Categoria general per poder customitzar la vista de noticies
Navàs organitza un tast d’olis maridats amb la cuina del restaurant Jumi i vins, tot elaborat al municipi.
Albert Guitart, el catador de Migjorn de Navàs serà el guia del tast d’olis i maridatge que l’Ajuntament de Navàs ha organitzat per aquest dijous 23 d’octubre a 2/4 de 9 del vespre al mateix restaurant Jumi de Navàs. L’Oli serà el fil conductor d’un sopar on es vol combinar aquest producte amb diferents plats de la cuina del restaurant i vins del municipi de Navàs.
Un dels objectius de l’acte és donar a conèixer olis elaborats amb varietats autòctones com la verdal i la corbella. En especial la corbella és una varietat d’olivera que és originaria del triangle format pels municipis de Navàs, Súria i Cardona, els ajuntaments dels quals ja fa un temps que treballen conjuntament per el redescobriment d’aquesta varietat. A banda, també, es vol promocionar els establiments de restauració del municipi. Aquest any ja s’han organitzat altres activitats en altres restaurants del municipi com tast de vins, cursos,…
El sopar-maridatge es pot reservar directament al mateix restaurant al 938204928.