Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

TECNOLOGIA, INNOVACIÓ I CREATIVITAT A LA FIRA DE PRIMAVERA
El proper cap de setmana del 18 i 19 d’abril, amb motiu de la Fira de Primavera, TICdate omplirà el Pavelló Sant Jordi de Navàs amb les últimes innovacions tecnològiques del moment. TICdate és un Festival que gira al voltant de la tecnologia, la innovació i la creativitat, creient fermament en el moviments maker i do-it-yourself. En la seva segona edició, comptarà amb més de 30 institucions que exposaran les seves creacions, faran tallers i també conferències. L’agenda està plena de tallers i conferències per tot el cap de setmana.
 
Múltiples gadgets tecnològics d’última generació seran a TICdate: des de drones a impressores 3D, passant per les ulleres de Realitat Augmentada Oculus Rift. Els assistents podran assistir a conferències, tallers i, fins i tot, veure’ls de primera mà en alguns dels expositors.
 
També hi haurà espai per la música i la seva relació amb la tecnologia. Una de les peces exposades amb una trajectòria més rellevant serà la Reactable, una taula interactiva cedida pel CosmoCaixa que permet crear música electrònica a partir d’objectes físics disposats sobre ella. També hi haurà demostracions en viu de música generada amb la tecnologia com a instrument principal. TICdate també tindrà un espai pel disseny en les seves múltiples cares: tallers i expositors dotaran de creativitat visual el Festival.
 
Com en la darrera edició, un dels punts forts de la proposta serà l’educació tecnològica per als més menuts. TICdate creu fermament en la importància d’incloure als més petits en l’àmbit d’aprenentatge i creació tecnològica. Des de competicions de robòtica educativa fins a un taller de programació de videojocs per a nens i nenes, TICdate posarà èmfasi en explotar la creativitat i les ganes d’aprendre que aquests tenen.
 
Si vols sorprendre’t, si vols veure, sentir i tocar les darreres innovacions tecnològiques del moment, no t’ho pots perdre. TICDate és un esdeveniment per a tu. Els 18 i 19 d’abril tens una cita amb el món de la tecnologia, la innovació i la creativitat.
 
Per a més informació: www.ticdate.cat
Publicació: 13/04/2015 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Divendres 08 de Maig de 2020
APROVAT EL PRESSUPOST DEL 2020
Dijous 17 d'Octubre de 2019
Publicació de les bases de tècnic/a d'educació, esports i drets socials
Dijous 18 de Juliol de 2019
Obert el període d'inscripcions per poder participar a la Fira de Tardor
Dimarts 28 de Maig de 2019
Ajuts econòmics als i les joves emprenedors/es
Divendres 29 de Març de 2019
La 3a Trobada de cooperatives escolars aplega més de 550 alumnes del Bages a Navàs
Dijous 14 de Febrer de 2019
S'aprova el pressupost pel 2019 amb una forta previsió d'inversions
Dilluns 11 de Febrer de 2019
Obert període d'inscripcions per participar a la Fira de Primavera
Dilluns 04 de Febrer de 2019
Jornada tècnica "El futur del sector porcí a debat"
Dimecres 16 de Gener de 2019
L’alcalde de l'Ajuntament de Navàs ha rebut la visita de l'alumnat de la cooperativa TRÈVOLS’08 del projecte d'emprenedoria del Col·legi Sant Josep
Dimarts 18 de Desembre de 2018
ELS COMERÇOS DE NAVÀS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA
Divendres 30 de Novembre de 2018
Campanya de dinamització de locals en desús: Persianes Amunt!
Dilluns 12 de Novembre de 2018
ACTUALITZEM NAVÀS!
Dimecres 24 d'Octubre de 2018
A BON BOCÍ BON GLOP DE VI
Dimecres 17 d'Octubre de 2018
TOT A PUNT PER GAUDIR DE LA FIRA DE TARDOR
Subscriu-te a la newsletter de Navàs