Notícies de festes a Navàs

UNA FESTA MAJOR MARCADA PER LES RESTRICCIONS DE LA COVID-19

Del 18 al 24 d’agost Navàs tornarà a gaudir de la seva festa més emblemàtica, la Festa Major, si bé enguany estarà marcada per les restriccions derivades de la Covid-19, i el programa s’anirà modificant en funció de les dades epidemiològiques i les normatives existents. Amb les mesures actuals es presenten tres grans canvis respecte l’any passat: hi haurà dos escenaris principals, el tradicional a la Plaça de l’Ajuntament i un al capdamunt del Passeig Ramon Vall; tots els actes acabaran a les 0:30h de la matinada i no hi haurà servei de bar, ni tampoc es permetrà entrar begudes als espais, que estaran perimetrals amb tanques, si bé l’entrada a tots els actes continuarà essent gratuïta.
Malgrat les mesures preses, la regidoria de Festes ha programat una Festa Major de nivell per a tots els públics, destacant els concerts per a joves i no tant joves, espectacles infantils i els tradicionals balls de diumenge, on hi haurà diverses sorpreses.

 

MÚSICA PER A TOTES LES EDATS

El dijous, en comptes de la Bouada, hi haurà un concert del Moi&Toti, acompanyats de músics de Navàs. Divendres, al concert jove serà el torn de dos grups de casa: UltimÀtom Band i QNDA; abans, però, els més menuts, i també les famílies, podran gaudir de l’espectacle Reggae per Xics. Dissabte, el grup d’Altafulla Portobello tocaran a l’escenari del passeig, i quan acabin, a la Plaça de l’Ajuntament, la reconeguda Orquestra Di-Versiones ens farà ballar asseguts a les cadires; diumenge serà el torn d’homenatjar uns les bandes icòniques del rock, Queen, a càrrec del grup Tribut a Queen MOMO; més tard, a l’escenari del passeig hi pujaran els Sense Sal. Finalment, el dilluns començarà amb el tradicional concert-vermut a càrrec de la santpedorenca Berta Sala, a la tarda serà el torn de la Cobla Principal de La Bisbal, que també oferiran el concert d’orquestra de nit; per acabar, a la nit, el grup navassenc Nervi serà el teloner del grup valencià Smoking Souls. Dimarts, els incombustibles Pep i Ma José oferiran el seu espectacle.

 

ESPORTS, ACTES CULTURALS I UN DIUMENGE PLE DE SORPRESES

Del dimarts al dijous se celebrarà el tradicional 3×3 de bàsquet, organitzat pel CB Navàs.  Dimecres, al cinema a la fresca, Fotofilm projectarà la pel·lícula “La capitana Marvel”. Dissabte, a partir de les 19:30h, es farà l’acte d’inauguració de la Festa Major i la Proclamació de la Pubilla i Dames d’Honor i l’Hereu i el Fadrí del 2021. Diumenge serà el torn del tradicional Ball de Gegants, Nans, Cascavells i Bastoners de Navàs; en aquest acte, es descobrirà la imatge restaurada dels gegants Jordi i Montserrat, que també ballaran el ball del seu 50è aniversari; a més, en comptes de les tradicionals tres sardanes, el navassenc Jordi Busquets Conangla ha ideat una sardana que engloba totes les músiques dels balls i que esdevindrà una tradició més. El diumenge a la tarda, el reconegut actor Joan Pera oferirà el seu monòleg “Una estona”. Dilluns, per a la mainada, la Companyia La Tal oferirà l’espectacle The Incredible Box, i dimarts, durant tot el dia, a la Baixada del Sant Jordi hi haurà instal·lat un tobogan gegant d’aigua que és apte per a totes les edats.

 

RESERVA D’ENTRADES I INFORMACIÓ DE SERVEI

En la majoria dels actes s’haurà de reservar entrada (gratuïta) per tal de complir amb l’aforament establert a causa de la Covid-19. Les entrades es podran reservar a través de la web entrades.navas.cat a partir del 10 d’agost; per a qui no pugui reservar-les de forma telemàtica, també es podran adquirir a l’OAC els dies 16 i 17 d’agost, de 9 a 13h.

En els actes serà obligatòria la mascareta en tot moment, així com la distància social i hi haurà gel hidroalcohòlic. Les cadires estan separades i com a màxim es podran agrupar 10 persones. A més, tant a dins com fora dels recintes, es treballarà per evitar les aglomeracions.

El cartell està dissenyat per la il·lustradora navassenca Aida Pérez (Aida Bloom) i el programa es repartirà properament a totes les cases.

Publicació: 30/07/2021 a les 11:04
Altres notícies relacionades
Dimecres 10 d'Abril de 2024
FESTA AMB PD DONCSELLES I DJ COSTIX
Dilluns 08 d'Abril de 2024
DOCUMENTAL I TAST AMB "WOUNDED LAND2
Divendres 05 d'Abril de 2024
92a FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS
Dimecres 27 de Març de 2024
CANTADA DE CARAMELLES A NAVÀS, CASTELLADRAL I PALÀ DE TORROELLA
Divendres 09 de Febrer de 2024
ARA SI QUE JA EL TENIM AQUÍ, EL CARNESTOLTES REGANSER DE NAVÀS!
Dimarts 30 de Gener de 2024
III FESTA MAJOR ALTERNATIVA FEMINISTA DE NAVÀS
Dilluns 29 de Gener de 2024
OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIONS PER A PARTICIPAR A LA FIRA DE PRIMAVERA DE NAVÀS (13 i 14 d’abril de 2024)
Dilluns 22 de Gener de 2024
LA SETMANA MÉS BOJA A NAVÀS PEL CARNESTOLTES!
Dijous 18 de Gener de 2024
EL CARNESTOLTES REGANSER ARRIBA A NAVÀS!
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CAVALCADA REIS MAGS 2024
Dilluns 18 de Desembre de 2023
CAP D'ANY A NAVÀS
Dijous 14 de Desembre de 2023
BALL DE NADAL A NAVÀS
Divendres 01 de Desembre de 2023
FESTES DE NADAL!
Divendres 01 de Desembre de 2023
MIRANT EL NADAL AMB ULLS D’INFANT
Dimarts 10 d'Octubre de 2023
91a FIRA DE TARDOR
Subscriu-te a la newsletter de Navàs