febrer de 2024
NAVÀS HA ACOLLIT EL SEMINARI DE DIRECCIONS DE LA CATALUNYA CENTRAL (Centre-Nord)
Dijous 01 de Febrer de 2024
TALLER PER A FAMÍLIES D’HABILITATS EDUCATIVES EN EL BON ÚS DE LES PANTALLES A L’ÀMBIT FAMILIAR
Dimarts 30 de Gener de 2024
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
Dilluns 29 de Gener de 2024
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
Dilluns 29 de Gener de 2024
EL PÚBLIC VA OMPLIR DE GOM A GOM EL PAVELLÓ BLAU EN LA PRESENTACIÓ D’EQUIPS DE LA TEMPORADA 23-24 DEL CLUB BÀSQUET NAVÀS
Dijous 25 de Gener de 2024
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Dilluns 22 de Gener de 2024
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
Subscriu-te a la newsletter de Navàs