Segueix la campanya per comprar aliments de proximitat

COMPRA A NAVÀS, EL POBLE HI GUANYA!

Canviem el format per promocionar les compres d’aliments ja siguin fets a Navàs, de proximitat i/o ecològics. Aparquem l’antiga Targeta SA i canviem el model per donar un tiquet numerat per cada 10€ de compra d’aquests aliments en els Establiments Adherits. Aquesta campanya busca seguir fidelitzant les compres al petit comerç local al mateix temps que es busca que els productes que es comprin siguin de l’entorn geogràfic, cosa que provoca un retorn econòmic important a la nostra zona. Tenim clar que si es “compra a Navàs, el poble hi guanya”.

Amb el número que apareix a cada tiquet participaràs en un sorteig de 10 premis amb un sorteig que anirà vinculat al 1r premi del sorteig de La Grossa de Sant Joan (24 de juny de 2019). Hi haurà un total de 10 premis que es repartiran de la següent manera:
Si els tres números finals de la teva butlleta coincideixen amb el 1r premi de la Grossa t’emportaràs 4 vals de 50€ per comprar als establiments adherits, amb un valor total de 200€ per cada afortunat.
Si et coincideixen els 4 números del 1r premi et tocarà un cap de setmana amb experiències gastronòmiques i turístiques valorat en 500€

Si durant el 2018 o 2019 vas entregar una Targeta SA segellada a l’Ajuntament o Establiment Adherit pots anar a recollir els 10 tiquets que et corresponen. Si tens una Targeta SA a mitges porta-la a l’Ajuntament o Establiment i et donarem els tiquets que et corresponguin.

Llistat d’Establiments adherits: Carnisseria Serra, Cal Valentí, L’Arpellot, Fleca el Crostó, El Til·ler, Fruites i verdures Pol Sànchez, Fleca Vidal, Pastisseria Mas, Peixateria Mar Salada, El Bouquet, Queviures Costa, Queviures Victòria, Cal Mas (CAD establiment) i Peixateria F. Manubens

 NOU VÍDEO DE NAVÀS SOBIRANIA ALIMENTÀRIA

D’altra banda, ens plau comentar i explicar que ha sortit un vídeo realitzat i pagat per la Fundació Daniel i Nina Carasso on s’explica i s’exporta l’experiència que s’ha anat desenvolupant a nivell municipal en l’àmbit de la Sobirania Alimentària, amb la campanya Navàs SA. Aquesta fundació a part de fer aquest vídeo també ens va donar una subvenció de 20000€ per tirar-lo endavant. També des de la Diputació de Barcelona l’any passat i enguany ens han donat 2 subvencions de 30000€ cadascuna per tirar endavant aquest projecte en que la línia de treball i de despesa va dirigida a potenciar els productors locals i de proximitat per enfortir el sector agroalimentari i el petit comerç al municipi. També s’han realitzat diversos estudis i xerrades per veure possibilitats de futur en aquest sector al nostre municipi i ara hi estem treballant amb una xarxa més àmplia que supera l’àmbit comarcal i amb la que enguany hem tornat a presentar un projecte a la Fundació Daniel i Nina Carasso.

Us deixem l’enllaç del vídeo
https://www.youtube.com/watch?v=LrnfzFGsvwI&fbclid=IwAR1SuJSWofFM-al5UAdmqtEI22Vb24yi9hmg5zZOQTTzpumInZj1DufXH7c

Publicació: 23/05/2019 a les 14:03
Altres notícies relacionades
Dimarts 03 de Març de 2020
Navàs acull un seminari estatal de polítiques agroalimentàries
Dijous 20 de Febrer de 2020
Navàs tornarà a mostrar el seu potencial vinícola
Divendres 13 de Setembre de 2019
Compra a Navàs, el poble hi guanya!
Dijous 27 de Juny de 2019
Comprant a Navàs, el poble hi ha guanyat
Subscriu-te a la newsletter de Navàs