Notícies de Navàs relacionades amb ensenyament

VERKAMI PER A PRODUIR EL DISC DE LA JAZZBAND NAVÀS-SÚRIA AMB EMILIO SOLLA

Fa 10 anys que l’Escola Municipal de Música de Navàs va obrir la possibilitat d’estudiar assignatures de l’àmbit del jazz i la música moderna; des de llavors, la jazzband ha realitzat nombrosos concerts i el 2017, en el marc del Cicle de Concerts d’Hivern, col·laboraren amb el pianista i compositor argentí Emilio Solla , actualment establert a Nova York i guanyador d’un Latin Grammy 2020. Fruit d’aquesta col·laboració la Jazzband de l’escola ha crescut molt, tant musicalment com en el nombre d’alumnes participants en les diferents fases del projecte.

En aquests últims anys han assolit reptes importants com la participació en festivals internacionals, intercanvis amb altres formacions i escoles, concerts amb la col·laboració de músics de prestigi com Rodrigo Pahlen, Manel Fortià, Roger Illa i el mateix Emilio Solla. En aquest moment la Jazzband ja ha traspassat els límits de la pròpia escola i comparteixen el projecte amb l’Escola Municipal de Música de Súria. Ara, però, tenen el projecte més ambiciós, l’enregistrament d’un CD titulat “Aprenentatjazz”, i per produir-lo, i també perquè els navassencs i navassenques se’l sentin seu, des de l’Escola de Música s’ha publicat un Verkami, que podeu trobar a l’enllaç següent:
Verkami per a la producció del disc

Per a participar-hi, heu d’escollir la recompensa que desitgeu i fer l’aportació que es demana. Cal tenir en compte que hi ha alguna petita diferència si l’aportació es fa des del mòbil o des de l’ordinador, que us expliquem a continuació:

 • Aportació des d’un ordinador:
  1. Obre l’enllaç per accedir al Verkami, i un cop dins, escull una de les recompenses que veuràs al costat dret de la pàgina.
  2. Clica a sobre de la recompensa que has triat i veuràs un resum de la compra. Registra’t amb un nom d’usuari, contrasenya i email, i clica el botó “aportar”.
  3. Introdueix les dades de la teva targeta bancària i clica “acceptar” per finalitzar la teva compra. Ja has fet la teva aportació al Verkami!
 • Aportació des d’un mòbil:
  1. Obre l’enllaç per accedir al Verkami, i un cop dins, escull una de les recompenses.
  2. Clica el botó “veure recompensa” i veuràs un resum de la compra. Clica el botó “vull aquesta recompensa!” i registra’t amb un nom d’usuari, contrasenya i email. Continua clicant el botó “aportar”.
  3. Introdueix les dades de la teva targeta bancària i clica “acceptar” per finalitzar la teva compra. Ja has fet la teva aportació al Verkami!
Publicació: 10/02/2021 a les 14:09
Altres notícies relacionades
Dimarts 20 de Juliol de 2021
Cloenda del projecte Erasmus+ del Col·legi Sant Josep a Romania
Divendres 02 de Juliol de 2021
L'EDN PARTICIPA A LES 24H DE MOTOCICLISME DEL CIRCUIT DE CATALUNYA
Dimarts 18 de Maig de 2021
EL PLE DE L'AJUNTAMENT DEMANA FORMALMENT QUE EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ COMPRI, I NO LLOGUI, ELS EDIFICIS DE L'ESCOLA DIOCESANA
Dilluns 26 d'Abril de 2021
INFORMACIÓ DE LA PREINSCRIPCIÓ A L’ESCOLA BRESSOL QUITXALLA CURS 2021/2022:
Dimecres 07 d'Abril de 2021
BEQUES DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL 2N TRIMESTRE
Divendres 26 de Febrer de 2021
COMUNICAT DELS CENTRES EDUCATIUS PER ORIENTAR LES FAMÍLIES EN RELACIÓ AL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR PER AL CURS 2021-2022
Dijous 18 de Febrer de 2021
EL CONSELLER BARGALLÓ ES REUNEIX AMB LES COMUNITATS EDUCATIVES
Dimecres 03 de Febrer de 2021
COMUNICAT OFICIAL REFERENT A LA INTEGRACIÓ DELS DOS CENTRES ESCOLARS DEL PATRONAT DE LA FUNDACIÓ ESCOLA DIOCESANA DE NAVÀS A LA XARXA DE TITULARITAT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
Dimarts 02 de Febrer de 2021
L’Ajuntament de Navàs, el Departament d’Educació i la titularitat de l'Escola Diocesana de Navàs tanquen un preacord per passar a la xarxa pública el Col·legi Sant Josep i l’Escola Diocesana
Dimarts 12 de Maig de 2020
PREINSCRPICIÓ A L'ESCOLA BRESSOL LA QUITXALLA
Dijous 16 de Gener de 2020
Alumnes d'Erasmus als dos instituts
Divendres 27 de Desembre de 2019
30 anys de Pastorets al Col·legi Sant Josep
Dilluns 16 de Desembre de 2019
Xerrada sobre l'edifici de l'Institut-Escola Sant Jordi
Subscriu-te a la newsletter de Navàs