Notícies sobre esports de Navàs

EL PÚBLIC VA OMPLIR DE GOM A GOM EL PAVELLÓ BLAU EN LA PRESENTACIÓ D’EQUIPS DE LA TEMPORADA 23-24 DEL CLUB BÀSQUET NAVÀS

Enguany la presentació dels equips s’ha endarrerit una mica perquè s’ha volgut fer coincidir amb el primer acte del 2024 organitzat per a la celebració dels 75 anys del Club.

Dissabte passat, el Club Bàsquet Navàs va fer la presentació de tots els equips del Club de la temporada 23-24, en una jornada molt emotiva atès que enguany el Club celebra el seu 75è Aniversari «75 anys plens de fites històriques». L’acte, va ser presentat pel Sr. Josep Oliva, membre de la comissió del 75è aniversari i l’Speaker Ben Parit, en Josep Badia que van anar presentant equip per equip des dels més xics fins als més grans anomenant a cada jugador i jugadora amb una imatge projectada de cada un d’ells amb un total de 152 jugadors i jugadores i els seus respectius entrenadors i entrenadores que formen actualment el Club.

En l’acte institucional i parlaments hi van intervenir el Sr. Ferran Prat, President del C.B. Navàs, el Sr. Lluís Vergés, Delegat de la Federació Catalana de Bàsquet a la Catalunya Central i membre de la Junta Directiva de la Federació que va aprofitar per fer el lliurament d’una placa commemorativa, l’il·lustríssim Sr. Jaume Casals, Alcalde de Navàs i el Sr. Ivan Crespo, 2on tinent d’alcalde i Regidor d’Esports.

En l’acte es va fer un reconeixement molt especial a tots els presidents del Club Bàsquet Navàs i als membres de les seves respectives juntes directives. Se’ls va felicitar dient «si avui som qui som és especialment gràcies a vosaltres».

Des del l’entitat esportiva es va informar que l’aniversari dels 75 anys s’ha organitzat pensant en totes les persones que han passat pel club, però també en tots aquells que formen la gran família del Club Bàsquet Navàs, el seu present i el seu futur. Per això s’ha dissenyat un àlbum de cromos que el Club vol que sigui una representació de tots els jugadors i entrenadors actuals, des del més gran al més petit i també un record de tots els esportistes que ens van precedir, dissabte mateix es va repartir entre els jugadors i jugadores, també s’ha fet una bufanda i una dessuadora, també hi ha previst una gimcana familiar i un dinar de cloenda, sense oblidar les parts més protocol·làries.

També es buscarà la participació de tot el poble amb un concurs de dibuix escolar i una exposició de fotografies que es podrà veure al pavelló, a la biblioteca municipal i a l’estand de la propera Fira de Primavera.

El Club Bàsquet Navàs també va voler agrair públicament la col·laboració de dues persones per haver fet dues aportacions molt importants en aquesta celebració dels 75 anys. El dissenyador navassenc Francesc Cabra, que ha estat l’autor del disseny del nou logo commemoratiu del 75è aniversari; i el músic i compositor navassenc Guillem Obradors per agrair-li la composició del nou himne del C.B. Navàs amb la participació del grup QNDA i altres artistes locals.

En l’acte de cloenda va ser el moment per agrair la presència del públic i les famílies assitents, ja que sense elles l’acte no hauria estat una festa. Es va convidar a tothom a participar de la resta d’actes i activitats que es faran al voltant d’aquest 75è aniversari i es va finalitzar amb una foto conjunta de tots els equips de la temporada i membres del club acompanyats del nou himne del C.B. Navàs.

Publicació: 29/01/2024 a les 12:35
Altres notícies relacionades
Dilluns 15 d'Abril de 2024
Entrenament i partit del Sénior EBA dirigit per Joan Peñarroya i Isidre Suau amb botifarrada com a fi de festa
Dilluns 08 d'Abril de 2024
EL BON TEMPS ACOMPANYA LA CAMINADA POPULAR DE NAVÀS
Dijous 14 de Març de 2024
CAMINADA POPULAR DE NAVÀS
Dimarts 05 de Març de 2024
INSCRIPCIONS OBERTES PER A LA ROMÀNICA!!!
Dimarts 13 de Febrer de 2024
CLASSIFICACIONS FIT KID NAVÀS CAMPIONAT DE CATALUNYA 2024
Dilluns 11 de Desembre de 2023
BONS RESULTATS DE LES NEDADORES DEL CLUB NATACIÓ NAVÀS ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE NATACIÓ INFANTIL I JUNIOR
Divendres 01 de Desembre de 2023
MIRANT EL NADAL AMB ULLS D’INFANT
Dimarts 14 de Novembre de 2023
3R TORNEIG DE JUDO EIX DEL LLOBREGAT
Dilluns 06 de Novembre de 2023
EL POBLE DE NAVÀS ES VA OMPLIR DE CORREDORS I CORREDORES EN LA 9A EDICIÓ DE LA TRENCA 3 PICS!
Dimecres 20 de Setembre de 2023
JORNADES DE MUNTANYA A NAVÀS
Dimecres 21 de Juny de 2023
ATENCIÓ! COMPLEX EIX TANCAT TEMPORALMENT
Dimarts 06 de Juny de 2023
BALLANT AMB ELS ELEMENTS
Dilluns 05 de Juny de 2023
AQUEST DIUMENGE LA CURSA DEL LLOBREGAT «NAVÀS – SANT BOI» HA REUNIT A 200 CORREDORS
Dilluns 05 de Juny de 2023
LA TROBADA DE DEBUTANTS A NAVÀS VA ACOLLIR 140 JUGADORS
Dijous 01 de Juny de 2023
OBERTURA DE LES PISCINES D'ESTIU
Subscriu-te a la newsletter de Navàs