Notícies de Navàs relacionades amb la cultura

Un premi Flama que val per dos

‘Els bessons de la tele’, els germans Lluís i Ramon Casals, són des d’ahir al vespre el trentè Premi Flama a la Cultura Popular, que atorguen les entitats de Navàs amb el suport de l’Ajuntament.

Amb la discreció que acostumen, i el treball altruista per bandera, van rebre el guardó de mans de l’alcalde de Navàs, Jaume Casals, que va fer servir paraules dels poetes Salvador Espriu i Vicenç Andrés Estellés, per dibuixar el perfil humà dels dos germans de qui va dir ‘són un exemple de mantenir-se fidels al servei d’aquest poble, vetllant per ell’.

L’alcalde els va agrair la seva dedicació i vocació a fer poble, a seguir fil per randa l’actualitat i el dia a dia de Navàs, des de fa tretze anys. ‘Ells representen l’essència del nostre poble i de la seva gent’.

Els protagonistes de l’homenatge, van fer una petita concessió a l’acte en el moment de rebre el guardó i van avenir-se a deixar les càmeres per uns minuts, per reprendre tot seguit el treball d’enregistrar imatges per nodrir d’imatges la programació de Canal N el proper cap de setmana.

El parlament dels germans Casals va ser d’agraïment, per haver estat mereixedors de la confiança de les entitats i del poble de Navàs, que ‘són l’altra família que tenim’. Van recordar el seu pas per entitats com l’agrupament escolta Ali Bei i la coral Petit Estel. De la seva col·laboració amb Fotofilm, el Centre Excursionista, Noticx i, sobretot Canal N.

Van convidar a les noves generacions a fer créixer el teixit associatiu del poble i a poder dir amb orgull, ‘Sóc de Navàs’.

Acte seguit, amb dues torxes amb la Flama del Canigó, van encendre la darrera foguera dels Països Catalans, i la única que ha cremat aquest any al poble en motiu de sant Joan.

Una ballada de sardanes i el lliurament de 50 diplomes als nens i nenes que han participat en els cursets de sardanes que s’han fet als col·legis de Navàs, van precedir a l’actuació del grup Randelaires i al repartiment de coca i xocolata.

Publicació: 25/06/2013 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dijous 11 d'Abril de 2024
PREESTRENA DE L’ESPECTACLE «EL COCODRIL CREC» (Gratuït)
Dimarts 09 d'Abril de 2024
Espectacle «MARRO DE BRUIXES» de la companyia Cosinsart
Dilluns 08 d'Abril de 2024
CONCERT ANIVERSARI CORAL NOVA 20 ANYS!
Dilluns 08 d'Abril de 2024
ESTRENA DEL NOU SHOW MUSICAL DE LES ESTRELLES D’OR
Dimarts 02 d'Abril de 2024
CARAMELLES NAVÀS 2024
Dimarts 02 d'Abril de 2024
EXPOSICIÓ "AIGUA" A LA BIBLIOTECA DE NAVÀS
Dimecres 27 de Març de 2024
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
Dilluns 18 de Març de 2024
NO ET BEGUIS L’AIGUA de Woody Allen
Dimecres 06 de Març de 2024
ESPECTACLE FAMILIAR «EL BOSC»
Dimecres 28 de Febrer de 2024
Pel·lícula "EL MESTRE QUE VA PROMETRE EL MAR"
Divendres 09 de Febrer de 2024
ENTRADES A LA VENDA DE LES GIRLS LIKE THAT
Dilluns 05 de Febrer de 2024
Entrades a la venda pel CONCERT: «DE LA TERRA»
Divendres 12 de Gener de 2024
ARRIBA EL IX CONCURS DE RELATS BREUS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs