Notícies de l'Ajuntament de Navàs

UNA PASSA MÉS CAP A LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE SECUNDÀRIA PÚBLIC

El passat dijous 29 de setembre es van reunir el Director General de Centres Públics, el sr. Jean-Marc Segarra, la Subdirectora General de Construccions, Manteniment i Equipaments de Centres Públics, la sra. Imma Buxadera, la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix i la Directora Adjunta dels Serveis Territorials, la sra. Núria Ramon, l’alcalde de Navàs, el 1r tinent d’alcaldia, la regidora d’educació i de l’oposició, la direcció de l’IE Sant Jordi i membres de l’AFA Sant Jordi i de la Plataforma Per un Institut Digne per tractar la construcció del nou edifici de secundària pública.

La reunió, que era una demanda de l’Ajuntament en la moció aprovada conjuntament, es va iniciar als mòduls prefabricats que alberguen la secundària, a fi d’analitzar l’estat d’aquests; seguidament es van dirigir a la zona del Pavelló Blau on està prevista la construcció de l’edifici, i finalment la reunió es va desenvolupar a la biblioteca de l’edifici de primària de l’IE Sant Jordi. Aquí, el director general va expressar la voluntat del Departament de construir el nou edifici de secundària a la zona del Pavelló Blau, fent cas així de la demanda presentada per tots els equips de govern; aquest aspecte va ser clau perquè el Departament acabés de prendre la decisió, atès que, en paraules del sr. Jean-Marc Segarra “no és habitual que govern i oposició arribin a un acord conjunt en una matèria tan sensible com l’educació”.

La reunió també va servir perquè el Departament conegués de primera mà la demanda de tenir un edifici digne per als estudis secundaris i postobligatoris, conèixer en primera persona el solar i també el pati on, en un primer moment van considerar que seria bo ampliar l’actual edifici de primària, un indret que van fer evident que era petit, del tot insuficient i sense perspectiva de créixer, com sí que és el solar del Pavelló Blau. Així doncs, van prendre consciència dels diferents punts clau, de la magnitud del projecte i de l’abast i volada que hi han de donar.
A fi de donar la notícia en primera persona, la Directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, la sra. Gemma Boix, l’Alcalde de Navàs, Genís Rovira Barat, i la directora de l’IE Sant Jordi, Gemma Roset, el divendres passat van explicar la reunió i la situació actual i de futur al professorat de primària i secundària de l’IE Sant Jordi.

Publicació: 03/10/2022 a les 12:55
Altres notícies relacionades
Divendres 27 de Gener de 2023
NAVÀS PARTICIPA
Dimecres 25 de Gener de 2023
NAVÀS APROVA EL SERVEI PÚBLIC D’HABITATGE
Divendres 13 de Gener de 2023
REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ
Dilluns 21 de Novembre de 2022
NETEJA DE PINTADES
Dimecres 26 d'Octubre de 2022
NAVÀS MANTÉ CONGELATS ELS TRIBUTS PER AL 2023
Dijous 22 de Setembre de 2022
NAVÀS ACOTA LA IMPLANTACIÓ DE PARCS SOLARS FOTOVOLTAICS EN SÒL NO URBANITZABLE
Dijous 11 d'Agost de 2022
REFORÇ DE LA NETEJA VIÀRIA I LA BRIGADA MUNICIPAL
Dilluns 18 de Juliol de 2022
PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ DE LA DIRECCIÓ DEL COMPLEX ESPORTIU L’EIX DE NAVÀS
Dilluns 18 de Juliol de 2022
NOVA INVERSIÓ AL POLÍGON INDUSTRIAL
Dimecres 29 de Juny de 2022
AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER CONVOCATÒRIA 2022 (MITMA)
Dilluns 27 de Juny de 2022
INFORME DE RESULTATS SOBRE LA CONSULTA PARTICIPATIVA «QUIN ESPAI VOLEM A L’ENTORN DEL PAVELLÓ BLAU?»
Dimarts 21 de Juny de 2022
BAN D'ALCALDIA
Dilluns 20 de Juny de 2022
CONVOCATÒRIA OBERTA PER ALS AJUTS EUROPEUS PER A LA MILLORA DE L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA DELS HABITATGES (Next Generation)
Dimarts 07 de Juny de 2022
SUBVENCIONS DEL BO LLOGUER JOVE
Divendres 03 de Juny de 2022
SURT A CONCURS LA LICITACIÓ PER A DIFERENTS OBRES D’URBANITZACIÓ EN DIFERENTS PUNTS DEL MUNICIPI DE NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs