Notícies de Navàs relacionades amb ensenyament

PRIMERES REUNIONS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS

Aquest curs 2021-22 a Navàs s’ha constituït la Taula Local de Planificació, encarregada de fer propostes a la programació anual de l’oferta educativa de Navàs. A la vegada, tal com preveu el Decret, s’ha creat una Comissió de Participació en la programació, per tal que hi surtin propostes debatudes amb els agents educatius de Navàs, i alçar-les a la taula. Aquests dies s’han posat en funcionament aquestes reunions.

D’una banda, el passat dijous es va fer la sessió prèvia de la Comissió de Participació, al Casal Sant Genís. En aquesta comissió, en què hi van participar membres de l’equip de govern, l’oposició i representants de famílies, professorat, mestres, educadores i tècniques de l’Ajuntament i les direccions del centre públic i els centres concertats, va servir per recollir els dubtes i les impressions per que fa a la integració de l’EDN i el Col·legi Sant Josep a la titularitat pública.

Aquestes impressions i dubtes s’han alçat a la Taula Local de Planificació, que s’ha celebrat aquest dilluns de forma telemàtica. En aquesta taula hi forma part la Gemma Boix (directora dels Serveis Territorials d’Educació), la Júlia Estaran (àrea de coordinació i planificació escolar), l’Imma Gilibets (àrea de planificació) i l’Ariadna Lleonart (inspectora), i per part de l’Ajuntament, en Genís Rovira, Alcalde de Navàs, Salvador Busquets, primer tinent d’alcalde, i Marta Manubens, regidora d’Educació. La reunió va servir per exposar els dubtes sorgits de la comissió de participació que van ser recollits per les representants del Departament d’Educació. Sobre això, des del Departament ens han informat que s’està treballant activament per tirar endavant la integració pel curs vinent, que està en negociacions amb la propietat dels edificis, si bé encara no han signat cap acord, i que la maquinària està engranada per poder fer la integració.

Properament es convocarà una nova reunió de la Comissió de Participació, en la que s’hi exposaran els punts tractats en aquesta reunió per tal de compartir-los.

Publicació: 09/11/2021 a les 17:50
Altres notícies relacionades
Dilluns 03 d'Octubre de 2022
UNA PASSA MÉS CAP A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE SECUNDÀRIA PÚBLIC
Dimarts 17 de Maig de 2022
EL PLE DE L'AJUNTAMENT INSTA AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ QUE CONSTRUEIXI UN NOU EDIFICI QUE ALBERGUI L'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I ELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS
Divendres 06 de Maig de 2022
INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ A L’ESCOLA BRESSOL QUITXALLA CURS 2022/2023:
Dilluns 25 d'Abril de 2022
NOTA DE PREMSA SOBRE EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Dilluns 21 de Març de 2022
EL COL•LEGI SANT JOSEP DE NAVÀS CELEBRA LA FIRA PEDAGÒGICA “L’ESCOLA AL CARRER” AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.
Dimarts 01 de Març de 2022
Col•legi Sant Josep i EDN a la "I Conferència Nacional de centros eTwinning" a Madrid
Dilluns 14 de Febrer de 2022
L'IE SANT JORDI ORGANITZA LA TAULA RODONA “NOVES MIRADES DE LES COLÒNIES TÈXTILS”
Dimecres 09 de Febrer de 2022
CONSELL D’INFANTS DE NAVÀS
Dimarts 25 de Gener de 2022
NOTA DE PREMSA SOBRE EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Dijous 09 de Desembre de 2021
BEQUES DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL PRIMER TRIMESTRE
Dimarts 20 de Juliol de 2021
Cloenda del projecte Erasmus+ del Col·legi Sant Josep a Romania
Divendres 02 de Juliol de 2021
L'EDN PARTICIPA A LES 24H DE MOTOCICLISME DEL CIRCUIT DE CATALUNYA
Dimarts 18 de Maig de 2021
EL PLE DE L'AJUNTAMENT DEMANA FORMALMENT QUE EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ COMPRI, I NO LLOGUI, ELS EDIFICIS DE L'ESCOLA DIOCESANA
Dilluns 26 d'Abril de 2021
INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ A L’ESCOLA BRESSOL QUITXALLA CURS 2021/2022:
Dimecres 07 d'Abril de 2021
BEQUES DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL 2N TRIMESTRE
Subscriu-te a la newsletter de Navàs