Notícies de Navàs relacionades amb ensenyament

UNA PASSA MÉS CAP A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE SECUNDÀRIA PÚBLIC

El passat dijous 29 de setembre es van reunir el Director General de Centres Públics, el sr. Jean-Marc Segarra, la Subdirectora General de Construccions, Manteniment i Equipaments de Centres Públics, la sra. Imma Buxadera, la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix i la Directora Adjunta dels Serveis Territorials, la sra. Núria Ramon, l’alcalde de Navàs, el 1r tinent d’alcaldia, la regidora d’educació i de l’oposició, la direcció de l’IE Sant Jordi i membres de l’AFA Sant Jordi i de la Plataforma Per un Institut Digne per tractar la construcció del nou edifici de secundària pública.

La reunió, que era una demanda de l’Ajuntament en la moció aprovada conjuntament, es va iniciar als mòduls prefabricats que alberguen la secundària, a fi d’analitzar l’estat d’aquests; seguidament es van dirigir a la zona del Pavelló Blau on està prevista la construcció de l’edifici, i finalment la reunió es va desenvolupar a la biblioteca de l’edifici de primària de l’IE Sant Jordi. Aquí, el director general va expressar la voluntat del Departament de construir el nou edifici de secundària a la zona del Pavelló Blau, fent cas així de la demanda presentada per tots els equips de govern; aquest aspecte va ser clau perquè el Departament acabés de prendre la decisió, atès que, en paraules del sr. Jean-Marc Segarra “no és habitual que govern i oposició arribin a un acord conjunt en una matèria tan sensible com l’educació”.

La reunió també va servir perquè el Departament conegués de primera mà la demanda de tenir un edifici digne per als estudis secundaris i postobligatoris, conèixer en primera persona el solar i també el pati on, en un primer moment van considerar que seria bo ampliar l’actual edifici de primària, un indret que van fer evident que era petit, del tot insuficient i sense perspectiva de créixer, com sí que és el solar del Pavelló Blau. Així doncs, van prendre consciència dels diferents punts clau, de la magnitud del projecte i de l’abast i volada que hi han de donar.
A fi de donar la notícia en primera persona, la Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix, l’Alcalde de Navàs, Genís Rovira Barat, i la directora de l’IE Sant Jordi, Gemma Roset, el divendres passat van explicar la reunió i la situació actual i de futur al professorat de primària i secundària de l’IE Sant Jordi.

Publicació: 03/10/2022 a les 12:55
Altres notícies relacionades
Divendres 12 de Maig de 2023
LET’S CLEAN UP EUROPE 2023
Dimecres 22 de Març de 2023
L'AJUNTAMENT DE NAVÀS CEDEIX ELS TERRENYS A LA GENERALITAT PER A LA CONSTRUCCIÓ DE L'INSTITUT
Dijous 19 de Gener de 2023
Navàs segrega 8248,179 m2 per a la futura construcció d’un institut
Dimarts 17 de Maig de 2022
EL PLE DE L'AJUNTAMENT INSTA AL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ QUE CONSTRUEIXI UN NOU EDIFICI QUE ALBERGUI L'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA I ELS ESTUDIS POSTOBLIGATORIS
Divendres 06 de Maig de 2022
INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ A L’ESCOLA BRESSOL QUITXALLA CURS 2022/2023:
Dilluns 25 d'Abril de 2022
NOTA DE PREMSA SOBRE EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Dilluns 21 de Març de 2022
EL COL•LEGI SANT JOSEP DE NAVÀS CELEBRA LA FIRA PEDAGÒGICA “L’ESCOLA AL CARRER” AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.
Dimarts 01 de Març de 2022
Col•legi Sant Josep i EDN a la "I Conferència Nacional de centros eTwinning" a Madrid
Dilluns 14 de Febrer de 2022
L'IE SANT JORDI ORGANITZA LA TAULA RODONA “NOVES MIRADES DE LES COLÒNIES TÈXTILS”
Dimecres 09 de Febrer de 2022
CONSELL D’INFANTS DE NAVÀS
Dimarts 25 de Gener de 2022
NOTA DE PREMSA SOBRE EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Dijous 09 de Desembre de 2021
BEQUES DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL PRIMER TRIMESTRE DEL 2023
Dimarts 09 de Novembre de 2021
PRIMERES REUNIONS PER ENCARAR EL FUTUR EDUCATIU DE NAVÀS
Dimarts 20 de Juliol de 2021
Cloenda del projecte Erasmus+ del Col·legi Sant Josep a Romania
Divendres 02 de Juliol de 2021
L'EDN PARTICIPA A LES 24H DE MOTOCICLISME DEL CIRCUIT DE CATALUNYA
Subscriu-te a la newsletter de Navàs