Notícies de Navàs relacionades amb ensenyament

PRIMERES REUNIONS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS

Aquest curs 2021-22 a Navàs s’ha constituït la Taula Local de Planificació, encarregada de fer propostes a la programació anual de l’oferta educativa de Navàs. A la vegada, tal com preveu el Decret, s’ha creat una Comissió de Participació en la programació, per tal que hi surtin propostes debatudes amb els agents educatius de Navàs, i alçar-les a la taula. Aquests dies s’han posat en funcionament aquestes reunions.

D’una banda, el passat dijous es va fer la sessió prèvia de la Comissió de Participació, al Casal Sant Genís. En aquesta comissió, en què hi van participar membres de l’equip de govern, l’oposició i representants de famílies, professorat, mestres, educadores i tècniques de l’Ajuntament i les direccions del centre públic i els centres concertats, va servir per recollir els dubtes i les impressions per que fa a la integració de l’EDN i el Col·legi Sant Josep a la titularitat pública.

Aquestes impressions i dubtes s’han alçat a la Taula Local de Planificació, que s’ha celebrat aquest dilluns de forma telemàtica. En aquesta taula hi forma part la Gemma Boix (directora dels Serveis Territorials d’Educació), la Júlia Estaran (àrea de coordinació i planificació escolar), l’Imma Gilibets (àrea de planificació) i l’Ariadna Lleonart (inspectora), i per part de l’Ajuntament, en Genís Rovira, Alcalde de Navàs, Salvador Busquets, primer tinent d’alcalde, i Marta Manubens, regidora d’Educació. La reunió va servir per exposar els dubtes sorgits de la comissió de participació que van ser recollits per les representants del Departament d’Educació. Sobre això, des del Departament ens han informat que s’està treballant activament per tirar endavant la integració pel curs vinent, que està en negociacions amb la propietat dels edificis, si bé encara no han signat cap acord, i que la maquinària està engranada per poder fer la integració.

Properament es convocarà una nova reunió de la Comissió de Participació, en la que s’hi exposaran els punts tractats en aquesta reunió per tal de compartir-los.

Publicació: 09/11/2021 a les 17:50
Altres notícies relacionades
Dilluns 26 de Febrer de 2024
PORTES OBERTES I PREINSCRIPCIÓ ALS CENTRES EDUCATIUS DE NAVÀS
Divendres 02 de Febrer de 2024
NAVÀS HA ACOLLIT EL SEMINARI DE DIRECCIONS DE LA CATALUNYA CENTRAL (Centre-Nord)
Dijous 01 de Febrer de 2024
TALLER PER A FAMÍLIES D’HABILITATS EDUCATIVES EN EL BON ÚS DE LES PANTALLES A L’ÀMBIT FAMILIAR
Dimecres 10 de Gener de 2024
NOVA CONVOCATÒRIA DE CURSOS OCUPACIONALS DEL SOC A L’ESCOLA DIOCESANA DE NAVÀS
Dijous 21 de Desembre de 2023
L’Escola Diocesana de Navàs, 1r premi a la Fundació Sagrada Família en el concurs, “Ser paraula que construeix humanitat”
Dijous 14 de Desembre de 2023
BEQUES DE TRANSPORT ESCOLAR
Dijous 14 de Desembre de 2023
PLENARI DEL CONSELL D'INFANTS DEL BAGES
Dijous 30 de Novembre de 2023
CONCERT DE NADAL «EL PETIT PRÍNCEP»
Dilluns 27 de Novembre de 2023
SALUT EMOCIONAL
Dilluns 13 de Novembre de 2023
ALUMNES DEL COL·LEGI SANT JOSEP DE NAVÀS D’ERASMUS A L’ALGARVE, PORTUGAL
Dilluns 06 de Novembre de 2023
5 ALUMNES DE 2N DE BATXILLERAT DE LA PROMOCIÓ 2021-2023 DE L'EDN REBEN LA DISTINCIÓ QUE ATORGA LA GENERALITAT DE CATALUNYA
Divendres 09 de Juny de 2023
PREMI QUÈ ÉS PER A TU EUROPA?
Dimecres 07 de Juny de 2023
FESTA DE FINAL DE CURS AMB EL GRUP D'ANIMACIÓ LA SAL DELS MARS!
Dimarts 06 de Juny de 2023
Cantata "QUIN CACAU PER FER AQUESTA CAU"
Divendres 02 de Juny de 2023
El Col·legi Sant Josep de Navàs rep el Premi Baldiri Reixac a experiències innovadores per «Virtu@lia»
Subscriu-te a la newsletter de Navàs