Notícies d'economia i desenvolupament de Navàs

En el marc del que estableix el Reglament (CE) 1169/2011, sobre la informació alimentària facilitada al consumidor, i que obliga a tots els establiments alimentaris a desenvolupar documentació informativa sobre la presència d’ingredients al·lèrgens en els productes que comercialitzen.
Des de la gestió dels riscos alimentaris que es gestionen des de la regidoria de salut pública de l’Ajuntament, entenem que aquesta documentació no es troba desenvolupada, amb caràcter general, als establiments minoristes d’aquest municipi.
Atès que es tracta d’una normativa d’obligat compliment, especialment per raó de les conseqüències que se’n poden derivar per a la salut de les persones, l’Ajuntament us emplaça a l’assistència a una xerrada informativa que es durà a terme el dia 14 de març de 2016, en dues sessions, la primera a les 10:30 hores i la segona a les 15:00 hores, a la Sala d’Actes de la Biblioteca de Navàs. Podeu assistir a una o a l’altre en funció de la vostra conveniència horària.
Aquesta xerrada informativa anirà a càrrec del Josep Roselló, tècnic de la unitat de seguretat alimentària, del servei de salut pública de la Diputació de Barcelona, adscrit als serveis tècnics d’aquest Ajuntament per a les funcions de vigilància sanitària dels establiments minoristes, en la qual us explicarà les responsabilitats que se’n deriven del mencionat reglament europeu, l’abast dels perills dels al·lèrgens i la manera de gestionar la documentació obligatòria per poder complir amb la normativa vigent.
Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a la Mireia Chavarria mitjançant l’adreça electrònica: chavarriabm@navas.cat o bé per telèfon al 93.839.00.22 ext. 1144
Us hi esperem a tots i a totes!














