Una nova edició del Dia de l'Arbre

Un any més, des de la regidora de Medi Ambient s’ha organitzat el Dia de l’Arbre, una diada que té com a objectiu recordar la importància de protegir els nostres boscos, i és que els arbres, entre altres beneficis, transformen el diòxid de carboni, un dels responsables de l’efecte hivernacle i el canvi climàtic, i ajuden a minimitzar les seves conseqüències com ara inundacions, erosió del sòl o desertificació.

Aquesta darrera setmana s’ha celebrat el dia amb La Quitxalla i les escoles Sant Jordi i Sant Josep. Enguany s’han plantat llaurers, ginestes i lliris al Parc de l’Alzineta, aquests darrers també al pati de La Quitxalla. Tot plegat ha estat possible gràcies a la col·laboració de la informadora mediambiental i tècnica de Medi Ambient de Navàs, la Susanna Ribera Planas, i de l’empresa que s’encarrega del manteniment i poda dels nsotres parcs i jardins, Vidàlia.

Han estat unes jornades molt profitoses i amb caire pedagògic, ja que s’ha donat informació sobre la recollida selectiva i el funcionament del compostatge de la matèria orgànica.

Publicació: 18/02/2020 a les 10:24
Altres notícies relacionades
Dimecres 27 de Maig de 2020
AIGÜES DESINFECTADES AMB LLUM ULTRAVIOLADA A LES PISCINES DE L'EIX
Divendres 20 de Desembre de 2019
Horari del Porta a Porta per a les festes nadalenques
Dijous 21 de Novembre de 2019
Modificació del Reglament regulador del servei de recollida selectiva de residus Porta a Porta
Dimecres 23 d'Octubre de 2019
Apostem per una mobilitat més sostenible
Dilluns 15 de Juliol de 2019
Millora del camí de Cal Tiet
Dilluns 08 de Juliol de 2019
M’he trobat un ocell, què faig?
Subscriu-te a la newsletter de Navàs