TECNOLOGIA, INNOVACIÓ I CREATIVITAT A LA FIRA DE PRIMAVERA
El proper cap de setmana del 18 i 19 d’abril, amb motiu de la Fira de Primavera, TICdate omplirà el Pavelló Sant Jordi de Navàs amb les últimes innovacions tecnològiques del moment. TICdate és un Festival que gira al voltant de la tecnologia, la innovació i la creativitat, creient fermament en el moviments maker i do-it-yourself. En la seva segona edició, comptarà amb més de 30 institucions que exposaran les seves creacions, faran tallers i també conferències. L’agenda està plena de tallers i conferències per tot el cap de setmana.
 
Múltiples gadgets tecnològics d’última generació seran a TICdate: des de drones a impressores 3D, passant per les ulleres de Realitat Augmentada Oculus Rift. Els assistents podran assistir a conferències, tallers i, fins i tot, veure’ls de primera mà en alguns dels expositors.
 
També hi haurà espai per la música i la seva relació amb la tecnologia. Una de les peces exposades amb una trajectòria més rellevant serà la Reactable, una taula interactiva cedida pel CosmoCaixa que permet crear música electrònica a partir d’objectes físics disposats sobre ella. També hi haurà demostracions en viu de música generada amb la tecnologia com a instrument principal. TICdate també tindrà un espai pel disseny en les seves múltiples cares: tallers i expositors dotaran de creativitat visual el Festival.
 
Com en la darrera edició, un dels punts forts de la proposta serà l’educació tecnològica per als més menuts. TICdate creu fermament en la importància d’incloure als més petits en l’àmbit d’aprenentatge i creació tecnològica. Des de competicions de robòtica educativa fins a un taller de programació de videojocs per a nens i nenes, TICdate posarà èmfasi en explotar la creativitat i les ganes d’aprendre que aquests tenen.
 
Si vols sorprendre’t, si vols veure, sentir i tocar les darreres innovacions tecnològiques del moment, no t’ho pots perdre. TICDate és un esdeveniment per a tu. Els 18 i 19 d’abril tens una cita amb el món de la tecnologia, la innovació i la creativitat.
 
Per a més informació: www.ticdate.cat
Publicació: 13/04/2015 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dilluns 12 de Novembre de 2018
ACTUALITZEM NAVÀS!
Dimarts 16 de Gener de 2018
Interrupció dels serveis d'Administració electrònica
Dimarts 25 d'Abril de 2017
El robot d’Star Wars, R2-D2, al TICdate de Navàs
Dimarts 23 de Febrer de 2016
L'OAC compta amb un terminal de pagament per targeta de crèdit
Divendres 17 d'Abril de 2015
La TICdate ja està en mode ON
Dimecres 15 d'Abril de 2015
Concert d' "instròniks Quartet"
Dilluns 29 de Setembre de 2014
La Ticdate de Navàs, a la Maker Faire de Roma
Dimarts 29 d'Abril de 2014
ANDREU VEÀ, PARLARÀ AVUI SOBRE ELS INVENTORS D’INTERNET
Dimarts 29 d'Abril de 2014
Andreu Veà: Esperant la fibra òptica
Dijous 10 d'Abril de 2014
Programa d'actes del Tic Date Navàs
Dilluns 10 de Juny de 2013
Nova web en fase de proves
Subscriu-te a la newsletter de Navàs