Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-noticia.php on line 22

Notícies de festes a Navàs

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to access array offset on value of type bool in <b>/home/navas/www/wp-content/themes/navas.cat/single-noticia.php</b> on line <b>198</b><br />
El públic familiar serà el gran protagonista d’aquestes Festes de Nadal

L’Ajuntament ha doblat l’aportació econòmica pel Jugamenut, el parc infantil de Nadal, i s’hi destinaran 4000 euros.

L’Equip de Govern ha treballat conjuntament en l’elaboració del programa de festes i totes les regidories d’atenció a les persones hi han programat algun acte, potenciant les activitats per al públic familiar.

La regidora de Festes Aida Pérez ha destacat les principals novetats: una cursa solidària, el retorn d’una orquestra al Ball de Nadal i la creació d’un nou himne nadalenc per fer cagar el Tió de Navàs composat pel Marc Sibila i l’Anna Vega, que enguany es farà el dia 22 de desembre.

 

L’Ajuntament de Navàs amb la col·laboració de la Comissió de Festes i les entitats del poble ha programat fins a 30 activitats per aquestes festes de Nadal. Els actes començaran aquest dissabte 17 de desembre amb un concert solidari a l’Església de Palà de Torroella que acollirà l’entrega de premis del primer concurs de relats breus i finalitzaran el cap de setmana del 7 i 8 de gener just després de l’arribada de ses Majestats els Reis d’Orient.

El programa d’actes l’ha presentat aquest matí la regidora de festes, Aida Pérez, que ha destacat que en l’edició d’enguany l’equip de govern ha unit forces perquè les diferents regidories programessin alguna activitat.

La regidora ha fet èmfasi en una nova edició del JUGAMENUT, el parc infantil que l’any passat va tenir molt bona acollida entre el púbic familiar i que enguany es farà al Pavelló Municipal d’Esports els dies 27, 28 i 29 de desembre, i que gràcies a l’ampliació pressupostària fins a 4000 euros s’hi podran fer més tallers, hi haurà més inflables i més activitats pels nens i nenes i a més l’horari d’obertura s’ampliarà una hora i el parc obrirà de 4 a 8 de la tarda mantenint el preu simbòlic de 2 euros per infant, que aniran destinats íntegrament a l’Agrupament Escola Ali-Bei.

La regidora ha destacat que aquesta és una aposta clara de l’equip de govern «per oferir una programació d’activitats familiars durant les vacances escolars dels nens i nenes per intentar que les famílies no hagin de marxar del municipi a cercar activitats infantils» però ha anat més enllà i ha anticipat que «la voluntat és que els nens i nenes dels pobles de l’alt Bages i del Berguedà vinguin a visitar el Jugamenut i Navàs aquest Nadal» destacant que en cap dels pobles del voltant hi ha un parc infantil similar al que organitza l’Ajuntament.

La regidora però ha destacat que enguany no només hi ha una ampliació del Jugamenut, sinó que s’ha buscat completar el programa amb activitats per a públic familiar d’alta qualitat. EN aquest sentit, la regidora ha explicat que s’ha volgut potenciar el Gran Caga Tió, que canvia de dia (passa a ser el 22 de desembre) i de format, i és que la parella Navassenca Anna Vega i Marc Sibila han escrit i composat «El Tió de Vilafresca» una cançó que servirà a partir d’ara per fer cagar el Tió de Navàs i que enguany interpretarà el grup d’animació «Per López i Sopars de Duro», un dels grups d’animació infantil de referència del País. De moment ja us la podeu descarregar a l’arxiu adjunt i així la podeu assajar amb la canalla.

També, i en la línia de treball conjunt del govern, la regidoria de cultura ha programat un espectacle d’animació infantil pel dia 31 de desembre just després de l’aparició de l’home dels nassos, les regidories d’esports i drets socials han preparat una cursa solidària i la regidoria de món rural ha programat un concert solidari a Palà de Torroella amb en Martí Riera i la Gemma Vilanova.

Finalment la regidora de festes ha destacat que enguany es potencien els Balls al pavelló i el dia de Nadal hi haurà l’actuació de l’Orquestra Mitjanit. Així mateix la regidora ha assegurat que per evitar que es repeteixin alguns problemes de seguretat i convivència, «l’empresa de seguretat ja s’ha reunit ambla policia local i la comissió de festes per garantir el bon funcionament de l’acte».

L’encarregat de dissenyar el cartell anunciador de les festes ha estat enguany el navassenc Òscar Bagués (http://www.baguesdisseny.com/), que amb un disseny acolorit i amb les icones més representatives de les Festes de Nadal ha volgut transmetre l’alegria pròpia d’aquestes dates.

Precisament l’Òscar Bagués i en Marc Sibila han companyat a la regidora de Festes en la roda de premsa d’aquest matí al Pavelló Municipal d’Esports, amb un gran inflable de fons recordant que el Jugamenut d’enguany s’apropa amb més ganes.

Els programes de les festes arribaran a totes les llars entre avui i demà.

Publicació: 15/12/2016 a les 00:00
Altres notícies relacionades
Dimecres 24 d'abril de 2024
FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL 2024
FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL 2024
Dimecres 10 d'abril de 2024
FESTA AMB PD DONCSELLES I DJ COSTIX
FESTA AMB PD DONCSELLES I DJ COSTIX
Dilluns 08 d'abril de 2024
DOCUMENTAL I TAST AMB "WOUNDED LAND2
DOCUMENTAL I TAST AMB
Divendres 05 d'abril de 2024
92a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
92a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimecres 27 de març de 2024
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
Divendres 09 de febrer de 2024
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
Dimarts 30 de gener de 2024
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
Dilluns 29 de gener de 2024
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
Dilluns 22 de gener de 2024
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
Dijous 18 de gener de 2024
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 18 de desembre de 2023
CAVALCADA REIS MAGS 2024
CAVALCADA REIS MAGS 2024
Dilluns 18 de desembre de 2023
CAP D'ANY A NAVÀS
CAP D'ANY A NAVÀS
Dijous 14 de desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
BALL DE NADAL A NAVÀS
Divendres 01 de desembre de 2023
FESTES DE NADAL!
FESTES DE NADAL!
Divendres 01 de desembre de 2023
MIRANT EL NADAL AMB ULLS D’INFANT
MIRANT EL NADAL AMB ULLS D’INFANT
Subscriu-te a la newsletter de Navàs