Notícies de festes a Navàs

UNA FESTA MAJOR MARCADA PER LES RESTRICCIONS DE LA COVID-19

Del 18 al 24 d’agost Navàs tornarà a gaudir de la seva festa més emblemàtica, la Festa Major, si bé enguany estarà marcada per les restriccions derivades de la Covid-19, i el programa s’anirà modificant en funció de les dades epidemiològiques i les normatives existents. Amb les mesures actuals es presenten tres grans canvis respecte l’any passat: hi haurà dos escenaris principals, el tradicional a la Plaça de l’Ajuntament i un al capdamunt del Passeig Ramon Vall; tots els actes acabaran a les 0:30h de la matinada i no hi haurà servei de bar, ni tampoc es permetrà entrar begudes als espais, que estaran perimetrals amb tanques, si bé l’entrada a tots els actes continuarà essent gratuïta.
Malgrat les mesures preses, la regidoria de Festes ha programat una Festa Major de nivell per a tots els públics, destacant els concerts per a joves i no tant joves, espectacles infantils i els tradicionals balls de diumenge, on hi haurà diverses sorpreses.

 

MÚSICA PER A TOTES LES EDATS

El dijous, en comptes de la Bouada, hi haurà un concert del Moi&Toti, acompanyats de músics de Navàs. Divendres, al concert jove serà el torn de dos grups de casa: UltimÀtom Band i QNDA; abans, però, els més menuts, i també les famílies, podran gaudir de l’espectacle Reggae per Xics. Dissabte, el grup d’Altafulla Portobello tocaran a l’escenari del passeig, i quan acabin, a la Plaça de l’Ajuntament, la reconeguda Orquestra Di-Versiones ens farà ballar asseguts a les cadires; diumenge serà el torn d’homenatjar uns les bandes icòniques del rock, Queen, a càrrec del grup Tribut a Queen MOMO; més tard, a l’escenari del passeig hi pujaran els Sense Sal. Finalment, el dilluns començarà amb el tradicional concert-vermut a càrrec de la santpedorenca Berta Sala, a la tarda serà el torn de la Cobla Principal de La Bisbal, que també oferiran el concert d’orquestra de nit; per acabar, a la nit, el grup navassenc Nervi serà el teloner del grup valencià Smoking Souls. Dimarts, els incombustibles Pep i Ma José oferiran el seu espectacle.

 

ESPORTS, ACTES CULTURALS I UN DIUMENGE PLE DE SORPRESES

Del dimarts al dijous se celebrarà el tradicional 3×3 de bàsquet, organitzat pel CB Navàs.  Dimecres, al cinema a la fresca, Fotofilm projectarà la pel·lícula “La capitana Marvel”. Dissabte, a partir de les 19:30h, es farà l’acte d’inauguració de la Festa Major i la Proclamació de la Pubilla i Dames d’Honor i l’Hereu i el Fadrí del 2021. Diumenge serà el torn del tradicional Ball de Gegants, Nans, Cascavells i Bastoners de Navàs; en aquest acte, es descobrirà la imatge restaurada dels gegants Jordi i Montserrat, que també ballaran el ball del seu 50è aniversari; a més, en comptes de les tradicionals tres sardanes, el navassenc Jordi Busquets Conangla ha ideat una sardana que engloba totes les músiques dels balls i que esdevindrà una tradició més. El diumenge a la tarda, el reconegut actor Joan Pera oferirà el seu monòleg “Una estona”. Dilluns, per a la mainada, la Companyia La Tal oferirà l’espectacle The Incredible Box, i dimarts, durant tot el dia, a la Baixada del Sant Jordi hi haurà instal·lat un tobogan gegant d’aigua que és apte per a totes les edats.

 

RESERVA D’ENTRADES I INFORMACIÓ DE SERVEI

En la majoria dels actes s’haurà de reservar entrada (gratuïta) per tal de complir amb l’aforament establert a causa de la Covid-19. Les entrades es podran reservar a través de la web entrades.navas.cat a partir del 10 d’agost; per a qui no pugui reservar-les de forma telemàtica, també es podran adquirir a l’OAC els dies 16 i 17 d’agost, de 9 a 13h.

En els actes serà obligatòria la mascareta en tot moment, així com la distància social i hi haurà gel hidroalcohòlic. Les cadires estan separades i com a màxim es podran agrupar 10 persones. A més, tant a dins com fora dels recintes, es treballarà per evitar les aglomeracions.

El cartell està dissenyat per la il·lustradora navassenca Aida Pérez (Aida Bloom) i el programa es repartirà properament a totes les cases.

Publicació: 30/07/2021 a les 11:04
Altres notícies relacionades
Dimarts 01 d'Agost de 2023
JA TENIM AQUÍ EL PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Divendres 28 de Juliol de 2023
US PRESENTEM ELS CONCERTS DE LA FESTA MAJOR DE NAVÀS!
Dijous 27 de Juliol de 2023
LA FESTA MAJOR DE NAVÀS 2023 JA TÉ CARTELL!
Dimecres 26 de Juliol de 2023
CONCERTS AMB «FETUS» I «RIU»
Divendres 30 de Juny de 2023
PUBILLATGE NAVASSENC 2023
Dijous 22 de Juny de 2023
REVETLLES AMB PRECAUCIÓ
Dimarts 20 de Juny de 2023
ADlibitum a Castelladral "Tast Rural, Vi, música i gastronomia"
Divendres 16 de Juny de 2023
Teatre i col·loqui «NO ES PAÍS PARA NEGRAS». Una comèdia dramàtica que et congela el somriure.
Divendres 16 de Juny de 2023
ARRIBA LA PROGRAMACIÓ DEL TOC D’ESTIU 2023
Dijous 15 de Juny de 2023
BUSQUEM EL NOU PUBILLATGE NAVASSENC!!
Dijous 15 de Juny de 2023
38è PREMI FLAMA
Dimecres 07 de Juny de 2023
REVETLLA DE SANT JOAN I V CANVI D’ESTELADA
Divendres 02 de Juny de 2023
4t FESTIVAL D'HAVANERES «GENT DE TERRA ENDINS»
Dimecres 26 d'Abril de 2023
ARRIBA LA FESTA MAJOR DE CASTELLADRAL!!
Subscriu-te a la newsletter de Navàs