Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-noticia.php on line 22

Notícies de festes a Navàs

US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!

La Festa Major d’enguany tindrà lloc del 22 al 29 d’agost i els concerts a la Plaça de l’Ajuntament, tampoc faltaran en aquesta edició. Ja et pots reservar la data!

Dijous 24 d’agost, a partir de les 00:00h, concert amb «NERVI» i «BLU VERSIONS» (Bouada, Plaça Església).

Divendres 25 d’agost, a partir de les 00:00h, podrem gaudir, un any més, del concert amb «ELECTROBACASIS DE CAMERATA BACASIS AMB DJ ARZZETT & MARTA TRUJILLO» Camerata Bacasis, l’orquestra de referència de la Catalunya Central, col·labora amb DJ Arzzett, actual resident a Coco Village i Seven Seven, i Marta Trujillo, cantant polifacètica amb una gran trajectòria. ElectroBacasis et farà vibrar amb temes d’Avicii, David Guetta, ABBA, Oques Grasses o Queen. Trencant els tòpics d’una “típica” orquestra de música clàssica, presenten una aposta per trencar totes les barreres. Un espectacle amb els grans “hits” dels últims 50 anys que et farà cantar i ballar! Per finalitzar la nit, dues hores de música amb «DJ ARZZETT»

Dissabte 26 d’agost, a les 22h, ens amenitzarà el ball el grup «XAROP DE NIT» un quintet de música de ball, que amb el seu espectacle i amb la seva trajectòria, ens faran reviure totes aquelles cançons i emocions tan especials. A partir de les 00:30h, concert amb «HOTEL COCHAMBRE» la formació que ha revolucionat el panorama de la festa i els grups de versions. El seu èxit es basa en el seu talent natural, la posada en escena i la seva forma única d’interpretar les cançons en un espectacle on barregen elegància i picardia. Un fenomen inimitable i imbatible, que dirigeix amb un mestratge sense precedents el carismàtic director de l’Hotel, Benito Inglada. A les 2:45h serà els torn de «LA REINA DEL POP» el tribut a la Oreja de Van Gogh et farà reviure les melodies que t’han acompanyat tants anys d’aquest grup mític i encara actual del pop espanyol, primer amb la veu dolça d’Amaia Montero i després amb el so més actual de Leire Martínez. Una ocasió per escoltar les dues èpoques de La Oreja en un sol concert. Amb els seus sis músics aquest tribut reprodueix fidelment tots els detalls de les complexes produccions dels discos i els directes. Tot plegat en un directe potent, rocker i que desborda energia a cada cançó. Tots tenim una cançó de l’Orella de Van Gogh que ens trasllada a aquest estiu passat, a aquest amor d’uns dies, a les nits a la platja. Aquest tribut et portarà de la mà a recordar aquells moments de la teva vida i a gaudir-ne de nou en una nit de ritme i cançons precioses. Acabarà la nit el DJ navassenc Oriol Costa «DJ COSTIX».

Diumenge 27 d’agost, a les 22h, ball amenitzat pel duet «FRANCESC (de Cotton) I ANDREU». A les 00:30, concert amb «LA FUMIGA» un dels grups valencians que més acollida ha tingut entre el públic intergeneracional gràcies a la seva formació ben arrelada al fenomen bandístic valencià i a unes lletres i melodies que fan brollar l’optimisme i l’entusiasme del públic. Tot seguit, a les 2:00h concert amb «BANDA NEON» una colla d’il·luminats amb un tacte exquisit per a servir el repertori dels altres de la millor manera. Una nit de festa no es pot il·luminar de qualsevol manera. Apaga el llum de sempre, encén el lila de la Banda Neon i benvinguts i benvingudes a una gresca on res és impossible. Ens oferiran un concert brillant i esplendorós de dues hores de versions amb temes mítics de música disco dels 80’s, la millor rumba i rock de tots els temps i fins i tot pel reggeton i trap més actual. Per finalitzar la nit gaudirem dels divertits DJ’s «KARNALES SOUND»

Dilluns 28 d’agost, a les 22:30h, ball amb «LA COBLA ORQUESTRA MONTGRINS», el conjunt musical fundat el 1884 a Torroella de Montgrí. És la degana de les cobles entre les avui existents i una de les més prestigioses agrupacions musicals de Catalunya. Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i Premi Nacional de Música. Amb 16 professionals sobre l’escenari, ens oferiran un concert amb un repertori en el qual s’hi troben tant èxits internacionals, com grans temes catalans. Pel ball, ompliran la pista amb un variat recull de ballables de tots els gèneres, acompanyats d’arranjaments actuals i marxosos per acabar la nit amb els ànims ben amunt. A la 01:00h, concert amb «80 PRINCIPALES» una proposta que rememora els èxits de la daurada dècada dels 80, tant d’àmbit nacional com internacional. Escoltarem els «hits» més reeixits dels 80, cançons que van dibuixar la dècada més musical de tots els temps, a més ens oferiran una nova proposta amb ampliació del repertori, nova imatge, nova posada en escena, nou espectacle….. A continuació una mica més de música amb la «DJ DUNA ËDEN»

Dimarts 29 d’agost, a les 20:00h, amb la sardinada podrem ballar amb la música del Pep i la Maria José Quartet.

No t’ho perdis!

Publicació: 28/07/2023 a les 09:48
Altres notícies relacionades
Divendres 21 de juny de 2024
I AMB L'ARRIBADA DE L'ESTIU US PRESENTEM LA PROGRAMACIÓ DE TOC D’ESTIU 2024!
I AMB L'ARRIBADA DE L'ESTIU US PRESENTEM LA PROGRAMACIÓ DE TOC D’ESTIU 2024!
Dilluns 17 de juny de 2024
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ 2024
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ 2024
Dijous 06 de juny de 2024
CAMPANYA SOM GENT DE GOT!
CAMPANYA SOM GENT DE GOT!
Dimecres 24 d'abril de 2024
FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL 2024
FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL 2024
Dimecres 10 d'abril de 2024
FESTA AMB PD DONCSELLES I DJ COSTIX
FESTA AMB PD DONCSELLES I DJ COSTIX
Dilluns 08 d'abril de 2024
DOCUMENTAL I TAST AMB "WOUNDED LAND2
DOCUMENTAL I TAST AMB
Divendres 05 d'abril de 2024
92a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
92a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimecres 27 de març de 2024
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
Divendres 09 de febrer de 2024
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
Dimarts 30 de gener de 2024
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
Dilluns 29 de gener de 2024
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
Dilluns 22 de gener de 2024
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
Dijous 18 de gener de 2024
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 18 de desembre de 2023
CAVALCADA REIS MAGS 2024
CAVALCADA REIS MAGS 2024
Dilluns 18 de desembre de 2023
CAP D'ANY A NAVÀS
CAP D'ANY A NAVÀS
Subscriu-te a la newsletter de Navàs