Notícies de l'Ajuntament de Navàs

UNA PASSA MÉS CAP A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE SECUNDÀRIA PÚBLIC

El passat dijous 29 de setembre es van reunir el Director General de Centres Públics, el sr. Jean-Marc Segarra, la Subdirectora General de Construccions, Manteniment i Equipaments de Centres Públics, la sra. Imma Buxadera, la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix i la Directora Adjunta dels Serveis Territorials, la sra. Núria Ramon, l’alcalde de Navàs, el 1r tinent d’alcaldia, la regidora d’educació i de l’oposició, la direcció de l’IE Sant Jordi i membres de l’AFA Sant Jordi i de la Plataforma Per un Institut Digne per tractar la construcció del nou edifici de secundària pública.

La reunió, que era una demanda de l’Ajuntament en la moció aprovada conjuntament, es va iniciar als mòduls prefabricats que alberguen la secundària, a fi d’analitzar l’estat d’aquests; seguidament es van dirigir a la zona del Pavelló Blau on està prevista la construcció de l’edifici, i finalment la reunió es va desenvolupar a la biblioteca de l’edifici de primària de l’IE Sant Jordi. Aquí, el director general va expressar la voluntat del Departament de construir el nou edifici de secundària a la zona del Pavelló Blau, fent cas així de la demanda presentada per tots els equips de govern; aquest aspecte va ser clau perquè el Departament acabés de prendre la decisió, atès que, en paraules del sr. Jean-Marc Segarra “no és habitual que govern i oposició arribin a un acord conjunt en una matèria tan sensible com l’educació”.

La reunió també va servir perquè el Departament conegués de primera mà la demanda de tenir un edifici digne per als estudis secundaris i postobligatoris, conèixer en primera persona el solar i també el pati on, en un primer moment van considerar que seria bo ampliar l’actual edifici de primària, un indret que van fer evident que era petit, del tot insuficient i sense perspectiva de créixer, com sí que és el solar del Pavelló Blau. Així doncs, van prendre consciència dels diferents punts clau, de la magnitud del projecte i de l’abast i volada que hi han de donar.
A fi de donar la notícia en primera persona, la Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix, l’Alcalde de Navàs, Genís Rovira Barat, i la directora de l’IE Sant Jordi, Gemma Roset, el divendres passat van explicar la reunió i la situació actual i de futur al professorat de primària i secundària de l’IE Sant Jordi.

Publicació: 03/10/2022 a les 12:55
Altres notícies relacionades
Dimarts 27 de Febrer de 2024
OBERTS ELS AJUTS PER AL LLOGUER DE L'AGÈNCIA D'HABITATGE DE CATALUNYA ADREÇATS A PERSONES DE +65 ANYS
Dimarts 06 de Febrer de 2024
6 FEBRER. DIA INTERNACIONAL TOLERÀNCIA ZERO AMB LA MUTILACIÓ GENITAL FEMENINA
Dijous 25 de Gener de 2024
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Divendres 19 de Gener de 2024
PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ EN PRÀCTIQUES D’UN TÈCNIC/A ADSCRIT A SERVEIS FINANCERS
Dimecres 17 de Gener de 2024
DAVID TERÉS RENÚNCIA AL CÀRREC ELECTE
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CALENDARI 2024
Dijous 14 de Desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
Dimarts 12 de Desembre de 2023
JORNADA DE NETEJA I MANTENIMENT DE PARETS, MURS I MOBILIARI URBÀ
Dimarts 12 de Desembre de 2023
ARRIBA 700 – NOUS SERVEIS 4G I 5G A NAVÀS
Divendres 01 de Desembre de 2023
FIRA DEL REGAL DE NAVÀS
Dijous 30 de Novembre de 2023
TRAMITACIÓ DE DNIs A NAVÀS
Dilluns 27 de Novembre de 2023
NOVA REGIDORA DE L'OPOSICIÓ A L'AJUNTAMENT DE NAVÀS
Dimecres 22 de Novembre de 2023
AL WHATSAPP DEL «OBRO FEEL» PODEM PARLAR DE TU I DEL QUE ESTÀS VIVINT
Dimarts 21 de Novembre de 2023
MOCIÓ PRESENTADA PER LA CUP NAVÀS, ERC, PSC I JUNTS PER INSTAR AL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ QUE INCLOGUI EL PROJECTE CONSTRUCTIU DEL NOU INSTITUT AL PRESSUPOST DEL 2024
Subscriu-te a la newsletter de Navàs